Nejspíš těhotná v 17ti

22
28.11.16 16:43

Nejspíš těhotná v 17ti

Zdravím. Jak jde vidět z mého nadpisu, jsem nejspíše těhotná. Nebudu tu nějak rozepisovat jak se to stalo. Prostě jsem byla hloupá. Měsíc jsem nebrala HA (předtím jsem ji brala už od 13ti kvůli zdr. problémům). No a prostě to „neuhlídal“ jak se laicky říká. Ale myslím že to je ted jedno. MS mám nepravidelnou. Takže nevím kdy má přijít. 4 dny zpět mě strašně bolel podbřišek, trochu hlava a nohy (jako před každou MS), ale ona nikde. Mám žravou, nemůžu spát, mám šílený nálady. Ale to vždy před MS, ale ta furt nikde. Dnes jsem měla docela „hustý“ výtok. Test jsem si dělala dnes s 2 močí, negativní. Stejně mám takový blbý pocit. Ve čtvrtek jdu na gynekologii, mám mu tohle oznámit? Nebo mám ještě počkat?? Je mi z toho na nic. Přítelovi je 21, bydlíme už skoro spolu, takže kdyby se to potvrdilo.. Určitě bych své dítě pryč nedala, za to mě klidně odsudte, ale vyčítala bych si to asi do konce zživota. Má otázka zní. Co v ten čtvrtek u gynekologa…
Předem děkuji za odpovědi.
 Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
28.11.16 16:46

Rekni mu ze mas podezreni na tehotenstvi, tak jestli na to muze „mrknou“,zadna veda neee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.11.16 16:48

Řekni mu to ;) pokud mas nervy tak skakni na krev jako samoplatce a budeš vědět hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
@hapovab píše:
Rekni mu ze mas podezreni na tehotenstvi, tak jestli na to muze „mrknou“,zadna veda neee :roll:

Když já z tohomám strašný strach. Jakou dobu po oplodnění to doktor může zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502

Jestli máš test negativní, tak bych byla v klidu. Zvlášť, když míváš nepravidelnou MS. Přítelovi bych zatím nic neříkala. Až budeš vědět na čem jsi.
Edit - blbě čtu, ptáš se zda říkat to gynekologovi - tak to bych mu řekla..hlavu ti neutrhne přece. Jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.11.16 16:52

Podle mě těhotná nebudeš. Máš tělo rozházené z dřívějšího braní hormonů, podle mě MS přijde. Test bych si udělala znovu ve čtvrtek před tou gyndou. A co mu říct? Žes to nedostala a že máš podezření, co jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
28.11.16 16:53

Rekni mu to, na testu se to nemusi objevit hned. V lekarne me rikali ze az tak 10 den po nechranenem styku. Z krve se to pry pozna rychleji. Proc bys mu to vlastne nemela rikat? Od toho tady doktor prece je, ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.11.16 16:53
@celinne píše:
Jestli máš test negativní, tak bych byla v klidu. Zvlášť, když míváš nepravidelnou MS. Přítelovi bych zatím nic neříkala. Až budeš vědět na čem jsi.
Edit - blbě čtu, ptáš se zda říkat to gynekologovi - tak to bych mu řekla..hlavu ti neutrhne přece. Jak dlouho máš zpoždění?

Já právě nevím to spoždění, mám MS nepravidelnou, ale právě se bojím že jsem měla už přesně to, co mám před MS (bolesti které už ustaly, prsa která stále bolí a mám strašný nálady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.11.16 16:54
@Renca8 píše:
Rekni mu to, na testu se to nemusi objevit hned. V lekarne me rikali ze az tak 10 den po nechranenem styku. Z krve se to pry pozna rychleji. Proc bys mu to vlastne nemela rikat? Od toho tady doktor prece je, ne :kytka:

Já vím no, ale přeci jen nevím, jestli nemám ještě počkat a udělat další testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.11.16 16:56

On někdy ten strach může ty symptomy ještě znásobit. Zkus se uklidnit. Test máš negativní, jak píše paní výš - udělej si ještě jeden ve čtvrtek ráno a doktorovi to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
28.11.16 16:56

Strach mit nemusis, urcite nebudes prvni ani posledni. Pak napis jak to dopadlo, niceho se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.11.16 16:57
@Renca8 píše:
Rekni mu to, na testu se to nemusi objevit hned. V lekarne me rikali ze az tak 10 den po nechranenem styku. Z krve se to pry pozna rychleji. Proc bys mu to vlastne nemela rikat? Od toho tady doktor prece je, ne :kytka:

A když mi vezme krev.. Za jak dlouho mi řekne co a jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31426
28.11.16 16:58

Doktorovi to rekni, hlavu Ti zrovna on trhat nebude. Patrne toho moc neuvidi, ja byla pri prvnim tehotenstvi zrovna u doktora 6 dni po ocekavane MS, rikal, ze vidi narust delozni sliznice, ale nic jineho zatim nevidel. Test jsem mela take pozitivni az ten den, co jsem byla u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.11.16 16:58
@Renca8 píše:
Strach mit nemusis, urcite nebudes prvni ani posledni. Pak napis jak to dopadlo, niceho se neboj :hug:

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
28.11.16 17:01

Pockat muzes, ale budes tak akorat ve stresu. Kdyz cekat nebudes a pujdes tam hned tak potom budes v klidu ne :-) Aspon ti udela vysetreni a ultrazvukem pozna jestli to neni treba jen ovulace :-) Ceho se konkretne bojis, krome toho ze jsi tehotna samozdrejme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí