Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Renca8 píše:
Pockat muzes, ale budes tak akorat ve stresu. Kdyz cekat nebudes a pujdes tam hned tak potom budes v klidu neAspon ti udela vysetreni a ultrazvukem pozna jestli to neni treba jen ovulace
Ceho se konkretne bojis, krome toho ze jsi tehotna samozdrejme..
Prostě tam jentak jít a říct „Pane doktor, asi jsem těhotná v 17ti“…
A u doktora se určitě zmiň. Předpokládám, že tam jdeš pro předpis na antikoncepci, takže toto stejně musí vědět. Pokud stále nebudeš mít MS, tak buď zjistí, že jsi těhotná, nebo ti dá instrukce, jak máš antikoncepci znovu začít užívat, protože menstruaci po vysazení můžeš dostat klidně až za půl roku.
@Tunrida píše:
A u doktora se určitě zmiň. Předpokládám, že tam jdeš pro předpis na antikoncepci, takže toto stejně musí vědět. Pokud stále nebudeš mít MS, tak buď zjistí, že jsi těhotná, nebo ti dá instrukce, jak máš antikoncepci znovu začít užívat, protože menstruaci po vysazení můžeš dostat klidně až za půl roku.
To jste mě uklidnila
. Já mám právě strach, že mám strašně citlivý prsa, bolelo mě to břicho jako před MS. vše.. Jen prostě MS nikde. Takže to může být tím vynecháním?:)
@Maruš09 píše:
To jste mě uklidnila. Já mám právě strach, že mám strašně citlivý prsa, bolelo mě to břicho jako před MS. vše.. Jen prostě MS nikde. Takže to může být tím vynecháním?:)
Taky to může být klidně ovulace, takže pokud cíleně nechceš být těhotná, tak stále předpokládej, že těhotná nejsi a při případném sexu se chraňte. Dokud nedostaneš menstruaci, můžeš kdykoliv otěhotnět.
tak to na neho hned nevybal takhle. Rekni mu treba ze ti nebylo dobre, popis mu ty priznaky co jsi mela, a rekni ze ti neprisla jeste MS ze nevis jak je to mozny
a pak se zmin o tom ze jsi mela nechranenej sex, pak uz to vysetreni vyplyne z vaseho rozhovoru… takovych holek je urcite spousta co otehotneli mladi ![]()
@Renca8 píše:tak to na neho hned nevybal takhle. Rekni mu treba ze ti nebylo dobre, popis mu ty priznaky co jsi mela, a rekni ze ti neprisla jeste MS ze nevis jak je to mozny
a pak se zmin o tom ze jsi mela nechranenej sex, pak uz to vysetreni vyplyne z vaseho rozhovoru… takovych holek je urcite spousta co otehotneli mladi
Děkuji za uklidnění ![]()
chtela jsem tim jen rict ze nejsi prvni ani posledni kdo tak mlady otehotnel. Lepsi v 17 nez ve 40 ![]()
@Maruš09 Pokud by to, co popisuješ byly těhotenske priznaky, tak by byly způsobené tim, ze mas v tele tehotensky hormon. A pokud bys ho mela, tak ho zachytí i test. Takze myslim, ze to co popisuješ budou pouze hormonální výkyvy z vysazene antikoncepce ![]()
@Jitusee píše:
@Maruš09 Pokud by to, co popisuješ byly těhotenske priznaky, tak by byly způsobené tim, ze mas v tele tehotensky hormon. A pokud bys ho mela, tak ho zachytí i test. Takze myslim, ze to co popisuješ budou pouze hormonální výkyvy z vysazene antikoncepce
Budu doufat že to tak je ![]()
Ahoj na gynekologii řekni dr, zes to proste nedostala a je tam ta možnost, že si těhotná. Zadna věda to není, ale vím jaké máš teď pocity já v 17ti porodila teď už skoro 6 leteho syna. Je to můj miláček a jsem ráda za to, že ho mám a je nejúžasnější na světě
![]()
Jak víš že máš nepravidelnou menstruaci když bereš od 13 let prášky a teď si jeden měsíc vynechala?
@karkarka píše:
Jak víš že máš nepravidelnou menstruaci když bereš od 13 let prášky a teď si jeden měsíc vynechala?
Přesně tak.
Bez HA jsi jeden měsíc ale víš že máš nepravidelnou MS, z čeho?
MS při antikoncepci není pravá MS, takže to se nedá srovnávat.
Možná u tebe ještě ani neproběhla první opravdová ovulace po braní MS, ještě nevíš jaký máš cyklus.
@Maruš09 Pokud te to hodne trapi zkus si koupit test clearblue digital. Těhotenství zachytí velice rychle a spolehlive. Ale osobně si myslim, ze to co popisuješ by mohla byt i ovulace.
Já myslím, že nejsi těhotná, ale máš to rozházené z toho, jak jsi vysadila antikoncepci. Pokud máš test negativní, tak bych asi fakt nebála.