Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Mám takovou otázku nebo možná potřebuji podpořit
Podle ovulačních bolestí se ovulace dostavila cca 11.- 12.3. a od neděle do úterý (15. -17.3) jsem měla bolesti v podbřišku, tudíž jsem se lekla že se snad ovulace zpozdila a teprve dorazila ale mám teď spíš pocit že se jednalo o uhnízdění vajíčka. Test jsem si dělala včera 20.3 a byl negativní, ale včera mi nějak šoufl, po kafi se mi zvedl žaludek, pálí mě žáha, o tom jak jsem poslední dobou nafouklá ani nemluvím, nebo jsem možná jen přibrala??? Večer mě asi hodinu bolelo křečovitě břicho, chodila jsem předkloněná, až jsem si musela lehnout, mohlo to být roztahováním dělohy? Je přeci jen možné že se vajíčko uhnízdilo? Test si udělám kdyžtak az po vynechání ms jen teď budu ještě týden v naději, nedočkavá 🙈 😀 Popř. Kdy brát utrogestan? V lednu jsem samovolně potratila a pár dní před tím mi doktor utrogestan nasadil. Můžu ho začít brát než bude test pozitivní nebo počkat? Nechci hned plašit doktora aby to zase neskončilo potratem.. Děkuju za jakoukoliv odpověď! ❤️️ Mějte krásný den ❤️️🖐️️
@Peggy270 utrogestan urcite nenasazuj dokud ti nevyjdou alespon ty dve carky, pokud mimi ma byt, tak bude, tech par dni to nezachrani. Drzim palce ![]()