Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já teda otěhotněla až na ten další cyklus, ale asi v tom nebude příliš velký rozdíl
Těhotenství bez problému, dítě zdravé ![]()
A hlavně asi záleží v kolikátém týdnu ta revize byla, jak moc velký zásah to byl.
Pokud neprisla ms, je to divne… Nicmene, uz jsem zde cetla, jak nejaka pani byla na revizi kvuli udajne zamlklemu tehu, plod zrejme nevyskrabli a pani porodila zdrave dite… takze, asi je mozne kde co…
@Antonie Bolavá revize byla v 8tt přesně 7+4 se miminku zastavilo srdíčko, ale než se na to došlo byla jsem v 10tt a už byl 11 dní mrtví a já i krvácela.
@Gabulle já jsem to pochopila tak, že otěhotněla hned při první ovulaci po revizi, tak to by pak bylo jasné, že ms nedorazila
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá revize byla v 8tt přesně 7+4 se miminku zastavilo srdíčko, ale než se na to došlo byla jsem v 10tt a už byl 11 dní mrtví a já i krvácela.
hmm…
A těhotenství už je potvrzené od doktora?
@Antonie Bolavá ano už je, ale strašně se bojim, co když přijde to samé
@Anonymní píše:
tak to se neboj
Zbytečně se stresuješ. Co na to říkal doktor? Určitě by tě upozornil kdyby mělo být něco v nepořádku, nebo kdyby bylo nějaké riziko
@Antonie Bolavá jelikož jsme se snažili tak dlouho tak říkal, že by taky nevěřil, že se zadaří. Dokonce jsme byli i na IVF a nepovedlo se a teď už jo. Říkal, že je vše OK, ale i tak jsme pořád ve strachu
@Anonymní píše:
no hele, možná je takhle brzo po revizi zvýšený riziko, že to nedopadne, ale šance, že to dopadne, je mnohonásobně vyšší..normálně nedopadne tuším okolo 15 procent potvrzených těhotenství, a jestli u tebe to není 15 procent, ale o něco malinko víc, že to nedopadne..šance že jo, je obrovská..držím palečky ![]()
@Anonymní píše:
Prosím Vás chtěla bych se zeptat jestli je taky někdo kdo otěhotněl hned po revizi. Já byla na revizi v dubnu a ani nepřišla ms a našla jsme na testu //. Takže jsem otěhotněla hned. Před tím jsme se snažili víc jak 2 roky a nic tak jsem si říkala, kdo ví kdy se to povede a stalo se hned. Chtěla bych vědět jestli je tu někdo kdo to měl jako já. A jak to vše dopadlo. Moc děkuji
telo je pripravene..plne hormonu ktere tomu otehotneni napomahaji, tezko rict jak je na tom delozni sliznice…to se uvidi jak bud etehotenstvi pokracovat..preji hodne stesti
asi jsi nedodrzela sestinedeli
to ja bych nemohla ![]()
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá jelikož jsme se snažili tak dlouho tak říkal, že by taky nevěřil, že se zadaří. Dokonce jsme byli i na IVF a nepovedlo se a teď už jo. Říkal, že je vše OK, ale i tak jsme pořád ve strachu
a jak jsi uz daleko?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Prosím Vás chtěla bych se zeptat jestli je taky někdo kdo otěhotněl hned po revizi. Já byla na revizi v dubnu a ani nepřišla ms a našla jsme na testu //. Takže jsem otěhotněla hned. Před tím jsme se snažili víc jak 2 roky a nic tak jsem si říkala, kdo ví kdy se to povede a stalo se hned. Chtěla bych vědět jestli je tu někdo kdo to měl jako já. A jak to vše dopadlo. Moc děkuji