Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janiecka ahoj já test dělalla cca 14 dní po revizi a byl negativní. Ale každá to má podle mě trošku jinak…
Na kontrole za mesic uz bylo cisto.po ms by melo byt da se rict 100% cisto.
@Mava píše:
HCG mi klesalo 3 měsíce, na revizi jsem byla v 13tt
jo a chodila jsem na odběr krve dokud nebylo na 0
@Marketka.1992 mas pravdu, v patek jedu na kontrolu a jestli bude vse ok tak pockam na ms a jdeme do toho. Doktor mi urcite vezme krev a po ms hned zkusim kdyz tak tt a uvidim a snad bude čisty, moc dekuji i tobe @Kamcca
.A holky kdy jste se vy zacali snazit? spis jestli se povedlo, ja jim porad femibion a tak dohfam, za se zadari musi
@Janiecka píše:
@Marketka.1992 mas pravdu, v patek jedu na kontrolu a jestli bude vse ok tak pockam na ms a jdeme do toho. Doktor mi urcite vezme krev a po ms hned zkusim kdyz tak tt a uvidim a snad bude čisty, moc dekuji i tobe @Kamcca.A holky kdy jste se vy zacali snazit? spis jestli se povedlo, ja jim porad femibion a tak dohfam, za se zadari musi
3 měsíce jsme nesměli /dodrželi jsme/ a za další 3 měsíce jsem už byla těhotná
@Janiecka ja jsem mela ZT v 7 tydnu. MS dorazila ještě v 6-ti nedeli a co jsem byla u dr. Tak mi rekla, ze sliznice je dorostla diky normálnímu mensesu a vse je ok. A zacit se snazit můžeme ihned.
@Marketka.1992 moc dekuji, ja cekam az dorazi a podle toho co mi řekne v patek doktor, ale věřím, ze je vse ok a budeme moc začít hned.Tobe preju, aby se co nejdříve zadarilo a uz bylo vsechno v poradku ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Prosim vas chtela bych se zeptat kdy jste uz nemeli hcg v moci a ani v krvy? Byla jsem na revizi v 10tt, ale miminku prestalo tlouc srdicko uz v 7+4takze bylo 11dni uz mrtve.Ted cekam na prvni ms, ale hned po ni se chceme s manzelem zacit znovu snazit.Jen by me zajimalo jestli uz kdybych chtela pak zkusit tt nebyl falesny a nebo jeste zpredchoziho tehotenstvi pozitivni.Moc dekuji