Pokles hcg po revizi

Janiecka
11.6.14 11:01

Pokles hcg po revizi

Prosim vas chtela bych se zeptat kdy jste uz nemeli hcg v moci a ani v krvy? Byla jsem na revizi v 10tt, ale miminku prestalo tlouc srdicko uz v 7+4takze bylo 11dni uz mrtve.Ted cekam na prvni ms, ale hned po ni se chceme s manzelem zacit znovu snazit.Jen by me zajimalo jestli uz kdybych chtela pak zkusit tt nebyl falesny a nebo jeste zpredchoziho tehotenstvi pozitivni.Moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8769
11.6.14 11:04

@Janiecka ahoj já test dělalla cca 14 dní po revizi a byl negativní. Ale každá to má podle mě trošku jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.6.14 11:07

@Janiecka ahoj, ja to mela za tyden pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30326
11.6.14 11:12

Na kontrole za mesic uz bylo cisto.po ms by melo byt da se rict 100% cisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.6.14 11:14

HCG mi klesalo 3 měsíce, na revizi jsem byla v 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.6.14 11:15
@Mava píše:
HCG mi klesalo 3 měsíce, na revizi jsem byla v 13tt

jo a chodila jsem na odběr krve dokud nebylo na 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
11.6.14 11:15

@Marketka.1992 mas pravdu, v patek jedu na kontrolu a jestli bude vse ok tak pockam na ms a jdeme do toho. Doktor mi urcite vezme krev a po ms hned zkusim kdyz tak tt a uvidim a snad bude čisty, moc dekuji i tobe @Kamcca :hug:.A holky kdy jste se vy zacali snazit? spis jestli se povedlo, ja jim porad femibion a tak dohfam, za se zadari musi

• Citovat
  • Upravit
25182
11.6.14 11:16
@Janiecka píše:
@Marketka.1992 mas pravdu, v patek jedu na kontrolu a jestli bude vse ok tak pockam na ms a jdeme do toho. Doktor mi urcite vezme krev a po ms hned zkusim kdyz tak tt a uvidim a snad bude čisty, moc dekuji i tobe @Kamcca :hug:.A holky kdy jste se vy zacali snazit? spis jestli se povedlo, ja jim porad femibion a tak dohfam, za se zadari musi

3 měsíce jsme nesměli /dodrželi jsme/ a za další 3 měsíce jsem už byla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
11.6.14 11:16

@Mava @Aspera dekuji holky, no prave ja si taky myslela, ze po ms uz bude cisto

• Citovat
  • Upravit
1139
11.6.14 13:06

@Janiecka ja jsem mela ZT v 7 tydnu. MS dorazila ještě v 6-ti nedeli a co jsem byla u dr. Tak mi rekla, ze sliznice je dorostla diky normálnímu mensesu a vse je ok. A zacit se snazit můžeme ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
11.6.14 13:44

@Marketka.1992 moc dekuji, ja cekam az dorazi a podle toho co mi řekne v patek doktor, ale věřím, ze je vse ok a budeme moc začít hned.Tobe preju, aby se co nejdříve zadarilo a uz bylo vsechno v poradku :hug:

• Citovat
  • Upravit
1139
11.6.14 13:52

@Janiecka nemas zac. Moc děkuji a snad budd vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty