Gynekolog mi dneska řekl, že se můj plod vyvíjí na prázdno

125
5.6.14 10:12

gynekolog mi dneska řekl, že se můj plod vyvíjí na prázdno

Ahoj všem, jsem z toho v háji měla jsem dnes dostat těhotenský průkaz místo toho mi gynekolog dnes řekl, že můj plod se vyvíjí na prázdno ani nevím ve kterém jsem měla být týdnu asi v 7 mém. Před dvěma týdny mi řekl, že vidí srdíčko - dneska, že se asi spletl a mám přijít příští týden, když tam nic nebude půjdu prej na potrat :(

Má někdo stejnou zkušenost, já mu nevěřím půjdu ještě k jednou DR. hned zítra už jsem se objednala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
5.6.14 10:17

@miamama :,( :hug: :hug: zkušenost nemám, ale přeji hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:21

Děkuji, ale je to hrozné - strašně jsem se těšila a připadám si jak hlupák všem jsem to řekla a teď taková zpráva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.6.14 10:22

@miamama
Je mi to líto, občas se to stává. :( Proč jdeš k dalšímu DR.? Tento tě zklamal? Nebo proč chodíš k doktorovi kterému nevěříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.6.14 10:24
@miamama píše:
Děkuji, ale je to hrozné - strašně jsem se těšila a připadám si jak hlupák všem jsem to řekla a teď taková zpráva :(

ostatní to přežijou. Taky jsem to všem rozhlásila a pak z toho bylo zamlklé těhu. Ostatníma se teď vůbec nezabívej, to bude jejich problém, jak se s tím oni vyrovnají.
Důležitá jsi ty a tvůj partner, jak se s tím poperete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.6.14 10:26

@miamama Proto se to nemá říkat 1 trimestr, není to z pověry, ale právě kvůli častým potratům. Taky jsem to všem nakecala a v 9 tt jsem šla na potrat, proto jsem si to podruhé nechala pro sebe. Jinak hodně štěstí aby se to nepotvrdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
5.6.14 10:27

V 6+2 mi tehdejsi dr taky nerekl nic pozitivniho. 6+4 jsem sla jinam a dozvedela se o dvojcatech a obe meli srdicko. k puvodnimu dr jsem uz nikdy nesla.

Tezko rict, uvidis zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
5.6.14 10:29

@Natálka26 dokud clovek nema problem… antikoncepci napise kdokoliv… pak muze duvera zmizet kdyz dojde na vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
5.6.14 10:30

@miamama :oops: kdyz jsem prisla ja o dite, byla jsem uplne zoufala a plna strachu, ze uz dalsi ani nebude… ale pak jsem zjistila, kolika zenam se to stalo a mnoho zen melo jeste horsi zazitky - vsechny mi to vypravely - s takovym mirnym, moudrym usmevem a rikaly - neboj se, proste takhle to byva (ackoli jsou i zeny co mely sve deti bez jedineho problemu), do te doby jsem netusila, ze je to tak caste a citila jsem velkou uctu pred tema zenskyma…
Samozrejme, ze se jeste doktor mohl splest, le nadeje to neni velka, tak se drz a preju at co nevidet prijde dalsi a tentokrat uz vsechno dopadne, jak ma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.6.14 10:30

Měla jsem něco podobného. Nazývalo se to mola. Vyvíjel se jen obal, uvnitř nebylo nic.
Taky jsem šla na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:31

No tak když ti jednou řekne že vidí srdíčko a po druhé že tam nic není, nevěřím mu - to by snad pochyboval každý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.6.14 10:31

Stává se to častěji, než si myslíš. Je možné, že miminko odejde samo a zákrok nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:32
@CokeLady píše:
Co to je za formulaci „vyvíjí se naproázdno“? No tak buď se vyvíjí a nebo ne, nerozumím :nevim: Nestresuj se, ovlivnit to nemůžeš, tak doufej a věř :hug:

já to taky nechápu ani mi nevzal krev moč nic! prostě mě vzal k obrázku řekl mi že tam mám obal ale né ten žloutek nebo co a že z toho nic nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:33
@omites píše:
ostatní to přežijou. Taky jsem to všem rozhlásila a pak z toho bylo zamlklé těhu. Ostatníma se teď vůbec nezabívej, to bude jejich problém, jak se s tím oni vyrovnají.
Důležitá jsi ty a tvůj partner, jak se s tím poperete. :kytka:

ano je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:34
@CokeLady píše:
A osobně schvaluji konzultaci jiného Dr., nedávno o tom bylo v Událostech, že málokdo o tom ví a využívá toho, že se může objednat na vyšetření a konzultaci, případně si zapůjčit dokumentaci a prostě to prokonzultovat jinde. Nikdo není neomylný, a ve zdravotnictví mohou být omyly fatální.

tak si myslím :( každopádně nehážu flintu do žita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty