Gynekolog mi dneska řekl, že se můj plod vyvíjí na prázdno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
5.6.14 10:35

@offi

a proč si šla na potrat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.6.14 10:36

Oni ti stejně před případným potratem budou dělat ještě UTZ. Teda mě ho dělali. Nebo na něm můžeš trvat v nemocnici před zákrokem.

Já pak nesměla tři měsíce zkoušet otěhotnět, to jsme vydrželi čekat. A za další tři měsíce už jsem byla v tom.

bude to dobré, neboj :hug:

Příspěvek upraven 05.06.14 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:36

@Bejbyy

on ti dr taky řekl že tam nic nevidí? nebo jak to formuloval tobě, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:38
@Bejbyy píše:
@Natálka26 dokud clovek nema problem… antikoncepci napise kdokoliv… pak muze duvera zmizet kdyz dojde na vec

taky si myslím antikoncepci ti napíše i sestra a tomu jeho starému krámu černo bílému nevím jestli mám absolutně věřit… co když se díval špatně! nenechám si to hned v pondělí vzít jak by si přál - jsem zdravá nevím proč mám mít těhotenství na prázdno a nechápu jen pojem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.6.14 10:39

@miamama Zamlklé těhotenství bez jediného příznaku, žádné bolesti ani krvácení. Byla jsem dost v šoku, když mi řekl, že se nevyvíjí už 2 týdny. Dostávala jsem se z toho půl roku a že se nedaří další mi zrovna na psychice nepřidávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:40
@Mava píše:
Měla jsem něco podobného. Nazývalo se to mola. Vyvíjel se jen obal, uvnitř nebylo nic.
Taky jsem šla na potrat.

mola aha a kolik ti bolo? mě je 26let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
5.6.14 10:40

@miamama ze to nejak neprospiva… uz nevim. rikal kontrola za tyden… ja toho pak vyslechla jeste tolik ze fakt nevim. pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.6.14 10:42
@miamama píše:
mola aha a kolik ti bolo? mě je 26let

Bylo mi taky 26. Dnes je mi o 9 víc a máme dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.6.14 10:43

Další podobná diskuze v krátké době. holky, netestujte se tak brzy! Třetina všech těhotenství končí takhle, je to přirozená selekce. Troufnu si tvrdit, že to minimálně jednou za život zažijeme každá. Většina o tom ale vůbec neví a projeví se to jen silnější menstruací. Je to naprosto normální, takže žádné stresy a testovat až tak 14 dní po vynechání menstruace a k doktorovi nejdříve tak v 8.,9 tt. Já byla poprve na gyndě až kolem 11.tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178

Změň okamžitě doktora. Mě se stalo v 7tt že neviděl srdeční akci,(jak ti může říct, že se spletl? :zed: ) že už měla jít vidět, tak mi řekl, že at si z toho nic nedělám že jsem mladá a za pár měsíců otěhotním znova. A když srdeční akce nebude do příštího týdne, tak potrat. Okamžitě jsem změnila doktora. Za týden vykouklo srdíčko. Dnes je dceři 6 měsíců. Hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@Bejbyy
Antikoncepci opravdu umí napsat každý, ale já nevím jak ty, ale pro antikoncepci (nebo jenom pro ní) jsem tam nikdy nebyla. A nešlo mi o tvůj názor, ale o zakladatelky. A zajímalo mě to z důvodu, proč mu nevěří jestli je to tím těhotenstvím nebo už předtím měla problém a pokud měla proč u něj zůstávala, tohle mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.14 10:45
@snazilka11 píše:
Změň okamžitě doktora. Mě se stalo v 7tt že neviděl srdeční akci,(jak ti může říct, že se spletl? :zed: ) že už měla jít vidět, tak mi řekl, že at si z toho nic nedělám že jsem mladá a za pár měsíců otěhotním znova. A když srdeční akce nebude do příštího týdne, tak potrat. Okamžitě jsem změnila doktora. Za týden vykouklo srdíčko. Dnes je dceři 6 měsíců. Hodně štěstíčka :hug:

moc ti děkuju za tuhle zkušenost,, děkuju vážně si mi dodala naději.. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.14 10:47

@miamama drž se, snaž se být v klidu, třeba bude ještě vše v pohodě. Také bych zašla ještě k jinému doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.6.14 10:47
@miamama píše:
taky si myslím antikoncepci ti napíše i sestra a tomu jeho starému krámu černo bílému nevím jestli mám absolutně věřit… co když se díval špatně! nenechám si to hned v pondělí vzít jak by si přál - jsem zdravá nevím proč mám mít těhotenství na prázdno a nechápu jen pojem!

Ty si opravdu myslíš, že by si přál aby jsi šla na potrat? 8o Co se vybavení týče - tak UTZ je černobílý. Dívat špatně se mohl je to jenom člověk, ale srdíčko je viditelný i pro laika. Chápu i tvojí zarputilost, vím co to je si přát miminko, a pod pojmem těhotenství na prázdno si představuju, že máš jenom gestační váček, ale prázdný. :( Je mi tě líto, ale to že si zdravá nic neznamená, tohle se stává tak strašně často, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
5.6.14 10:48

@krtek7489 s takovýma řečma absolutně nesouhlasím!!! Já byla už ve 4tt v pátém krvácení-dostala jsem léky na udržení a přísný klid na lůžku. Takže kdybych tak brzy nešla, dnes bych třeba svou malou prinzeznu neměla.. VŽDY TO NEMUSÍ(může a nemusí) SKONČIT ŠPATNĚ! NENÍ TO AUTOMATICKÁ VĚČ-KRVÁCENÍ JE POTRAT!!! Ano je to smutná věc, když se třeba nepodaří udržet, ale naděje je vždy!

Příspěvek upraven 05.06.14 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty