Těhotná patnáctiletá dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
19.4.21 18:08

@ontarova.stara otec mě po rozvodu tak nenáviděl, že otočil dceru úplně proti mě, byla ještě malá, ono je to strašně snadný. Takže to dopadlo tak, že chtěla žít s ním, taky to bylo o penězích on jí mohl koupit všechno, já ne. Ve 14mu začala utíkat nesnášela ho a skončilo to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.4.21 18:10
@perty píše:
@K. Rocánková jejího přítele komentovat raději nebudu, ten pořad jenom slibuje a lže jí do očí a ona je tak hloupá a zamilovaná že mu to všechno bastí. Měl jí v péči otec, když mi to řekla byla už v šestém měsíci, nedalo se nic dělat. Ten její přítel trošičku krade a naučil to i naší dceru. Proto nám i na ospodu v žádném případě je nebrat domů na stálo, bohužel ani jí, protože by se mohlo stát že budeme vykrádání s dítětem na krku. Ano, proto ten dětský domov. Chce tam jít i sama, protože ví že jí tam se vším pomůžou a naučí ji se o miminko starat. Navíc stále hledají bydlení, hned potom prý půjdou bydlet spolu. Já tomu nevěřím, ale to už neovlivnim

Jestli je tvá dcera taková jak ji popisujes a její partner totéž, tak vůbec nevím proč vůbec uvažujete o tom, že si dcera dítě nechá! Dala bych ho k adopci ať má šanci na Lepší život. Se zlodějkou a tatík bude nejspíš feťák ho dobrý život nečeká.
Případně si dítě můžeš vzít ty a jít na rodičak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.21 18:14

@Tinunka o adopci nechce ani slyšet. Někdo se tu ptal jestli máme další děti. Ano, dceru, tu mám v péči já a je úplně jiná. Já a můj švagr jsme poslední dva lidi co se jí snaží pomocí. Prosím jedovaté komentáře mi moc nepridaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.4.21 18:14
@perty píše:
@ontarova.stara otec mě po rozvodu tak nenáviděl, že otočil dceru úplně proti mě, byla ještě malá, ono je to strašně snadný. Takže to dopadlo tak, že chtěla žít s ním, taky to bylo o penězích on jí mohl koupit všechno, já ne. Ve 14mu začala utíkat nesnášela ho a skončilo to takhle

Prosimtě, takže se malá dcera jako rozhodla, že po rozvodu bude u táty? To asi ne… I kdyby, proč jsi s dcerou neudržovala nějaký kontakt? A ty jsi dceru jako půl roku neviděla, že jsi to zjistila až teď? U vás je prostě všechno špatně, a bohužel se staráš až když je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.4.21 18:15
@perty píše:
@ontarova.stara otec mě po rozvodu tak nenáviděl, že otočil dceru úplně proti mě, byla ještě malá, ono je to strašně snadný. Takže to dopadlo tak, že chtěla žít s ním, taky to bylo o penězích on jí mohl koupit všechno, já ne. Ve 14mu začala utíkat nesnášela ho a skončilo to takhle

I já bych přikláněla k řešení, aby dcera dala dítě k adopci, pro děcko to je nejlepší řešení. Dcera směřuje k pořádnému kopanci od života, mrzí mě to.

Exmanžela a jeho péči nekomentuju, už jsem to zažila u svých studentů - a nedopadalo to ani trochu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.4.21 18:18
@perty píše:
@Tinunka o adopci nechce ani slyšet. Někdo se tu ptal jestli máme další děti. Ano, dceru, tu mám v péči já a je úplně jiná. Já a můj švagr jsme poslední dva lidi co se jí snaží pomocí. Prosím jedovaté komentáře mi moc nepridaji

Mrzí mě to. Opravdu.

Pokud dítě nedá k adopci, což by bylo asi nejlepší (i když nejtěžší) řešení, doporučuji DD, ale současně varuji, že tam nejspíš nevydrží a bude utíkat. Jakou studuje SŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.4.21 18:23
@perty píše:

Já bych se s dcerou vůbec o tom nebavila a to ti píšu jako máma k mámě.
Měla možnost ukázat jak je zodpovědná, když už se dostala do takové situace. Dítě ( tvůj vnuk, vnučka) bude chudák to chceš?? Nebude mít co jíst, jeho máma občas něco ukradne a tvoje dcera si chce dítě nechat? Nemá absolutně tušení co to znamená se postarat o dítě. Ještě není na světě a už teď holka neví co s tím. Ty seš její matka a naštěstí můžeš ještě zasáhnout a udělat dobrou věc. Když ne už pro tvou dceru, tak aspoň pro vnouče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.21 18:23

@Angry_birds na ni nebylo vůbec nic vidět, divil se i doktor, že už je to tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.4.21 18:27
@Tinunka píše:
Měla možnost ukázat jak je zodpovědná, když už se dostala do takové situace. Dítě ( tvůj vnuk, vnučka) bude chudák to chceš?? Nebude mít co jíst, jeho máma občas něco ukradne a tvoje dcera si chce dítě nechat? Nemá absolutně tušení co to znamená se postarat o dítě. Ještě není na světě a už teď holka neví co s tím. Ty seš její matka a naštěstí můžeš ještě zasáhnout a udělat dobrou věc. Když ne už pro tvou dceru, tak aspoň pro vnouče

Zakladatelčina dcera má scá práva. nikdo, ani její matka, jí nemůže nařídit, aby se vzdala dítěte. Dítě jí může odebrat pouze soud, ne matka - která ji navíc ani nemá v péči. Navíc všichni v diskusi zcela pomíjí práva budoucího otce - byť flink a pochybná existence, i on má svá práva. V tomto případě zřejmě - bohužel.

A ještě, než tě to napadne, nikdo nemůže zakladatelce nařídit, aby si vzala vnouče do péče - byť i to bylo lepší řešení než život někde na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.4.21 18:28
@perty píše:
@Angry_birds na ni nebylo vůbec nic vidět, divil se i doktor, že už je to tak daleko

Já jsem to myslela tak, že ti to neřekla. Prostě nemáte dobrý vztah. Proto se ti nesvěřila. Dcera je evidentně hodně naivní. Ale těžko říct, když to doma máte takto rozházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.4.21 18:31
@perty píše:

A jeste jedna věc mi vrtá hlavou, proč ty nejdeš na mateřskou?? Ses příkladem tvé dcery určitě si přijde opuštěná a nemilovaná a jak si myslíš, že bude vychovat dvě dítě? Ještě se bude chtít bavit má na to věk a nedej bože aby se dítěti něco stalo. Prostě tvá dcera je ještě dítě a podle toho se chová. Rozdíl je v tom, že dítě není věc, hračka na chvilku kterou opustí až ji přestane bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.4.21 18:34
@Tinunka píše:
@SAJ píše:
Zakladatelčina dcera má scá práva. nikdo, ani její matka, jí nemůže nařídit, aby se vzdala dítěte. Dítě jí může odebrat pouze soud, ne matka - která ji navíc ani nemá v péči. Navíc všichni v diskusi zcela pomíjí práva budoucího otce - byť flink a pochybná existence, i on má svá práva. V tomto případě zřejmě - bohužel.A ještě, než tě to napadne, nikdo nemůže zakladatelce nařídit, aby si vzala vnouče do péče - byť i to bylo lepší řešení než život někde na ulici.
A jeste jedna věc mi vrtá hlavou, proč ty nejdeš na mateřskou?? Ses příkladem tvé dcery určitě si přijde opuštěná a nemilovaná a jak si myslíš, že bude vychovat dvě dítě? Ještě se bude chtít bavit má na to věk a nedej bože aby se dítěti něco stalo. Prostě tvá dcera je ještě dítě a podle toho se chová. Rozdíl je v tom, že dítě není věc, hračka na chvilku kterou opustí až ji přestane bavit

Já čekala, kdypak tě to napadne…

Hezky umíš organizovat život druhým…

Příspěvek upraven 19.04.21 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
19.4.21 18:34
@Tinunka píše:
Měla možnost ukázat jak je zodpovědná, když už se dostala do takové situace. Dítě ( tvůj vnuk, vnučka) bude chudák to chceš?? Nebude mít co jíst, jeho máma občas něco ukradne a tvoje dcera si chce dítě nechat? Nemá absolutně tušení co to znamená se postarat o dítě. Ještě není na světě a už teď holka neví co s tím. Ty seš její matka a naštěstí můžeš ještě zasáhnout a udělat dobrou věc. Když ne už pro tvou dceru, tak aspoň pro vnouče

Já si myslím, že poslední šance dcery je v tom DD, tam možná z nich bude mít i respekt a určitě tam soc. prac. zasáhnou, kdyby péči nezvládala, kdyby se vracela třeba z vycházek opilá, kdyby za ní chodil otec třeba zfetovaný.

A ono jako babička si stejně to dítě nemůžeš vzít do péče, pokud bude ten otec proti.

Mám obavy, jestli otci nejde hlavně o porodné, kdoví, jestli to tam nějak pohlídají, aby to nerozfofroval dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.21 18:35

@Angry_birds prý o tom nevěděla, nic jí nebylo, měla do pátého měsíce měsíčky (prý) mě spíš napadlo, jestli to neudělala cíleně, aby si ho udržela naivně, on už dvě děti má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.4.21 18:37
@perty píše:
@Angry_birds prý o tom nevěděla, nic jí nebylo, měla do pátého měsíce měsíčky (prý) mě spíš napadlo, jestli to neudělala cíleně, aby si ho udržela naivně, on už dvě děti má :roll:

Boha jeho… 8o Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky