Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet píše:
Já poměrně odhadnout sama sebe umím a vím, co dokážu. Přece jen jsem na světě už nějaký čas.Proč bych měla dceru mlátit? Vykašlat se? Není ještě něco mezi tím?
Tak říkáš, že jako máma bys s dcerou měla slitování ještě menší než tady. A tady zakladatelka dostala pěknou čočku.
A věř, že si můžeš 10× myslet, že přesně víš co bys v jaké situaci dělala, ale fakt nevíš, dokud ta skutečnost nenastane.
@milami píše:
Tak říkáš, že jako máma bys s dcerou měla slitování ještě menší než tady. A tady zakladatelka dostala pěknou čočku.A věř, že si můžeš 10× myslet, že přesně víš co bys v jaké situaci dělala, ale fakt nevíš, dokud ta skutečnost nenastane.
Nepsala jsem ale o žádném násilí a ani vyhození z domu. Myslím, že sama sebe znám dostatečně. Ty sama sebe třeba ne. Takže musíš 10× myslet ![]()
@Russet píše:
Nepsala jsem ale o žádném násilí a ani vyhození z domu. Myslím, že sama sebe znám dostatečně. Ty sama sebe třeba ne. Takže musíš 10× myslet
A všimla sis, že to, zda bys dceru zmlátila nebo se na ni vykašlala, že to byly otázky? To jsem se tě ptala, co bys teda dělala, když píšeš, že bys s ní neměla slitování.
@milami píše:
A všimla sis, že to, zda bys dceru vyhodila nebo ji zmlátila, že to byly otázky? To jsem se tě ptala, co bys teda dělala, když píšeš, že bys s ní neměla slitování.
Otazníků jsem si všimla. Odpověděla jsem, že bych nepoužívala násilí a vyhození z domu. Že existuje i něco mezi tím.
@Russet píše:
Otazníků jsem si všimla. Odpověděla jsem, že bych nepoužívala násilí a vyhození z domu. Že existuje i něco mezi tím.
Aha, ona tázací věta „Není ještě něco mezi tím?“ byla tvoje konkrétní odpověď.
Tak to jo.
@milami píše:
Aha, ona tázací věta „Není ještě něco mezi tím?“ byla tvoje konkrétní odpověď.
Tak to jo.
Pokud se ti to nelíbí, smůla.
Co takhle:
Jakpak se dnes daří zakladatelce?
Nepotřebuje nějakou radu?
![]()
@M_Vladim zdravím
ale joo dobrý, jsem po druhé pilulce a ta se mnou upřímně první den dost zamávala
museli mi píchnout něco od bolesti a místo jedné hodiny jsem tam ležela 4h na lůžku na pozorování, druhý den už to bylo lepší a teď už je to v pohodě
už jen čekáme kdy nás zavolají na ten výslech a tak. děkuji za optání