Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, jsem zoufalá až na tolik že jsem si musel založit tohle… v první řadě nepotřebuji slyšet nadávky a různé vyčítání… svoji chybu si uplně
uvědomuji!
mám pár týdnů před 15tinama a jsem těhotná…konkrétně 3-4t u lékaře jsem byla a sem domluvená na interrupci… pouze mě
zajímá jestli někdo nemá stejnou či podobnou zkušenost jako já. přítel už je totiž plnoletý.. (chodíme už spolu delší dobu, byla sem na to už tak nějak připravená… ochranu jsme použili ale bohužel to podle všeho nějak nedopadlo..) co udělat aby z toho měl nejmenší problém? na ospd už to nahlásila doktorka a i na pčr… jelikož to bylo z mé strany dobrovolné a souhlasila sem s tím, bude mít nějaký menší trest?
@provozovatelka191 píše:
Zdravím, jsem zoufalá až na tolik že jsem si musel založit tohle… v první řadě nepotřebuji slyšet nadávky a různé vyčítání… svoji chybu si uplně
uvědomuji!mám pár týdnů před 15tinama a jsem těhotná…konkrétně 3-4t u lékaře jsem byla a sem domluvená na interrupci… pouze mě
zajímá jestli někdo nemá stejnou či podobnou zkušenost jako já. přítel už je totiž plnoletý.. (chodíme už spolu delší dobu, byla sem na to už tak nějak připravená… ochranu jsme použili ale bohužel to podle všeho nějak nedopadlo..) co udělat aby z toho měl nejmenší problém? na ospd už to nahlásila doktorka a i na pčr… jelikož to bylo z mé strany dobrovolné a souhlasila sem s tím, bude mít nějaký menší trest?
Cituji ![]()
To se zas někdo v neděli po obědě nudí, tak vymýšlí divoká témata.
U nas by v takovem pripade dotycny jen doufal, ze ho vezmou rovnou do vazby, protoze stat tvari v tvar Ontarovi by nechtel.
Ze je holka ve ctrnacti mlada, blba a zamilovana, to se da pochopit. Ale ze plnolety nedokaze pockat, v teto situaci musi byt on ten, ktery ma rozum.
@provozovatelka191 píše:
uvědomuji!mám pár týdnů před 15tinama a jsem těhotná…konkrétně 3-4t u lékaře jsem byla a sem domluvená na interrupci… pouze mě
Zneužil jako dospělý dítě pod zákonem a ještě oplodnil. Trest si zaslouží. Ty budeš muset podstoupit potrat. V podstatě ti zařídil trvalé následky. Gratuluju k výběru „partnera“.
@Russet tak určitě to neudělal
schválně.. prakticky v tom nesem vinu oba
Asi z toho jen tak nevybruslí, ale bude záležet na mnoha okolnostech. ![]()
Zákon neznalost, ani risk neomlouvá. ![]()
Dokážete aspoň vysvětlit, proč ochrana selhala? ![]()
Protože - dokud se do toho pustí dva, co chtějí… často tu opakuji svůj názor, že to by přímo trestné, aspoň v určitých případech, být nemuselo (pozor, je to můj názor, zákon to vidí stroze jinak!).
Ale tady může jít o další lidi a navíc ta otázka určitě padne při vyšetřování, protože se bude se posuzovat odpovědnost a úmysly.
Příspěvek upraven 12.03.23 v 14:54
@provozovatelka191 píše:
@Russet tak určitě to neudělal
schválně.. prakticky v tom nesem vinu oba
Kolik mu je?
3-4 týden a uz víš že jsi těhotná
jdi si vymyslet pohádky jinam
@Mamhlucnehosouseda řekla mi to paní gynekoložka… bohužel to pohádka fakt není, byla sem jak na krvi tak na sonu
@provozovatelka191 píše:
@ontarova.stara čerstvě píše: Více
Mel mit rozum. Ted bude mit problemy, vase rodina pod dozorem socialky, ty mozna nasledky zdravotni ci psychicke.
Co na to rikaji tvi rodice?
@provozovatelka191 píše:
@Mamhlucnehosouseda řekla mi to paní gynekoložka… bohužel to pohádka fakt není, byla sem jak na krvi tak na sonu
A jaka byla hodnota z keve a co bylo na sonu?
@ontarova.stara tak co vám budu povídat.. nejsou z toho nadšení.. ale i oni sami chtějí aby z toho klučina nic neměl