Těhotná pod 15 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.3.23 15:31

Opravdu to nechápu. Když chce někdo vymýšlet příběh a vodit lidi za nos. Tak si s tím musí dát trochu práce a nevymýšlet takhle průstřelnou srágoru. A to doufám, že nejsi člověk EM, který je za tyhle cance placený. Protože to by byla větší ostuda. Že ani neumí najít člověka, který píše věrohodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
12.3.23 15:31
@provozovatelka191 píše:
@Michelle_M tak paní doktorka ve Zl na porodnici mi řekla že 3-4t 😳

Na porodnici???

• Citovat
  • Upravit
9079
12.3.23 15:32
@provozovatelka191 píše:
@j.a.n.i1 na výsledky z krve máme volat zítra a v tom sonu se fakt nevyznám😅 ale tak asi by mi doktorka nelhala ne?

Ty jsi hloupá, až to tluče o dveře :lol: mně měřili HCG z krve, šla jsem kdysi jako samoplatce, výsledky byly asi za tři hodiny a to bylo na malém městě :* tak tu nekecej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
12.3.23 15:32
@Aleriga píše:
Na porodnici???

No jo, vyšetřila ji na střeše, asi bylo hezky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 15:33

@Aleriga ano, jelikož mi není 15 tak mě k normálnímu gynekologovi nevzali tak mamka mě musela objednat do zlína na dětské a to je ve zlíně v porodnici (omlouvám se za to na)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42357
12.3.23 15:34
@provozovatelka191 píše:
@Aleriga ano, jelikož mi není 15 tak mě k normálnímu gynekologovi nevzali tak mamka mě musela objednat do zlína na dětské a to je ve zlíně v porodnici (omlouvám se za to na)

Ve Zlíně mají dětskou porodnici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
@provozovatelka191 píše:
@Aleriga ano, jelikož mi není 15 tak mě k normálnímu gynekologovi nevzali tak mamka mě musela objednat do zlína na dětské a to je ve zlíně v porodnici (omlouvám se za to na)

Cože?

• Citovat
  • Upravit

Soulož s dítětem pod 15 se hodnotí jako znasilneni. Máš smůlu, klučino. Asi se ti nechtělo utrácet za kondom vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 15:36

@Havlova ne ale doktorka dětské gyn je v porodnici.. nejděte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266

Hele, to „na porodnici“ se musím zakladatelky zastat. Jsem od Vsetína a tady se to tak fakt říká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Mamhlucnehosouseda za A sem holka a kondom sme použili… jen bohužel nejspíš praskl nebo byla někde dirka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37490
12.3.23 15:37
@provozovatelka191 píše:
@M_Vladim a může to nějak ovlivnit to že s tím klukem už přes rok chodim?

To tu nikdo neřekne. Navíc tedy to může pod čarou znamenat, že jste si poprvé zasouložili, když vám bylo 13 + 17. Těžko bude někdo věřit, že to bylo na první dobrou i když to možné je. Spíš mu bylo 17, když jste si spolu začali a k selhání antikoncepce došlo až po několika (desítkách?) styků. :think: :nevim: Sice celkem mladým fandím, tím jsem tu profláklý, ale na tohle velký pozor… no už je hotovo, teď spíš co dál. 8)
Za mě by to polehčující možná být mohlo, když by se vaše randění posuzovalo jako jeden čin. Určitě bych se poradil s právníkem, než něco řeknu do výpovědi. 8) Ale opravdu nevím jak to budou posuzovat, záleží na lidech a případných svědectvích. :nevim:

Příspěvek upraven 12.03.23 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
12.3.23 15:37
@provozovatelka191 píše:
@Havlova ne ale doktorka dětské gyn je v porodnici.. nejděte si to

Není pravda. Ve Zlíně i kolem je řada ordinací s dětskou gynekologií.

• Citovat
  • Upravit
12.3.23 15:40

@Aleriga my se objednali na tu v porodnici.. v ten den tam stejně ani paní doktorka ke které sme měli jit nebyla tak nás sestřička poslalo do jedničky a vyšetřovala mě nějaká starší hnědovlasá doktorka a sestřička byla krátkovlasá blondýna s brýlema…

jako důkaz přikládám tohle.. ale vic toho sem dát nemůžu jelikož sou tam kontaktní údaje atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 15:41
@provozovatelka191 píše:
@Mamhlucnehosouseda za A sem holka a kondom sme použili… jen bohužel nejspíš praskl nebo byla někde dirka…

Nejsi holka. Máš tech údajů kolem dost, takže věřím, že v tom nějaká holka litá. Ale rozhodně to nejsi ty, protože ti doktorka nikdy nemohla říct, že jsi ve 3. tydnu. Ty tak maximálně víš, že tvá holka je těhotná, víš, kdy měla menstruaci a zbytek sis blbe spočítal sám. A JEDINY o co ti jde, je jaky bude mit klucina trest. Nejsem Colombo, ale tohle si da dohromady i prumerny blbec.

Nemás spát s dítětem, ty prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky