Těhotná pod 15 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1239
12.3.23 17:35

Před pár lety jsem byla třídní učitelkou holky, která otěhotněla ve 14. Úplně mi klesla brada, když za mnou a vedením školy přišel její partner. Muž, myslím 26 let, velmi příjemného vystupování, vzhledu, hezký oděv, pracoval jako manažer a láskyplnost k těhotné partnerce z něho úplně čišela. Vymyslel to tak, že se odstěhovali do Rakouska, kde je věková hranice pro pohlavní styk 14 let, aby unikl trestu. Podrobnosti už si nepamatuji, jestli to tak funguje, zda si nějak vyřídili rakouské občanství, nevím. To jen taková zajímavost. Byli to Romové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:39

@Catalinn no tak příteli tolik není… jak sem psala je mu 18… ale tak je pravda že tak či tak je plnoletý.
dítě si nechat neplánujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
12.3.23 17:45
@provozovatelka191 píše:
@lucad77 troll nejsem, spíš zoufalá

Jo, za hloupost se platí. Nepříjemnosti z toho budou. Ale není to konec světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
12.3.23 17:45

@provozovatelka191 jestli je vše pravda tak mne celkem překvapuje jak jsi v pohodě :? Potrat rozhodně není nic příjemného a ty řešíš dospělého kluka. je to on kdo měl mít rozum a ani to neumí když jsi hned těhotná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:49
@Markéta80 píše:
@provozovatelka191 jestli je vše pravda tak mne celkem překvapuje jak jsi v pohodě :? Potrat rozhodně není nic příjemného a ty řešíš dospělého kluka. je to on kdo měl mít rozum a ani to neumí když jsi hned těhotná :?

Samozřejmě že potrat je zakladateli u zadku, protože jeho se netýká. Jemu jde jen o trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:52

@lucad77 já vím.. a jsem s tím smiřená.. postavila sem se k tomu a sem ochotná nést následky… jen mě zajímalo jak udělat to aby z toho přítel neměl až nějaký moc problém pokud to jde. protože nešlo o žádné znásilnění či tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
12.3.23 17:52

@Mamhlucnehosouseda :lol: klučina si zavařil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:53

@Markéta80 vím že po tom potratu můžu mit nějaké komplikace.. ale bohužel jinak to teď nejde, chci se s doktorkou domluvit na pilulce jestli to bude možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:56

@Mamhlucnehosouseda právě že naopak… nevím jak vám mám dokázat že fakt nejsem ten přítel ale přítelkyně… můj ani neví o tom že sem někde napsala, byl by spíš naštvaný že to takhle řeším..jelikož ho mám ráda tak logicky nechci aby šel sedět nebo něco když sem do toho šla dobrovolně… psala sem x krát že ochranu sme použili ale podle toho všeho sem usoudila že buď praskl nebo tam byla dírka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
12.3.23 17:56

@provozovatelka191
Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.

Vzhledem k tomu, že přítel je sám na hraně zletilosti, tak dostane nejspíš podmínku. Za blbost se platí.

Vždycky, když čtu takovéhle příspěvky, tak se. modlím, aby moje dospívající děti místo rozkrokem přemýšlely mozkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
12.3.23 17:58
@Catalinn píše:
Před pár lety jsem byla třídní učitelkou holky, která otěhotněla ve 14. Úplně mi klesla brada, když za mnou a vedením školy přišel její partner. Muž, myslím 26 let, velmi příjemného vystupování, vzhledu, hezký oděv, pracoval jako manažer a láskyplnost k těhotné partnerce z něho úplně čišela. Vymyslel to tak, že se odstěhovali do Rakouska, kde je věková hranice pro pohlavní styk 14 let, aby unikl trestu. Podrobnosti už si nepamatuji, jestli to tak funguje, zda si nějak vyřídili rakouské občanství, nevím. To jen taková zajímavost. Byli to Romové.

U Romů se ty věkové hranice berou úplně jinak. Zvlášť u dívek. Což je neopravňuje porušovat zákony samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 18:42
@lucad77
@lucad77 píše:
Byl by starší o tři roky a něco, to není moc.

Je na základní škole, ta má mrskat přijímačkové testy :zed: A ne řešit soulož a těhotenství. I když tady to tipuju na učiliště.

• Citovat
  • Upravit
24716
12.3.23 19:09
@Anonymní píše:
@lucad77Je na základní škole, ta má mrskat přijímačkové testy :zed: A ne řešit soulož a těhotenství. I když tady to tipuju na učiliště.

Asi byste se divila, že to v posledním, nebo předposledním ročníku ZŠ není až taková výjimka, že jsou děcka sexuálně aktivní. A neuděláte nic. Když chtějí, příležitost si najdou. I holky z tzv. dobré rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.3.23 19:44
@provozovatelka191 píše:
@lucad77 je starší o 3r a 4měsíce

Je plnoletý. To stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
12.3.23 19:45
@Russet píše:
Je plnoletý. To stačí.

Jo, ale na hranici. Natvrdo sedět nepůjde, zvlášť když ho ona a rodina podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí