Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 tak vzhledem k tomu že s ním chodim tak to beru nějak jinak😅
@provozovatelka191 píše:
@Vesnickaholka věřte mi že kdybych lhala nebo něco tak by to pro mě bylo o dost lepší než moje momentální situaci … u gynekoložky
jsem byla minulou středu a tam mi řekla že
buď 3-4t menstruaci sem měl naposledy v lednu začátek 26.1. konec 31.1. od té doby nic další mi aplikace ukazovala 23.2. ale ta nedošla do teď..
Jasny trole
@admin
@Vesnickaholka nevím čím vám dokazat že ten váš “trol” nebo co nejsem… věřte mi že tohle bych si jen tak nevymyslela, napsala sem tu pouze z důvodu abych věděla co mám čekat a co ne.. a jak nějak ovlivnit to aby přitel měl co nejmemší
problem
@provozovatelka191 píše:
@Vesnickaholka věřte mi že kdybych lhala nebo něco tak by to pro mě bylo o dost lepší než moje momentální situaci … u gynekoložky
buď 3-4t menstruaci sem měl naposledy v lednu začátek 26.1. konec 31.1. od té doby nic další mi aplikace ukazovala 23.2. ale ta nedošla do teď..
Jaké máš teda pohlaví?
@provozovatelka191 píše:
V tom případě bys ale byla už v 7. týdnu. Nevěřím, že doktorka s diplomem neumí spočítat stáři těhotenství podle data poslední MS. Věřím ovšem tomu, že to takto může počítat někdo, kdo o tom ví tužku, ale rozhodl se, že se tady trošku pobaví.
@provozovatelka191 píše:
@Vesnickaholka nevím čím vám dokazat že ten váš “trol” nebo co nejsem… věřte mi že tohle bych si jen tak nevymyslela, napsala sem tu pouze z důvodu abych věděla co mám čekat a co ne.. a jak nějak ovlivnit to aby přitel měl co nejmemší
problem
Chceš říct, že doktorka neumí spočítat délku těhotenství?? ![]()
@provozovatelka191 píše:
problem
Na to jsi mela myslet vcas a nespat s nim ![]()
@Michelle_M píše:
V tom případě bys ale byla už v 7. týdnu. Nevěřím, že doktorka s diplomem neumí spočítat stáři těhotenství podle data poslední MS. Věřím ovšem tomu, že to takto může počítat někdo, kdo o tom ví tužku, ale rozhodl se, že se tady trošku pobaví.
Platím pivo ![]()
Je to ten borec. To jak se oslovuje klučina, nechape těhotenské týdny a řeší jen ten trest.
@provozovatelka191 píše:
@M_Vladim a může to nějak ovlivnit to že s tím klukem už přes rok chodim?
Ano, samozřejmě že může. Dostane vyšší sazbu.
@Michelle_M tak paní doktorka ve Zl na porodnici mi řekla že 3-4t 😳
Prosím tebe, co je to za ptákovinu? Na sonu pozná takhle brzo leda pendrek a určitě by ti neřekla, že si na 99 procent těhotná. Ve 3-4 tt ještě ženská ani neví, že je těhotná a to ani nemluvím o těch testech.
Psalas, že ti řekla doktorka, že jsi ve 3. nebo 4. týdnu, tím ses usvědčila ze lži.
Příspěvek upraven 12.03.23 v 15:31