Těhotná pod 15 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesnickaholka
12.3.23 15:47
@provozovatelka191 píše:
@Aleriga my se objednali na tu v porodnici.. v ten den tam stejně ani paní doktorka ke které sme měli jit nebyla tak nás sestřička poslalo do jedničky a vyšetřovala mě nějaká starší hnědovlasá doktorka a sestřička byla krátkovlasá blondýna s brýlema…jako důkaz přikládám tohle.. ale vic toho sem dát nemůžu jelikož sou tam kontaktní údaje atd

Tak ty osobni udaje zacerni a dej to sem :mrgreen: proste jsi hloupy trol no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37205
12.3.23 15:54

:roll:
" Pane kolego, při vašich zkušenostech jistě uznáte, že bychom neměli nikomu říkat, že je hloupý. Obzvláště pak ne tomu, koho se to exaktně týká."
Nebo tak nějak vyčinil Dr. Sova, coby primář, Dr. Štrosmajerovi za onen slavný výrok o sestře Huňkové. ;)
Chci tím říct, že nikdo neřekne o Romeovi, nebo Tristanovi, že byl prase a že rozčilovat se není rada. A to ani pro toho, kdo sice není, ale mohl by být potenciálně dotčenou osobou - tedy čitatel/ka na hranici probíraného problému. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
12.3.23 15:57
@Vesnickaholka píše:
Tak ty osobni udaje zacerni a dej to sem :mrgreen: proste jsi hloupy trol no :mrgreen:
:roll: Tohle je tiskopis obecného souhlasu. Klidně vyrobím vyplněný fake, když na to přijde. :P Ale o to tu snad nejde. :nevim:
Vždycky se snažím, aby diskuze případně pomohla někomu, kdo je v podobném problému, jako v tématu. I když to téma třeba možná založí troll. 8)

Příspěvek upraven 12.03.23 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
12.3.23 15:58
@M_Vladim píše: :roll: Tohle je tiskopis obecného souhlasu. Klidně vyrobím vyplněný fake, když na to přijde. :P Ale o to tu snad nejde. :nevim:

A vsak to ja vim ;) prudim toho trola :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37205
12.3.23 16:01
@Vesnickaholka píše:
A vsak to ja vim ;) prudim toho trola :mrgreen:
… zeditoval jsem. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 16:06

Mám o pár měsíců mladší dceru. 8o pokud by to byla pravda, nechápu, že rodiče neřešili a bylo jim jedno, že se jejich dcera stýká s klukem o tolik starším…dokonce o samotě. :zed: Šílené, takhle laxní rodiče.

• Citovat
  • Upravit
1671
12.3.23 16:21
@Anonymní píše:
Mám o pár měsíců mladší dceru. 8o pokud by to byla pravda, nechápu, že rodiče neřešili a bylo jim jedno, že se jejich dcera stýká s klukem o tolik starším…dokonce o samotě. :zed: Šílené, takhle laxní rodiče.

Az tak o moc starsi neni, takovych paru je hromada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.3.23 16:22

Zakladatelko, priteli uz ted pomuze jen zkuseny pravnik.
Vzhledem k okolnostem nejspis dostane podminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.3.23 16:53
@provozovatelka191 píše:
@Russet tak určitě to neudělal
schválně.. prakticky v tom nesem vinu oba

Ty nemáš co souložit na základce, poprvé to jistě nebylo. A protože on je dospělý a odpovědný za své činy, nese větší podíl viny. Spolehlivá atikocepce je potřeba i v 15, kdy už je pohlavní styk dovolen, ale stát se rodičem žádoucí není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.3.23 16:57
@provozovatelka191 píše:
@Aleriga my se objednali na tu v porodnici.. v ten den tam stejně ani paní doktorka ke které sme měli jit nebyla tak nás sestřička poslalo do jedničky a vyšetřovala mě nějaká starší hnědovlasá doktorka a sestřička byla krátkovlasá blondýna s brýlema…jako důkaz přikládám tohle.. ale vic toho sem dát nemůžu jelikož sou tam kontaktní údaje atd

Důkaz čeho? Gynekolog mi nikdy takový papír nedává. Ale není mi 14, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.3.23 17:09
@provozovatelka191 píše:
@Mamhlucnehosouseda řekla mi to paní gynekoložka… bohužel to pohádka fakt není, byla sem jak na krvi tak na sonu

A na sonu bylo něco vidět? Já že jsem tam jak plašan letěla v 5+5 a teprve něco bylo vidět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
12.3.23 17:20
@Anonymní píše:

Byl by starší o tři roky a něco, to není moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
12.3.23 17:22
@Mamhlucnehosouseda píše:
Soulož s dítětem pod 15 se hodnotí jako znasilneni. Máš smůlu, klučino. Asi se ti nechtělo utrácet za kondom vid?

Znásilnění ne, pohlavní zneužití nezletilé. Nejspíš by dostal podmínku podle popsaných okolností. Ale asi je to stejně troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:23

@lucad77 je starší o 3r a 4měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 17:25

@lucad77 troll nejsem, spíš zoufalá

• načítám...
  • Citovat