Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@provozovatelka191 píše:
@lucad77 já vím.. a jsem s tím smiřená.. postavila sem se k tomu a sem ochotná nést následky… jen mě zajímalo jak udělat to aby z toho přítel neměl až nějaký moc problém pokud to jde. protože nešlo o žádné znásilnění či tak něco
To nech na policii a radši se uč na přijímačky.
@lucad77 píše:
Jo, ale na hranici. Natvrdo sedět nepůjde, zvlášť když ho ona a rodina podpoří.
Věznice máme plné, takže to na sezení nebude. Ale snad to mládež trochu zbrzdí v rozletu a dívka bude chvíli studovat.
@Russet píše:
Věznice máme plné, takže to na sezení nebude. Ale snad to mládež trochu zbrzdí v rozletu a dívka bude chvíli studovat.
Spíš si dají víc bacha. A jí stejně bude za chvilku 15.
@lucad77 věřte mi že po téhle zkušenosti budu nadměrně opatrná po dobu dalších x let…. jak by řekla moje máma, za blbost se prostě platí a aspoň mě to poučí…
@lucad77 píše:
Spíš si dají víc bacha. A jí stejně bude za chvilku 15.
Každý svého štěstí strůjce. Možná si na ni posvítí OSPOD. Na tu rodinu.
@provozovatelka191 píše:
@lucad77 věřte mi že po téhle zkušenosti budu nadměrně opatrná po dobu dalších x let…. jak by řekla moje máma, za blbost se prostě platí a aspoň mě to poučí…
Hlavně aby se poučil pan obviněný.
@provozovatelka191 takhle brzy se nedá diagnostikovat vůbec nic.
@lucad77 píše:
Asi byste se divila, že to v posledním, nebo předposledním ročníku ZŠ není až taková výjimka, že jsou děcka sexuálně aktivní. A neuděláte nic. Když chtějí, příležitost si najdou. I holky z tzv. dobré rodiny.
Bylo a je. Potvrzuji. ![]()
To, že se o tom nedozví rodiče, nebo vyučující je věc úplně jiná. ![]()
Důležité je, aby věděli dost o antikoncepci a pak už jen spoléhat, že zafunguje i rozum a vzpomenou si včas a nic „nerupne“. Nic lepšího s tím nenaděláte.
![]()
@Švédka87 paní doktorka mi to tak řekla…ale nedalo mi to a jak mi tady ženy psali že bych musela být víc tak sem si hledala recenze na tu doktorku a upřímně nic moc… takže jsem celkem zaražená a zajímá mě jak mě to vůbec vyšetřila… x lidi tam psalo že s ní nejsou spokojené a že se pacientek chce spíš co nerychleji zbavit než jim pomoci…
@provozovatelka191 píše:
@Švédka87 paní doktorka mi to tak řekla…ale nedalo mi to a jak mi tady ženy psali že bych musela být víc tak sem si hledala recenze na tu doktorku a upřímně nic moc… takže jsem celkem zaražená a zajímá mě jak mě to vůbec vyšetřila… x lidi tam psalo že s ní nejsou spokojené a že se pacientek chce spíš co nerychleji zbavit než jim pomoci…
Bože, ty jsi ulhaná.
@Mamhlucnehosouseda a vy asi fakt pěkně hloupá
vážně si myslíte že by si tohle někdo vymýšlel? píšu tady svoje zkušenosti.., co víte možná se to někdy přihodí někomu dalšímu a narazí na tohle a nějak mu to pomůže… já sama sem hledala x stránek a článků typu jak se toho dítěte zbavit sama nebo jak či co mám říct aby můj nešel sedět… vše co tu píšu je čistá pravda… to je na tom to nejhorší…
Sice jsi na 99,99% troll, ale odpovím.
Jestliže jsi ty a matka byly tak bl. bé, že jste nahlásil jméno. Tak bude obžalován a souzen. Do vězení nejspíš nepůjde, ale bez následků nebude. A ty taky ne. Protože odteď budeš pod dohledem ODSPODu ![]()
Měla jsi říct, že to byl neznámý kluk, jednorazovka.
Takhle to udělala sestry kamarádka, ta mimochodem porodila 3m před 15.nar.
Tak se ji můžeš inspirovat na příští trolling
@Netopirek troll bohužel fakt nejsem… věk řekla máma mezi tím co já sem byla zticha… v ten moment jí to nedošlo, já sem jméno ani nic neříkala ale v pátek byla policie u mamky v práci a prej to jmeno už věděli sami… což do teď nechápu jak… ale jelikož mam přitele na sociálních sítích tak usuzuji že z tama… nevím jak dokázat že troll nejsem a nic osobní sem moc psát nechci jelikož chci zůstat anonymně… aby nikdo nezjistil kdo jsem…
@provozovatelka191
Tak to je blbost. Jméno vědět nemohli. To že má s někým chodíš, neznamená, že jsi těhotná s ním. Těhotná můžeš být s kýmkoliv
@Netopirek a jak by to jinak zjistili?
to je to co mi do teď není jasné, proto mě napadlo jen to že ho mám na síti