Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@provozovatelka191 píše:
@kolibrik1 doma sem si udělala testy a minulou středu sem byla na gynekologii a doktorka mi řekla že je to odhadem 3-4 týden
Aháá, tak to potom jo ![]()
@provozovatelka191 píše:
@M_Vladim tak sama doktorka řekla že ji je víc než jasné že těhotná jsem ale že tu krev uděláme taky že na tom trvá… pčr a na ospd už to nahlásila.. i když to ještě nemám tou krví potvrzené takže jí to je asi jasné že těhotná budu
Jasne, určitě to nejdrive nahlasi na PČR a ospod a pak vezme krev a rekne ti, ze na vysledky mas volat po vikendu
kor když jsou na statim udelat do 2-3 hodin.
@provozovatelka191 píše:
@kolibrik1 doma sem si udělala testy a minulou středu sem byla na gynekologii a doktorka mi řekla že je to odhadem 3-4 týden
To je takový blábol
nastuduj si jak funguje tehotenstvi a pak sem piš. Nebo máš doktorku, co ordinuje opila.
@Mamhlucnehosouseda píše:
3-4 týden a uz víš že jsi těhotná![]()
![]()
jdi si vymyslet pohádky jinam
A dnes se tu zaregistrovala speciálně kvůli tomu…
@Mamhlucnehosouseda tak takhle mi to ona podala, netuším jestli ve Zlíně ordinují opilí
@j.a.n.i1 krev mi vzala ve středu a v pátek už byla policie u mamky v práci ohledně toho mého problému… sama nechápu proč už to řeš když na výsledky máme volat v pondělí
No, rekla bych, ze na cele storce bude jedna pravdiva informace… A to, ze ti je pod 15…
Nemám ráda trapáky, kteří si v dospělosti hrají na patnáctky. Takove vymýšlení příběhů by mělo být snad i trestné.
@Aleriga do dneška sem tuhle stránku nepotřebovala… do dnes sem si hledala a různě četla ale nikde sem nenašla můj případ.. vždy se nějak lišili roky tak sem si řekla že
to zkusím protože už se to blíží
Jezis, Ty jsi trapna
kdyz uz si chces vymyslet, tak si nastuduj neco o tehotenstvi, ptze ve 3-4 tydnu vetsina zenskych jeste ani nevi, ze jsou tehotne, ani doktor to na 100 % nepozna..
@j.a.n.i1 věřte mi že tohle bych si fakt nevymyslela … jen mě pouze zajímalo jestli má někdo stejnou zkušenost jako já a mohl by mi poradit
@provozovatelka191 píše:
@j.a.n.i1 krev mi vzala ve středu a v pátek už byla policie u mamky v práci ohledně toho mého problému… sama nechápu proč už to řeš když na výsledky máme volat v pondělí
Ze by proto, ze sex s osobou mladsi 15 let je trestny cin? ![]()
@Vesnickaholka ahh kdyby to tak bylo.. nemám menstruaci už kolem 20dnů, 4 testy z lékarny mi vyšli pozitivně a doktorka mi to též řekla