Těhotná z kapiček touhy na prstech?

18
7.6.15 09:38

Těhotná z kapiček touhy na prstech??

Ahoj holky, pevně doufám, že si na mě v záplavu pubertálních dotazů ohledně těhotenství, najdete čas.. :)
S přítelem vždycky spím s kondomem, beru sex fakt zodpovědně, ale posledně když byl u mě a já mu „dělala dobře“ jsem pak přestala (jen abych mu dala pusu) a on už před tím měl pár „kapiček touhy“ a teď aby pokračoval v mojí práci si šahal na penis a následně mě prstil.. Myslíte, že se mám bát? Že by na prstech měl pár těch kapek a tím prstěním se do mě dostaly nebo je to příliš velké sci-fi? Po tom, co se udělal na mě samozřejmě nešahal, jde mi jen o to, jestli i kapky touhy na prstech můžou vést k oplodnění. Jsem z toho docela nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
7.6.15 09:55

Sance mala…jak dlouho uz to je? Do 72h tusim se da vzit Postinor, jestli mas fakt strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.6.15 09:58

@Flue jj je to možné jsou opravdu i případy, kdy žena takto otěhtněla takže vyloučené rozhodně ne. Možná bych taky zkusila Postinor pro svůj klid než abych spoléhala na to, že je šance nulová nebo malá a pak našla // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.6.15 09:59

@beruska9 Je to z předvčerejška. Nicméně by ale pak všichni, co praktikujou přerušovanou byli těhotní. HA neberu právě kvůli tomu jaký je to jed pro tělo, tudíž postinor fakt jen kdyby ten kondom praskl. Navíc do týdne očekávám ms, takže by i podle plodných/neplodných ta šance měla být fakt malá, ale přesto jsem doufala, že tu najdu nějaký uklidnění. Studuju, takhže by to bylo v…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
7.6.15 10:00

Docela ironie psát v jednom příspěvku, že bereš sex zodpovědné a zároveň, že máš strach, jestli nejsi těhotná :D :D :D

Ale k jádru věci, říká se, že stačí kapka…a něco na tom je…takže pokud jsi měla zrovna plodné dny - vzala bych postinor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.6.15 10:04

@vertunka Ironie? Naopak to bylo tak rychlý, že mě nenapadlo, že pak na mě chce sahat. Zodpovědná jsem, jelikož bych tohle samozřejmě nikdy nedopustila, není mi to jedno a teď řeším co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.6.15 10:05

Zůstaň v klidu, možnost je opravdu mizivá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.6.15 10:07

@Flue : promin nechapu…sance je opravdu hodne mala, ale neni to nemozne. Jestli jsi chtela slyset neco jineho, tak to bohuzel…asi ti nikdo nenapise, ze to neni mozne, protoze to neni pravda. Jinak z prerusovane souloze je deti docela dost, ale nekomu to „funguje“ klidne roky…Snad nestudujes statistiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 10:11

Někdo dělá přerušovaný sex a neotěhotní, takže pokud měl kapičky lásky na prstu nebála bych se, šance na otěhotnění je fakt malá, navíc ani v těch kapičkách nemusí být spermie.

• Citovat
  • Upravit
18
7.6.15 10:11

@beruska9 Jenže tohle právě ani přerušovaná nebyla, s penisem se mě nedotkl už vůbec, tak je mi jen záhadou, jestli jde takhle přes prsty přenýst i ty kapičky touhy. A jestli takhle někdo fakt vůbec otěhotněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.6.15 10:12

@Flue Být tebou tak se nebojim, šance je fakt mizivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
7.6.15 10:48

Tak třeba my jsme praktikovali přerušovanou docela dlouho a OK, jenže nedávno jsem zjistila, že přestože mám příznaky ovulace, tak ve skutečnosti žádná neprobíhá, takže jsem vlastně nikdy otěhotnět nemohla. Taky znám holku, co má ovulaci týden před MS, takže buď postinor, nebo se modlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
7.6.15 10:52

@Flue Šance je sice malá, ale vyloučený to rozhodně není. Píšeš, že řešíš co teď dělat, ale když ti někdo poradí Postinor, tak napíšeš že by sis ho vzala jen když by vám prasknul kondom. Jenže Postinor je tvá jediná šance, pokud si chceš být opravdu na 100% jistá, že nemůžeš otěhotnět. Ale pokud ti stačí slyšet, že je to málo pravděpodobné, tak můžeš být spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 11:11

@Mirabe1ka tak třeba moje babička praktikovala vždy jen přerušovanou, mamka taky. Moje kamarádky taky a nikdo neotěhotněl, spíš záleží asi na šikovnosti partnera.

• Citovat
  • Upravit
5527
7.6.15 11:13
@Flue píše:
@beruska9 Je to z předvčerejška. Nicméně by ale pak všichni, co praktikujou přerušovanou byli těhotní.

Proč proboha? 8o Kde vidíš souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky