Těhotné po IVF 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6432
13.5.10 21:49

HOLKY, nemáte někdo tušení, na klik kč asi vyjde přibližně výbavička pro miminko?? Někde jsem četla, že až 100 tis. kč, no tak koumu a koumu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
13.5.10 22:41

Ahoj holčičky můžu se tedy taky přidat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
14.5.10 08:31

Lumpíku to je dost přestřelená suma 8-o Já tipuju +- 40 000 a záleží,jak drahý kočár k tomu.Vždyť co je potřeba? Kočár,postýlka,matrace,povlečení,oblečení (mám spoustu z MMB a jen pár nových),sedačka do auta,pleny,fusak.To je základ.Navíc je přebalovák,vanička (my měli lehátko ve vaně),lehátko,cestovní postýlka,zavinky (můžeš balit do pleny nebo deky),odsávačka soplíků,základní léky.Podle potřeby jsme pak dokupovali odsávačku,lahvičky,sterilizátor…
Já si teď už na nic nemůžu vzpomenout,ale jako 100 litrů je fakt moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
14.5.10 08:58

JANI, já si to taky tak myslela, když jsem si to spočítala já, tak mi vyšlo těch 40 tis. a možná i s kočárkem. Je fakt, že spoustu věcí např. autosedačku vajíčko, vaničku, nějaké oblečky máme po známých, vypadají téměř jako nové a prodávají nám to levněji. Jediné na čem šetřit nehodlám je kočárek, ale i tam jsem rozumná, nepřeleze hranici 15 tis. teda doufám. Můj přítel si myslí, že vše pořídíme za pár korun, je najednou jak ze staré školy, ale snad to pochopí. V každém případě děkuji za zprávu, musím ho na to nějak chytře a diplomaticky připravovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
14.5.10 08:59

Jinak všem dobré ránko a IKO, jasně že se můžeš přidat!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
14.5.10 09:24

A holky, ještě jedna otázka, myslíte si, že je to nenormální, chtít do porodnice ty první oblečky všechny nové????????????????????? Prostě to co je ta povinná výbavička, jen tedy oblečky, s kterou musíte do porodnice jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
14.5.10 09:30

Ahoj holky, sem se sem včera už nedostala a jsem ráda, že jste našli diskuzi :wink:

Raduš, jj až na ty nevolnosti je vše OK. V pondělí jdu na sceering do Genetu, tak pak vám dám vědět. Včera mě začalo bolet břicho, jako MS bolest, nemáte to taky někdo v době, kdy jste měli MS?

Iko, samozřejmě se přidej, že se ptáš :wink:

Lumpíčku, ty už začínáš nakupovat? Já mám ted několik těhu věciček, příťa byl na služebce a tak jsem si našla na netu krámek a koupil mi to v USA, vyšlo to asi na polovičku co tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
14.5.10 09:47

Lumpi já bych nekupovala,ale já mám po Kačce 3r staré,takže pokud to vyjde,asi nebudu kupovat do porodky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
14.5.10 09:48

Jinak snad se nezlobíte,že vám sem lezu a odpovídám,když ještě nemám nic jisté :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
14.5.10 09:55

Ahoj Jani hlavně držím palce at je vše OK :wink:

Lumpíčku, proč myslíš, že to je nenormální. Jinak pokud vím, tak nepotřebuješ ani tak věci do porodky, ale na cestu z porodky a to je normální, že mají mimi něco pěknýho, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
14.5.10 09:59

JANI, to víš že ne!! Jsme rády, že nám tady oživuješ sestavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
14.5.10 10:00

LUCI, tak jsem to myslela, že na cestu domů, aby to bylo fakt jako ze škatulky, je to moje první, tak si myslím, že by mohlo vypadat aspoň ty první dny hezky!!! Samozřejmě jsou ty starší věci krásné, ale jen tak pro pocit, víš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
14.5.10 10:02

Lumpí, to já jsem taky blázen a na cestu z porodky určitě budeme v novém :-D Si říkám, že když se nám to už podařilo, tak at jsme i hezký a sluší nám to, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
14.5.10 10:03

Jinak já když tak počítám, že jen ten kočár pro dvojky bude stát novej kolem 20-25 (ta trojkombinace) tak jsem zvědavá tak se došplhá celková suma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
14.5.10 10:38

Ahoj zlatíčka moje :mrgreen: zdravím všechny přítomné :mavam:Lucianku určo dej vědět jsem zvědavá do dneška vubec nevim co to obnáší a jak to bude probíhat,dnes jsem byla v Gennetu na krvi(už si připadám jak cedník pořád samá krev :mrgreen:)tak zečínaj nervíky a ve středu tě budu následovat 8-o.Jinak holky moje slabost na bodíčka už ja znát už jich mám pár srovnanejch ve skřínce a pořád je chodím okukovat už vím proč je lepší nakupovat později :mrgreen:Budem to mít na zimu zlatíčka tak ted něco hebounkýho a ňuňavýho :-P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí