Měla to některá z vás v těhotenství podobně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
np10021
29.8.22 18:39

Test jsem si dělala naposled v 6+0tt, jen tak :D a pár dní předtím jsem v krvi měla hcg přes 11 tisíc. A můžu ti říct, že na testu byla dálnice jako kráva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3424
29.8.22 18:49

@Petana86 Nejsi těhotná 🤦‍♀️
A pokud jsi o tom přesvědčená, tak nechápu proč zakládáš diskuzi a ptáš se na názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.8.22 19:14
@Petana86 píše:
Holky, to není o naivitě, každá by nejlépe měla znát své tělo nebo se to učit, test je pouze orientační, není stoprocentní, to vám řekne plno doktorů a pokud je HCG vyšší, než test zvládne pojmout je mimo referenční meze, může ukazovat chybně negativní test, bylo to v nějaké studií ale kdybych si ji tak předtím uložila. Stejně tak, opakuji při užívání léků jako jsou antihistaminika, antiepileptika a diuretika a též při problému filtrace ledvin. Nebyla bych ani první ani poslední s negativními testy, ale těhotná. Můj cyklus je x let neměnný, pravidelný se silnou menzes. Můj premenstruační sy je lehká bolestivost prsou. Jedno, zda cestuji na dovču, zda jsem doma či v práci, je to stále stejný. Moje bio mašina je přesná :D. Těhu symptomy se postupně kupí. Jistotu budu mít pozítří.

Ne, těhotenský test ti nic z toho neovlivní. Těhotná prostě nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.8.22 19:21
@Petana86 píše:
@np10021 téma je, kdo to měl či má podobně. Z praxe ohledně labiny z jiného soudku,… laboratoř ukázková, hodnoty které by měl mít zdravý člověk, ovšem člověk umírá… Laboratoř vs klinika, mělo by to být v souladu, ale nebývá. V praxi jsem se setkala s různými věcmi, atypickými stavy, průběhy… Nejsem lékař, ale zdravotní sestra. Tím spíš mě to velice zajímá.

Tak k tématu: neměla jsem to tak a neznám ani nikoho jiného, kdo by to tak doopravdy měl. Dokonce jsem ani nikdy podobnou testovací teorii neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.8.22 20:33

@np10021 snad ne zdravotní sestra na gynde 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.8.22 20:59

@Sl.Kockova tak tím by dala všemu korunu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3056
29.8.22 21:05

Ano, taky se mi už párkrát stalo, že jsem si namluvila těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
29.8.22 21:15

@Petana86 ty brďo tady se člověk dočte různý perly, ale tohle je moc :lol: :lol: :lol: :lol: a jestli si budeš hrát na zázrak a pak se napíšeš zě ses tehu, určitě ti to věřit nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.8.22 11:36

Tak ještě jednou holky, není otázka, zda si myslíte, zda jsem nebo nejsem těhotná. Vy jste vědmy? Vy víte jak funguje organismus každé jiné ženy? Vy znáte lépe než já můj biorytmus? Otázka je jednoduchá, setkali jste se s tím? Ano…/ne… Pokud bych pracovala na porodním, rodičky by řekli, měla jsem to jinak, ne podle učebnice. A teoreticky, pokud příspěvek by byl formulován jinak a to pro odborný průzkum. Jinak koukám, že tady je plno odbornic na slovo vzatých :D, hlavně si pořádně nahonit EGO. Bezmezně věřit testům a učebnicovým tabulkám a pokud je něco jinak, tak jak sršni a vaše Ego má posléze pre. To je jednodušší, než přijmout, že něco může být i jinak, koukněte na jiné diskuse, zkušenosti jiných holek, tam najdete, že holky měly po celou dobu těhotenství negativní teh.test, nebo až v 9 tt a podobně, sdílí tam odkazy, důvody proč může vyjít test negativně. O vlivu léků na výsledky testů. Si neuvědomujete, že naše těla jsou jako biochemická laboratoř? Vše má na vše vliv, chemické látky na sebe různě reagují. Ale na to jste asi sorry příliš primitivní to pochopit? Předpokládám, že říct tady něco proti válce na Ukraj., C°vidku, proti bodanci, tak ty stejné osoby na mě tady budou útočit 8), protože by to nebylo politicky korektní. Pokud se vymykají názory, zkušenosti, stále ti stejné osoby budou útočit a zesměšňovat. Je to velmi prosté, vašimi ego výlevy se dobře bavím. :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
30.8.22 13:46
@Petana86 píše:
Tak ještě jednou holky, není otázka, zda si myslíte, zda jsem nebo nejsem těhotná. Vy jste vědmy? Vy víte jak funguje organismus každé jiné ženy? Vy znáte lépe než já můj biorytmus? Otázka je jednoduchá, setkali jste se s tím? Ano…/ne… Pokud bych pracovala na porodním, rodičky by řekli, měla jsem to jinak, ne podle učebnice. A teoreticky, pokud příspěvek by byl formulován jinak a to pro odborný průzkum. Jinak koukám, že tady je plno odbornic na slovo vzatých :D, hlavně si pořádně nahonit EGO. Bezmezně věřit testům a učebnicovým tabulkám a pokud je něco jinak, tak jak sršni a vaše Ego má posléze pre. To je jednodušší, než přijmout, že něco může být i jinak, koukněte na jiné diskuse, zkušenosti jiných holek, tam najdete, že holky měly po celou dobu těhotenství negativní teh.test, nebo až v 9 tt a podobně, sdílí tam odkazy, důvody proč může vyjít test negativně. O vlivu léků na výsledky testů. Si neuvědomujete, že naše těla jsou jako biochemická laboratoř? Vše má na vše vliv, chemické látky na sebe různě reagují. Ale na to jste asi sorry příliš primitivní to pochopit? Předpokládám, že říct tady něco proti válce na Ukraj., C°vidku, proti bodanci, tak ty stejné osoby na mě tady budou útočit 8), protože by to nebylo politicky korektní. Pokud se vymykají názory, zkušenosti, stále ti stejné osoby budou útočit a zesměšňovat. Je to velmi prosté, vašimi ego výlevy se dobře bavím. :D :potlesk:

To Ti nikdo neuvěří, že se bavíš. Ale dobry pokus. Teď jen pusobis, že se tu všem uživatelkam, které Ti napsaly, co jsi číst nechtěla, tj. že nejsi těhotná, ze zoufalství snažíš vysmívat. S takovou situací se tu opravdu žádná z nás nesetkala - žena že by byla těhotná a v těle neměla hcg nebo ho žádné testy nedetekovaly. Opravdu žádné léky nezabrání, aby se do těla (krve, moči) vylučovalo. Pak by nemohlo dojít k tehotenstvi. A ani ty ses s tím nesetkala. Není to, jak to ty nějak podobně nazyvas, z biochemického hlediska možné. Nepřeji Ti zklamání, ale tuším, že brzy přijde. Doporučuji tuto Tvoji teorii lekarum nesdelovat. Ale pokud jsi přesvědčena, že znát své tělo a biorytmus je více než znalosti odborníků a věda… Tak prosím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
30.8.22 14:42

A při tom prvním dítěti jsi měla taky negativní test jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.8.22 15:06

@karkarka Při prvním jsem to měla úplně jinak, první 4 měsíce „normální menzes“,únava, nauzea - to jsem měla běžně díky nočnim směnám, při prevenci mi řekla, že jsem těhotná, takže to bylo velké překvapení, to jsem byla ve 3.m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.22 15:12

@Petana86 To jsi ale ještě tak dobře jako teď očividně své tělo neznala že? Že jsi nepoznala až do 3. měsíce, že je něco úplně jinak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
30.8.22 15:25

Těhotná nejsi. Sázím boty. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.8.22 15:26

@Brokolice1701 při prvním těhu s normální menstruací a bez jiných příznaků v permanentním stresu jsem to skutečně nevypozorovala, pupek mi vyskočil v 5.mesici. Proč myslíš, že se i stává, že žena zjistí, že je těhotná třeba až v nemocnici? Má menzes, TT negativní, může být silná, tak ani není vidět břicho. Tyhle paradoxy se dějí, ať se vám to líbí nebo ne. Každé těhotenství je jiné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí