Měla to některá z vás v těhotenství podobně?

6
29.8.22 16:14

Těhu ...Měla to některá z vás podobně?

Ahoj holky, tak ze zajímavosti, má nebo měla to některá z vás podobně? Jedno dítě už mám, bez mála puberťáka. Před 4 měsíci jsme se rozhodli zapracovat na miminku (přítel nemá děti). Klasika, romantický víkend bez potomka během plodných dní, delší dobu opět návštěvy collaria na cvičení a lymfu, a běhání ať jsem v kondici a nemyslím jen na početí… Po víkendu pak po čase následovala dovolená, kdy už jsem očekávala ty své dny…v pondělí, (…mám to pravidelné jak hodinky, pět dnů a silné…to můžu kalíšek běžně měnit každou hodinu, jak krvavá Mery, na dovolené to běžně dostanu ještě dřív a v plné síle) :cert:. Ted to přišlo o dva dny později a slabé 3 dny…ale víte co, u moře, skákání do vln a výlety po okolí…bylo jsem trochu namíchlá, ale přijala jsem to a úplně vypustila… navíc nás čekala v sobotu celedenní cesta z BG do Istanbulu, já si měla užívat 2.tt dovči a chlap tam jel pracovně. Hned v pondělí jsem asi z jídla dostala vodovou hnačku… Carbo bez efektu, tak do lékárny pro jejich léky…takže objevování Istanbulu jsem měla v celku omezující… Ve středu jsem více lenošila na hotelu, nekonečná únava, pospávala jsem, měla jsem návaly horka, ale to vše jsem přičetla střevním potížím, a jak jsem měla čas pohledat, co vše můžu nemůžu na ten svůj problém, narazila jsem na nějaký článek, který mě nakopl, jestli nejsem těhu, úplně jsem tam už tu možnost vypustila, takže týden po neobvyklém krvácení (možná na zahnízdění)jsem si koupila test a negativní… Po příjezdu domů jsem šla kvůli mému zažívání na PN…o 4dny později, se přidali celodenní nevolnosti a prsa…ani před periodou jsem tak nikdy netrpěla, nejradši chodím bez, ale to se nedá, nalité, bolavé… musím v látkové bez kostic i spát… takže jsem zkusila digitální test a negativní…teď už vím, že se to stává, když je příliš vysoké HCG nebo při užívání antihistaminik…a dalších léků. Teď ve středu jdu na gyndu na prevenci, tak uvidím… protože to bych už měla být 7+0… Tak snad…když to teď beru zpětně… :) Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
29.8.22 16:21

@Petana86 Myslím, že těhotná nebudeš, test by 100%ukázal, navíc po takové době, teď jsi spíš tak v době další ovulace a s tou i související příznaky…
Jinak tělo není stroj a občas se i MS může změnit…
Já skoro žádné krvácení, sotva by stačila jedna vložka za den a jednou přišlo krvácení takové, že jsem musela měnit co deset minut :nevim:
Pak se vše zase vrátilo do normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.8.22 16:23

Ja jsem si test dělala tak 6+3 a pak jeste kontrolni o par dni pozdeji a na obou dálnice, takže to uplne nadejne nevidim, i kdyby HCG bylo vyssi nez okolo data vynechane menstruace.

Edit: omylem odeslan nedokonceny prispevek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.8.22 16:29
@Petana86 píše:
Ahoj holky, tak ze zajímavosti, má nebo měla to některá z vás podobně? Jedno dítě už mám, bez mála puberťáka. Před 4 měsíci jsme se rozhodli zapracovat na miminku (přítel nemá děti). Klasika, romantický víkend bez potomka během plodných dní, delší dobu opět návštěvy collaria na cvičení a lymfu, a běhání ať jsem v kondici a nemyslím jen na početí… Po víkendu pak po čase následovala dovolená, kdy už jsem očekávala ty své dny…v pondělí, (…mám to pravidelné jak hodinky, pět dnů a silné…to můžu kalíšek běžně měnit každou hodinu, jak krvavá Mery, na dovolené to běžně dostanu ještě dřív a v plné síle) :cert:. Ted to přišlo o dva dny později a slabé 3 dny…ale víte co, u moře, skákání do vln a výlety po okolí…bylo jsem trochu namíchlá, ale přijala jsem to a úplně vypustila… navíc nás čekala v sobotu celedenní cesta z BG do Istanbulu, já si měla užívat 2.tt dovči a chlap tam jel pracovně. Hned v pondělí jsem asi z jídla dostala vodovou hnačku… Carbo bez efektu, tak do lékárny pro jejich léky…takže objevování Istanbulu jsem měla v celku omezující… Ve středu jsem více lenošila na hotelu, nekonečná únava, pospávala jsem, měla jsem návaly horka, ale to vše jsem přičetla střevním potížím, a jak jsem měla čas pohledat, co vše můžu nemůžu na ten svůj problém, narazila jsem na nějaký článek, který mě nakopl, jestli nejsem těhu, úplně jsem tam už tu možnost vypustila, takže týden po neobvyklém krvácení (možná na zahnízdění)jsem si koupila test a negativní… Po příjezdu domů jsem šla kvůli mému zažívání na PN…o 4dny později, se přidali celodenní nevolnosti a prsa…ani před periodou jsem tak nikdy netrpěla, nejradši chodím bez, ale to se nedá, nalité, bolavé… musím v látkové bez kostic i spát… takže jsem zkusila digitální test a negativní…teď už vím, že se to stává, když je příliš vysoké HCG nebo při užívání antihistaminik…a dalších léků. Teď ve středu jdu na gyndu na prevenci, tak uvidím… protože to bych už měla být 7+0… Tak snad…když to teď beru zpětně… :) Co vy?

Na 5+5 už jsem měla pozitivní test bez pochybností. Do té doby jsem netušila, že jsem v tom. Příznaky přišly později. Citlivá prsa mám před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
29.8.22 16:39

Myslím, že těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.8.22 17:09

Test bys měla pozitivni nejvíc jak to jde, pokud by se jednalo o prosperující tehotenstvi. HCG začne klesat třeba v 10.tt, ale z hodnot kolem 100tisic..Takže tehotna opravdu nejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.8.22 17:14
@Petana86 píše:
Ahoj holky, tak ze zajímavosti, má nebo měla to některá z vás podobně? Jedno dítě už mám, bez mála puberťáka. Před 4 měsíci jsme se rozhodli zapracovat na miminku (přítel nemá děti). Klasika, romantický víkend bez potomka během plodných dní, delší dobu opět návštěvy collaria na cvičení a lymfu, a běhání ať jsem v kondici a nemyslím jen na početí… Po víkendu pak po čase následovala dovolená, kdy už jsem očekávala ty své dny…v pondělí, (…mám to pravidelné jak hodinky, pět dnů a silné…to můžu kalíšek běžně měnit každou hodinu, jak krvavá Mery, na dovolené to běžně dostanu ještě dřív a v plné síle) :cert:. Ted to přišlo o dva dny později a slabé 3 dny…ale víte co, u moře, skákání do vln a výlety po okolí…bylo jsem trochu namíchlá, ale přijala jsem to a úplně vypustila… navíc nás čekala v sobotu celedenní cesta z BG do Istanbulu, já si měla užívat 2.tt dovči a chlap tam jel pracovně. Hned v pondělí jsem asi z jídla dostala vodovou hnačku… Carbo bez efektu, tak do lékárny pro jejich léky…takže objevování Istanbulu jsem měla v celku omezující… Ve středu jsem více lenošila na hotelu, nekonečná únava, pospávala jsem, měla jsem návaly horka, ale to vše jsem přičetla střevním potížím, a jak jsem měla čas pohledat, co vše můžu nemůžu na ten svůj problém, narazila jsem na nějaký článek, který mě nakopl, jestli nejsem těhu, úplně jsem tam už tu možnost vypustila, takže týden po neobvyklém krvácení (možná na zahnízdění)jsem si koupila test a negativní… Po příjezdu domů jsem šla kvůli mému zažívání na PN…o 4dny později, se přidali celodenní nevolnosti a prsa…ani před periodou jsem tak nikdy netrpěla, nejradši chodím bez, ale to se nedá, nalité, bolavé… musím v látkové bez kostic i spát… takže jsem zkusila digitální test a negativní…teď už vím, že se to stává, když je příliš vysoké HCG nebo při užívání antihistaminik…a dalších léků. Teď ve středu jdu na gyndu na prevenci, tak uvidím… protože to bych už měla být 7+0… Tak snad…když to teď beru zpětně… :) Co vy?

když je vysoké hcg, tak je test pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.8.22 17:17

Těhotná nejsi. Test je pozitivní celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.8.22 17:20

Nebuď naivní. Těhotná nejsi.

• Citovat
  • Upravit
3010
29.8.22 17:21

Já si dělala test naposledy asi někdy kolem 12tt a byl pořád jasně pozitivní, takže že by ti to na 7tt test neukázal je blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.8.22 18:04

Holky, to není o naivitě, každá by nejlépe měla znát své tělo nebo se to učit, test je pouze orientační, není stoprocentní, to vám řekne plno doktorů a pokud je HCG vyšší, než test zvládne pojmout je mimo referenční meze, může ukazovat chybně negativní test, bylo to v nějaké studií ale kdybych si ji tak předtím uložila. Stejně tak, opakuji při užívání léků jako jsou antihistaminika, antiepileptika a diuretika a též při problému filtrace ledvin. Nebyla bych ani první ani poslední s negativními testy, ale těhotná. Můj cyklus je x let neměnný, pravidelný se silnou menzes. Můj premenstruační sy je lehká bolestivost prsou. Jedno, zda cestuji na dovču, zda jsem doma či v práci, je to stále stejný. Moje bio mašina je přesná :D. Těhu symptomy se postupně kupí. Jistotu budu mít pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.8.22 18:19

@Petana86 a proc teda zakladas diskuzi, kdyz znas sve telo nejlepe? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3010
29.8.22 18:24

Tak jsem asi měla málo HCG když mi všechny testy vyšli pozitivně a to i test dělaný 4.den po KET a ten kolem 12tt byl pozitivní stejně jako test dělaný při hodnotě HCG 7000 :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.8.22 18:33

@np10021 téma je, kdo to měl či má podobně. Z praxe ohledně labiny z jiného soudku,… laboratoř ukázková, hodnoty které by měl mít zdravý člověk, ovšem člověk umírá… Laboratoř vs klinika, mělo by to být v souladu, ale nebývá. V praxi jsem se setkala s různými věcmi, atypickými stavy, průběhy… Nejsem lékař, ale zdravotní sestra. Tím spíš mě to velice zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.8.22 18:37

@Petana86 pokud jsi zdrav. sestra, tak ta tvá teorie o negativnich testem mi přijde ještě více vtipna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky