Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, před 14 ti dny jsme měli s přítelem orální sex. Neudělal se do mě ale neuvedomuju si jestli třeba do mě nezajel prstem od sperma. Dneska jsem si dělala těhotenský test a nemůžu poznat jestli je pozitivní nebo negativní, ne to pro mě premiera
Kdybych si měla popřípadě dojít na gynekologii?
Proč si myslíš, že by jsi mohla být těhotná po orálním sexu?
![]()
@Elivell umíš číst a zvládneš jednoduchý obrázek? Pak ti stačí návod. Jedna věta a jeden obrázek. Co je na tom tak těžkého ![]()
Dobrý den pane doktore, měla jsem orální sex a nevím, jestli nejsem těhotná, já nějak ty čárky na testu neumím spočítat, jestli je tam jedna nebo dvě, návod na testu si taky přečíst neumím.
Teď beze srandy - k doktorovi minimálně po dvou týdnech vynechané MS, protože ač by to nejspíš těhotenství nebylo, tak nějaký jiný gynekologický problém pravděpodobně ano.
Jestli nevíš, kolik je na testu čárek, tak to chce buď na oční nebo zpět do první třídy.
@Elivell píše:
Ahoj, před 14 ti dny jsme měli s přítelem orální sex. Neudělal se do mě ale neuvedomuju si jestli třeba do mě nezajel prstem od sperma. Dneska jsem si dělala těhotenský test a nemůžu poznat jestli je pozitivní nebo negativní, ne to pro mě premieraKdybych si měla popřípadě dojít na gynekologii?
Tvůj přítel je „momentálně“ postižený nebo proč by do tebe cíleně, pokud nechce být otec, ty spermie strkal? Je tam jedna čárka. Ale jestli je takhle nespolehlivý, začala bych brát HA.
Toto bude nejaky troll… Neverim, ze ti nie je trapne ked si po sebe tu otazku citas
Holky a vidíte něco tady? Jestli duch a nebo??
Mám 5 dní do menstruace..
@Anonymní píše:
Holky a vidíte něco tady? Jestli duch a nebo??![]()
Dušík tam je. Teď jen vydržet, jestli bude sílit a jestli bude vše dobře pokračovat. ![]()
@Anonymní píše:
Holky a vidíte něco tady? Jestli duch a nebo??![]()
To jsi máčela jak dlouho? Je to celé rozpité. Pět dni do MS se netestuj.