Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 píše:
@Luciuuska včera to bylo spíš jemně, taky už mám strach, dneska mě bolí břicho, jako bych to mněla dostat, nevím- nemám zavolat doktorce?
pro jistotu bych jí asi zavolala, lepší je jednat hned, než potom něčeho litovat. Třeba tě jen jemně zranil manžel, nám se to taky občas stane ![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska co ty, máš nějaké příznaky těhotenství?
víš, že ani nevím, krom toho že jsem to nedostala, tak mě akorát bolí stále břicho a strašně citlivé prsa mám a bolí. Bazalní teplota pořád nahoře, ale Denis měla pravdu, že to dělá utouš. Asi zkusím zítra testík.
@Luciuuska bereš něco na slízu??? Jinak pokud máš PK tak zítra už by něco mohlo být vidět. Já sice pk neměla, ale mímo se nám ukázalo 8.den
je fakt, že to individuální, ale já bych už testíkovala..nebo si zajdi na krev a máš to jisté hned ![]()
@denisa 76 píše:
@Luciuuska bereš něco na slízu??? Jinak pokud máš PK tak zítra už by něco mohlo být vidět. Já sice pk neměla, ale mímo se nám ukázalo 8.den![]()
je fakt, že to individuální, ale já bych už testíkovala..nebo si zajdi na krev a máš to jisté hned
jj beru ten utrouš 2-0-2 jsem strašně napjatá ale zároven testovat se bojím, ale to nutkání, ten brouk v hlavě, furt mě to nutí testnout ![]()
@Luciuuska Chápu a tak počkej..9-10 den už by se blasta měla objevit a držím palce at to tak je
![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska vydrž a nedělej
uvidím ráno, jakou budu mít naladu na tetíkování, nebo to ještě vydržím. Dnes jdu k mému lečiteli, jsem zvědavá, co mi řekne. Většinou pozná na člověkovi, co mu je
@Luciuuska píše:
Co je to vlastně PK??
prodloužená kultivace ![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska vydrž a nedělej
uvidím ráno, jakou budu mít naladu na tetíkování, nebo to ještě vydržím. Dnes jdu k mému lečiteli, jsem zvědavá, co mi řekne. Většinou pozná na člověkovi, co mu je
@Luciuuska píše:
@denisa 76 píše:
prodloužená kultivace
aha to já měla a blastocysta hatchující, tedy dvě ![]()
@denisa 76 píše:
@Luciuuska Chápu a tak počkej..9-10 den už by se blasta měla objevit a držím palce at to tak je![]()
děkuji, tak já testnu čtvrtek/pátek ale už ted to nevydržím ![]()