Poradna duly
Jana Čurdová
Kvaček: Nooo, u nás stejně… předevčírem jsem do mýho rýpla, že mě nemá rád, že nic nebylo a on že se bál a včera přišel, že by chtěl. Tak jsem mu řekla, že mě stejně nikdy nepochopí, ale po tom prvním ZP mám strach. Jsem asi paranoidní, furt se hlídám, sleduju intimku, nejradši bych si každej den dělala těhu test. Ale Clearblue mi ukázal 1-2 týdny, tak si říkám že si koupím pro klid ještě jeden na 3tt a uvidím. Už jsem i přemýšlela, že brnknu švagrové, zdrav. sestřičce, jestli by mi nevzala krev a nedala ji někam do laborky na hladinu HCG, ale jsem teprve 11 dní asi. ![]()
@kvaček píše:
Holky mám takovou trochu osobní otázku…
Jak to máte nyní se sexem.. Užíváte si normálně a nebo se třeba bojíte teď ze začátku..
Kolem sebe mám víc potratů a každý říká, hlavně na tom začátku se hlídej- ne ležeta včera manžel myslel, že něco bude a já ho odpálkovala
samozřejmě slušně..
Prostě pořád ve mě je pocit, že než bude všechno uhnízděné, doktor uvidí, že je vše ok, tak se bojím
Normálně, žádný omezení:-)
@kvaček u nas pri prvom manzel vobec nechcel
ale teraz mu to nevadi, nastastie! ![]()
Tak to máte holky štěstí, manželovi to vadilo celých devět měsíců… ![]()
To mi rikejte ze to matersvi v zenskych probudi takovej chtic? ja ne ze bych mela strach to ne.ale nejak na sex nemam myslenky.
@kvaček ja bych se opatrnemu sexu nebranila ale manzel nechce.
@paola white tak nejak to bolo aj u nas. Tak dufam, ze tentokrat to bude lepsie. A myslim, ze to netreba moc riesif, proste ak sa vam do toho chce, tak sup ![]()
Tak u nás je to zatím bez sexu, ale zatím mi to nechybí.
Vím, že je to blbost, ale mám za sebou jedno zamlklé těhotenství,
a tak jsme se s přítelem dohodli, že dokud nebudeme mít potvrzené
srdíčko, tak nic nebude.
Zítra jdu na první UTZ, tak se těším a zároveň i bojím.
Tak tentokrát je manželův chtíč silnější a už to nějak přestal řešit ![]()
Já jdu na UTZ až příští čtvrtek a už se nemůžu dočkat, nějak to neutíká ![]()
Ahoj holky, tak my taky bez sexu. Ale já půjdu k dr. nejdřív za 14dní. Když jsem byla poprvé těhu, tak si mě po tom zamlklým pozvala až na 7tt, aby už bylo vidět srdíčko ![]()
Tak jsem objednaná za týden. A mám pocit, že už na mě sedaj nevolnosti. Dneska už od rána žaludek na vodě, napůl v krku, divná pachuť v puse co nejde ničím přebít. Ble. Včera jsem si myslela, že mi jen nesedl oběd, ale bylo mi blbě až do večera. To jsem zkoušela přebít bůčkem:-) pomohlo až to zaspat.
Já jsem akorát unavená a nevolnosti nikde…doufám, že je ani nepoznám. S dcerou jsem je nezažila a zvracela jsem naposledy…jo to už je hodně let ![]()
Taky jdu příští týden a už se moc těším ![]()
Při prvním těhotenství jsem měla nevolnosti přesně takové jako teď začínají, nezvracela jsem, ale celej den jak při lehké kocovině. Tak uvidíme, jestli to zůstane takhle nebo přijde kocovina těžší:-)
No, tak já nevolnosti při těhu taky neznám. U malýho jsem zvracela jen jednou začátkem druhýho trimestru, když jsem si dala ke snídani půlku banánu
A teď jsem zvracela 13.2, ale to přisuzuju spíš dvanácterníkovým vředům… když celej den jsem s nima ještě neprozvracela, jen toho 13-týho. Jenže neznám nikoho kdo by zvracel jen v prvních dnech nebo při uhnizďování ![]()