Poradna duly
Jana Čurdová
Rafík: Tak to Ti závidím, já jdu až 23.4 na to NT+ a až potom 25.4 na ko na gyndu. Jsem zvědavá jak dopadneme a zároveň se poříd bojím. Jsem asi divná, ale než jsem otěhotněla s malým, tak jsem měla v 5tt ZT a teď okamžitě po vyndání tělíska, asi jsem měla zrovna ovulku, tak HNED //! Tak se strašně bojím, ještě navíc když se okamžitě zadařilo ![]()
Já taky mám zasebou zamlklé těhotenství, tak se taky pořád strachuju.
Ale musíme věřit, že to bude v pořádku.
Na UTZ bylo všechno v pořádku a v pondělí se chystám taky na NT+.
Mám velký strach, v rodině máme DS.
Všem moc držím palce, aby všechny testy byly OK.
Ahoj holky, tak co výsledky NT+? My jsme byli dneska a jsem šťastná!!!
nám bilo o 106, termín potvrzen na 30.10 a výsledky v pořádku!
Co víc si přát!
@ivetka13 vysledky tiez ok, dokonca prvy 3D ultrazvuk za nami. Ale stale nevieme co to bude…
Tak to vám gratuluju.
Já nic moc a vlastně nevím na čem jsem.
Screening u mě dopal 1:320 na DS.
Tak mě poslali na podrobný UTZ k Dr. Břešťákovi a tam výsledek 1:468, dle UTZ
všechno v pořádku, srdíčko, velikost, průtoky, všechny orgány, všechny srdeční chlopně taky OK. To riziko mám prý zvýšené díky věku, je mi 34.
Výsledky viděli 4 doktoři a ani jeden mi nedoporučil plodovku.
Já nevím, jaké máte vy zkušenosti?
Ahoj holky, já jsem tady psala jen jeden příspěvěk na začátku diskuze (to jsem byla asi 5. týden) a potom jsem se tady už neukázala, ale ráda bych se k vám zase přidala, mohu-li
Teď jsem už 14+4…letí to. Jinak četla jsem, že jste se bavili o váze a mě teda znervózňuje, že zatím vůbec nepřibírám. Naopak hned na začátku jsem 2 kila zhubla (nemohla jsem moc jíst, bývalo mi špatně). Teď mi přijde, že už jím normálně, ale pořád mám o kilo a půl míň než před otěhotněním. Ale na prvním screeningu mimčo velikostně odpovídalo, tak snad je to ok.
@Rafík Screening se bere jako negativní, pokud je riziko 1:300 a menší, takže podle mě to máš v pořádku…kor ten druhý výsledek - 1:468 je už dobrý řekla bych. A kdyby doktoři měli podezření, tak Tě pošlou na odběr plodové vody. Tak se zkus nenervovat (i když chápu, že je to asi těžké), určitě to bude v pořádku ![]()
@rodpc já bych teď ještě váhu neřešila, řekla bych že to je hlavně podle toho jak se která holka přežírá a věří tomu že jí za dva, což se taky nemá, má se jíst normálně jako před těhotenstvím, jen více ovoce a zeleniny, ono to časem dojde, já jsem 15+2 a taky nenabírám…
ale malej je ok
Ahoj holky,
tady je nějak mrtvo. Asi všechny užíváte jara, i když u nás zrovna dneska prší.
Doufám, že u všech je všechno OK. Já jdu v pátek na kontrolu, tak se těším, že
zase uvidím mimčo a snad už budeme vědět, jestli bude holka nebo kluk.
Tak se mějte fajn.
PA
Ahoj, já jdu na Ko až 15.5. Aby mi zrovna vzali krev na tripple testy, tak jsem zvědavá! U nás taky moc hezky není, už druhý den mi k ránu zmoklo prádlo na dvoře
Ale snad brzo vysvitne sluníčko a vysuší mi to ![]()
Tobě jěště budou dělat triple testy?
V Gyncentru už se vůbec nedělají, taky jsem z toho byla vyjevená, ale prý je to úplně zbytečný. Tak nevím.
No, budou… taky to nechápu. Jen doufám, že kdyby vyšli negativně, že mě dr. nikam nepožene. Ptž NT+ vyšlo v pořádku! ![]()
@Rafík @ivetka13 já jdu taky na Tripple testy tak to asi až tak jedno nebude, když tam zrovna zjistí ty hlavní nedokonalosti které samozřejmě nechceme, to je asi podle toho jak je který doktor pečlivý a chce mít jistotu…
I kámoška a sestřenka a švagrová jdou na tripple testy tak nevím jestlije to normální že ti je dělat nebudou…
Mě brali dneska triply a točili ekg, výsledky triplů za 14 dní a to jdu i na poradnu. Už mám i termín ultrazvuku ve 20tt.
Přes víkend mi narostla prsa, hrozně mě bolela, na bradavky se nedalo sáhnout a celkově auau a dcera po mě furt skákala, maso. A pěkně mě teď prosvítaj žíly:-))