Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, my jsme doma. Ale přijde mi že naše diskuze nějak zaniká!
Mě čeká ve středu OGTT, tak doufám, že dobře dopadne. Sestřička říkala, že když jsem těhu cukrovku, neměla u malýho neměla by být ani teď. A co Vy? Už máte test na cukrovku za sebou nebo před sebou? Já už se těším na velkej UTZ ve 30tt, až zase uvidím jak jsme poporostli ![]()
Jo, test mám za sebou už dva týdny. A teď ve čtvrtek jsem vyfasovala glukometr, ale kvůli nízké glykemii nalačno, moji doktoři řešej každou kravinu v rámci nadstandardu.-)
Ahojky,
já už mám cukrovku taky za sebou a jsme OK.
19. 8. jdu na UTZ, tak se těším, ale myslím, že asi budu mít obříka vzhledem k tomu obrovskýmu
břichu. Ale přibrala jsem míň než v prvním těhu, zatím jen
7 kg. Tak uvidíme.
Jdu balit věci, zítra odjíždíme na dovolenou, tak ať už to mám
z krku.
Mějte se.
Pa
Tak já mám cukrovku taky za sebou a snad je vše ok. Na velkej UTZ jsem se už objednala, ale objednali mě až na 5.září a to už budu 32+1. nechápu proč tak pozdě
No, já už přibrala 8kg a to jsem začala přibírat víc až tak po 20tt, tak nvm. Taky mi přijde že budem obříci ![]()
Ahoj holky,
tak včera jsem byla na UTZ v 29+6, malej je v pohodě,
váhový odhad 1385 g, jen se v břiše uvelebil na šikmo.
Tak nevím, jak to s náma dopadne.
Chtěla jsem rodit normálně, protože při prvním dítěti
jsem musela na císaře kvůli klesajícím ozvám ale teď nevím.
Třeba se ještě stihne přetočit.
A co vy, jak to s vámi vypadá?
Ahoj, tak já jsem pěkně naštvaná, ptž mě v Brně objednali až na 5.9 a to budu 32+1. Přitom na netu mají, že se UTZ provadí mezi 30-32tt a můj gynDr. mi na žádanku napsal od 26-30.8.No nic… budu muset vydržet do toho 5 září, ale už se těším. Jen doufám, že mi na 3 UTZ neřeknou jiný pohlaví! ![]()
@Rafík píše:
Ahoj holky,
tak včera jsem byla na UTZ v 29+6, malej je v pohodě,
váhový odhad 1385 g, jen se v břiše uvelebil na šikmo.
Tak nevím, jak to s náma dopadne.
Chtěla jsem rodit normálně, protože při prvním dítěti
jsem musela na císaře kvůli klesajícím ozvám ale teď nevím.
Třeba se ještě stihne přetočit.
A co vy, jak to s vámi vypadá?
Ještě je brzo na nějakou polohu, já taky měla na posledních dvou kontrolách příčnou polohu, teď jsem 32 týden a mám pocit, jestli už se mrně neotočilo dolů, ale uvidím za týden na kontrole:-) Mám pocit, že tam pořádá veletoče.
Ahoj holky, tak už se nám to blíží. Náš malej začíná být čím dál větší mamánek, jsem zvědavá jak si zvykne na miminko…
Už aby jsme to měli za sebou.