Těhule únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
10.3.13 19:04

@hofka tak asi simusíš zkusit co ti vyhovuje..a žvýkačka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
10.3.13 19:07

Holky, já mám hlavu jak střep…už trpím celý den a je to horší a horší :zed: Myslíte že si můžu dát aspoň paralen nebo to mám raději přetrpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.3.13 19:14

@Via nechci blbě radit, raději se třeba zeptej doktora, ale já si léky hlídat musím, kvůli nemoci sny v prním těhu a paralen je v těhu v malém množství dovolen.. a ještě penicilin, pokud je třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.3.13 19:31
@kvaček píše:
@hofka tak asi simusíš zkusit co ti vyhovuje..a žvýkačka???

Žvýkačku cítím ještě dobu i normálně, to ani nezkouším. A teď umělý sladidla cítím ještě víc. Prostě se s tím musím smířit. Naštěstí to není napořád a zatím dobrý, nezvracím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.3.13 22:45

@hofka ja sladke tiez vobec nemozem a to ho milujem! U mna jedine slane a ak mam chvilu, tak si spravim nejaky sendvic alebo toast a ten ukusujem cely dem, teda ak vydrzi tak dlho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.3.13 22:45

@Via ja spm ho v minulom tehu mohla. Ale radsej sa opytaj Dr alebo v lekarni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.3.13 09:47

Já se na screening taky chystám. Dělá se myslím mezi 12 a 13tt. Já jsem u malýho byla v Brně na Veveří a platili jsme kolem 1400kč s tím, že krev mi vzali tam a za chvilku udělali utz a už nevím za jak dlouho mi volali výsledek, jestli druhý den odpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.3.13 13:45

HOlky a beriete nejake vitaminy, listovku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.13 14:04

Listovku ano. Jinak nic zásadního, dodělávám lahvičku laktobacilů a mám tady nějakej rybí tuk v kapslích.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.3.13 14:07

@hofka ja len, ze pocas prveho tehu som vlastne nebrala nic, a teraz mam novu Dr tak ta mi to velmi zdoraznovala, ze vitaminy a aj listovku urcite! tak nad tym rozmyslam… ci nahodou nema s nejakou firmou nieco… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.3.13 14:10

Já beru Femibion 800, vlastně obsahuje jen listovku, vit. C a Vitaminy skupiny B. V prvním těhu mi ho doporučila dr. Tak mi ho manža před 14 dny koupil zase. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.3.13 14:10

@Bubinna88 Tak jak ti nenabídla přímo nějaké vitamíny jako můj dr. tak to myslela dobře ;)

Já beru zatím jen listovku, ale tento týden si koupím nějaký komplex vitamínů, u malé jsem měla anemii a to dost silnou a na hematologii mi doktor říkal „no a už víte proč jsou ty vitamíny dobré“. Takže asi budu brát nějaký komplex celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.13 14:24
@Bubinna88 píše:
@hofka ja len, ze pocas prveho tehu som vlastne nebrala nic, a teraz mam novu Dr tak ta mi to velmi zdoraznovala, ze vitaminy a aj listovku urcite! tak nad tym rozmyslam… ci nahodou nema s nejakou firmou nieco… :nevim:

CO doktor to názor, mě zas dr. doporučila hlavně listovku, jinak když je bohatý jídelníček, není nic víc potřeba. Nebrala jsem nic ani v prvním těhotenství, jen tu listovku a nějaký doplňky co beru sem tam i normálně jako třeba pangamin, rybí tuk a laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.3.13 07:44

Via: Tak co, jak dopadla kontrola? Už bylo srdíčko. Já jsem nervní jak blázen, že mám jít na kontrou až po neděli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
15.3.13 08:28

@ivetka13 Ano, byla už vidět krásná fazolka i se srdíčkem ;) Sice doktor to teď nějak fláká a nebyla jsem si jistá, že to srdíčko vidím tak jsem se ho musela zeptat. Ani čípek mi nevyšetřil. Za 14 dní jdu zas a to už na mě bude čekat průkazka tak to už bude vyšetření se vším všudy ;) Už se těším až uvidím to naše miminečko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí