Poradna duly
Jana Čurdová
Taky mi brali jen jednu při triplech, ale asi pět při prvním screeningu:-)
Ahoj holky, tak jak to s Váma vypadá? Doufám, že žádná neplavete! My jsme včera byli na ko v 19tt a výsledy v pořádku i s tripplama, takže super zprávy! Teď ještě II. trimestrální utz, aby byl ok a jsem happy ![]()
Mě čeká za chvilku utz ve 20tt snad bude vše v porádku s doufám že nám prcekodhalì pohlaví
![]()
Já byla na ultrazvuku ve 20 ve středu, pohlaví ale nevím, prcek chystá asi překvapení:-)
Ahojky, tak já byla na UTZ v pondělí a vše v pořádku.
Mimi má 315 g a bude to kluk.
Tak všem držím palce.
Ahoj holky, tak jsme dneska byli na velkým UTZ v Brně. Máme 370g a 25cm a víme i pohlaví
![]()
Ahojky, tak jak zváládate ty vedra.
My jsme se na týden přestěhovali k mým rodičům na zahradu a k bazénu, tak to docela jde. Když ale musím něco nakoupit nebo vyřídit, tak to jsem úplně mrtvá.
Lituju každého, kdo v tomhle musí pracovat.
Chtěla jsem se ještě zeptat, jak vnímáte pohyby.
Já zatím nic moc, jen pár malých šťouchanečků a to jen když jsem v úplným klidu.
Ta pohybu nebo nějaké činnosti necítím vůbec nic.
Jak jste na tom vy?
Vedra zvládám, ven chodíme dopoledne, přes oběd dcerka spí, a pak navečer na hřiště.. jsme v paneláku, ale jde to. Já moc na vedra netrpívám, že bych padala na hubu nebo otíkala.
No, tak my jsme od čtvrtka nemocní na ATB, takže na sluníčko nechodíme, jen do obchodu… a to se dá. Jinak jsme zavření celej týden doma, ale co se dá dělat. Radši bych, kdybysme mohli skočit na dvoře do bazénku ![]()
Já teda otíkala v prvním těhu ke konci jak blázen a včera, když jsme byli v Brně, tak jsem si taky chvilkama připadala jak balón ![]()
Pohyby vnímám jak kdy. Jednou se mi povedlo, že nám drobek dělal na břiše bouličky.
jinak mi přijde, že největší aktivitu má v noci a když sedím, jako teď, skáče mi po močáku ![]()
Tak to vás lituju s těma antibiotikama, nevím jak bych Lindu udržela celej den doma. Tohle by nepochopila.
Já cítím pohyby taky hlavně když sedím a v noci, jinak nic moc.
Ale mám placentu an přední straně a taky nejsem žádnej drobek tak asi proto.
V prvním těhu to byla diskotéka a teď skoro nic.
A pořád se nemůžeme s přítelem schodnout na jméně. Asi z toho bude válka!!! ![]()
No, náš malej naštěstí vydrží u DVD. Můj ho naučil sedět u Krtečka, potřebuju ho sem tam zabavit, abych stihla doma něco udělat. Mýho bratránek dodělává barák, tak mu můj chodí pomáhat a já jsem s malým věčně sama. ![]()
Tak to tě lituju, Lindička vydrží na něco koukat tak půl hodiny.
Pak ji to už nebaví a musím vymyslet zase něco novýho. Teď ji
docela zabaví malování vodovkama.
TAdy je nějak ticho po pěšině.
Asi jste všechny někde na dovolené a na prázdninách.
Tak doufám, že je u všech vše v pořádku.