Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem na tom stejně
takže taky jako anonym:) Dneska jsem 7+0 a u dr. jsem ještě nebyla. Akorát asi týden špiním, tak uvidíme.. A v březnu mi bylo 43.
anonym P.
@Anonymní píše:
Já jsem na tom stejnětakže taky jako anonym:) Dneska jsem 7+0 a u dr. jsem ještě nebyla. Akorát asi týden špiním, tak uvidíme.. A v březnu mi bylo 43.
anonym P.
, co že tak pozdě? nedařilo se?
@Doe_Jane píše:
, co že tak pozdě? nedařilo se?
nebylo to plánované- prostě náhoda (selhal lidský faktor- manžel)..
P.
@Anonymní píše:
Já jsem na tom stejnětakže taky jako anonym:) Dneska jsem 7+0 a u dr. jsem ještě nebyla. Akorát asi týden špiním, tak uvidíme.. A v březnu mi bylo 43.
anonym P.
@Anonymní píše:
Ahojte holky, já jsem 5+3 a je mi 40,5
zakl: tak to jsme na tom nějak podobně, držím palce a myslím na vás ![]()
Ja uz mam odrozeno, mala ma rok a 4mesice, otehotnela jsem planovane v 41letech. Drzim palce, at se vam dari. Hned bych si to zopakovala znovu ![]()
@Lenka_Hal
Zakl: gratuluju
Mohu se zeptat, jakou jsi mêla zkusenost s lekari? Jak k tomu pristupovali? Dekuji ![]()
Mne muj doktor rekl, ze je to hodne o zivotnim stylu, ze si s vekem nemam lamat hlavu…
Mela jsem navic jen geneticke vysetreni a taky z nejakeho duvodu neradi, kdyz starsi matky prenasi, uz me chteli vzit do nemocnice na vyvolani, tak jsem domluvila dceri a noc pred tim prisla na svet ![]()
Ahoj holky, je mi 40 let, čekáme s manželem třetího kloučka. Prvnímu synovi je již 17 let, druhému 8. Vůbec jsem ani chvíli nelitovala, že jsme do toho šli. I přes počáteční peripetie, které by mnohé odradily. Dřív bych řekla o druhých, že se v tomhle věku zbláznili. Teď vím, že těžko soudit, když to štěstí v tomto věku neprožijete. Necítím se na svůj věk a to je hlavní. A co si o nás myslí jiní, to vem čert. Všem hodně štěstí a zdravé miminka. ![]()
Ahojda, ráda bych se k vám přidala, ale je mi teprve 38, pokud to nevadí ![]()
Zakl: krasne se rozjizdi diskuse
. Holky, n'évite prosim, zda neni na FB také podobna skupinka??
Holky, já k vám patřím věkově, ale osobně bych se asi zbláznila, být těhotná. je to asi převážně tím, že mám doma dceru s dítětem, takže vnoučka a ten mě tak unavuje! Jak to máte s únavou, nevyspáním atd? Já nespát osm hodin v kuse, tak je po mně. A potom ta svoboda už. Jsem prostě už dost pohodlná.
@freeport píše:
Holky, já k vám patřím věkově, ale osobně bych se asi zbláznila, být těhotná. je to asi převážně tím, že mám doma dceru s dítětem, takže vnoučka a ten mě tak unavuje! Jak to máte s únavou, nevyspáním atd? Já nespát osm hodin v kuse, tak je po mně. A potom ta svoboda už. Jsem prostě už dost pohodlná.
Tezko rict, ja se s detma vetsinou vyspim slusne, s tou treti vlastne idealne az na par vyjimek. S unavou moc problem nemam. Navic me ty zkusenosti naucily, ze kdyz nejde o zivot, jde o…to se tyka i tech deti. S prvnim jsem vsechno prozivala, vsechno muselo byt podle ucebnic, ted si malou proste jen uzivam. Jen jsem obcas smutna, ze uz dalsi mrnousek nejspis nebude.
Než jsem otěhotněla, také jsem měla s dvěma velkýma klukama volnost a nedokázala jsem si to představit. Ale když jsem zjistila, že čekáme dalšího špunta, veškeré obavy zmizely ![]()
Ahojky, z určitých důvodů jako anonym
, nechci zatím nic zakřiknout - jsem na začátku - a hledám ostatní budoucí mamči v tomto věku na takovéto popovídání si
Věřím, že nebudu sama
.