Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já nabrala asi taky 10Kg, v 7 týdnu jsem musela do špitálu na kapačky, kvuli strašné nevolnosti a to jsem měla 49Kg, ale taky díky tomu že jsem týden jen zvracela, jinak jsem měla 54Kg a ted kolem 63Kg ![]()
Já mám ještě cca 10týdnu do porodu a dnešním dnem mi příjde, že už to ani neutíká
![]()
@Verdys ty jo to je mazec 49kg…já teda nejmín měla 58kg, ale to na učnáku když jsem šla na jednu soutěž a tak to bylo z nervu jinak tak tech 60-63kg jak kdy
no ale to mi skončilo taková váha s potratama, pak v CARu do mě cpali hormon a moje váha před tímhle těhu byla 80kg ted mám 81 a jsem sama zvedavá kolik přiberu do porodu
jinak muj sen je mít po porodu tech 70kg tak snad se mi to splní
ale zatím kila neřeším pro mě je duležity že je prcek v pořádku ![]()
@skyline.girl01 píše:čekáš dvojčátka nebo proč tak brzy sekce
@ywettka16 jsem 29.tt a ve 36.tt jdu na císaře…
@skyline.girl01 a proč jdeš na cisaře? mě teda dr taky hrozí kvuli tomu, že ted trpím na opary tak aby malej s tím nepřišel do kontaktu, ale říkala mi, že cisař by byl až 38 týden… ![]()
@Boudice23 Nene, čekám jen jedno ale mám nemoc, kvůli které jsem nucena rodit dřív…
@ywettka16 Nemoc…
mám nemoc a ke všemu jsem se začala teď otvírat, tak i kvůli tomu… ![]()
Samé komplikace.. ![]()
Ale už se nemůžu dočkat, tak od 36.tt je vše v pořádku… ![]()
@skyline.girl01 aha tak to potom jo jen aby mimčo vydrželo v bříšku a tak to máš njakej klidovej režim když se otvíráš ne? ![]()
@ywettka16 Snad vydrží, doufám v to, jen ať tam ještě je, pacholek jeden ![]()
Mám, musím hodně ležet a být v klidu… ![]()
Brala jsem i magnézko, jenže mi nevyhovuje, páč mi způsobuje střevní potíže a časté tvrdnutí břicha ![]()
@skyline.girl01 z magneska a tvrdnutí břicha? to se mi nezdá…a jinak já taky mám sem tam problémy po užití magneska, ale prej si na to musí člověk zvyknout
je stejně zajmavy jak je tělo stejny a přitom jiny, že?
a nebo vydržíme aspon do 34 týdnu ![]()
@ywettka16 Jo, jo, pak když jsem to říkala gynekoložce, že mám časté tvrdnutí břicha a to už od nějakého 14.tt, tak mi řekla, že to může být způsobené tím magnézkem… ![]()
To určitě, =D…
Alespoň dotoho 34.tt ![]()
@skyline.girl01 tak možny to je, ale mě právě dr vždy říkala, že na tvrdnutí, křeče atd je v těhu dobry magnesko
jsi asi jiná
(ted to myslím ze srandy
)
@ywettka16 Mně doktorka ze začátku říkala, že magnézkoje dobrý na křeče a taky na omdlívání, mělo by udržet co nejdýl těhotenství, mělo by sloužit proti předčasnému porodu ![]()
Ale znám dost holek, kterým po magnézku tvrdlo břicho
tak ‚jiných‘ nás bude víc ![]()
@skyline.girl01 tak to fakt slyším poprvé, že z magneska tvrdne břicho
navíc ono je to zajmavy, ale mě břicho nikdy netvrdlo a čípek se stejně zmenšuje a ted mi taky netvrdne tak uvidím za týden na kontrole co a jak
a ty jdeš kdy na kontrolu?