Těhulky z Brněnska - ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.9.04 12:31

Ahoj Tyndo a všechny ostatní těhulinky, co se chystáme na srazík.
Tyndo, to je mi moc líto s tím „močáke“, je to pěkně nepříjemný, tak uvidíš, jak se to rozvine. Třeba to dobře dopadne.
Dej vědět, jak na tom jsi, jestli bys na ten srazík mohla nebo máme pak na Tebe počkat?
Jinak Olympia - Charlie zní dobře :)
Akorát nevím, jestli tam jsou nějaký obchůdky pro mimoušky, ale to je jedno.
Tak jak se domluvíme? Nejdřív asi uvidíme, co Tynda.
Zatím ahojky,
držte se, opatrujte bříška a pište :D
Hajaja 16+2tt

tynda píše:
Ahoj Hajajo, elle!
Ta Olympia by byla dobrá, i Charlie.O mě se začíná pokoušet nemoc, můj problém od porodu - infekce močových cest.Byla jsem rok v pohodě - proto jsme se rozhodli pro druhé mimčo, a teď už mi to začíná začíná.Od rána nesnesitelné pálení, jsem tak zralá zavolat doktorovi a jít na neschopenku.Jestli to odpoledne „nerozpiju“, tak jsem asi jasná.Ach jo!
 tynda
  • Citovat
  • Upravit
879
30.9.04 10:37

Ahojky!
tak zatím jsem to „rozpila“,včera jsem si uvařila snad 3 litry urologického čaje, a je líp!!! Ťuk,ťuk,ťuk.No snad mi to vydrží, sice si připadám jako chodící „cisterna“, ale srazík klidně domlouvejte.Já se přizpůsobím.Co ten deníček?Kdo ho založí?Kdybych už nechodila do práce, tak se do toho dám, ale mám strach, že bych to nezvládala už vůbec. Ale budu pravidelnou dopisovatelkou,slibuju!!!!A od nového roku už budu doma, tak se tomu budu věnovat aktivně a s radostí :lol:
 Tynda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.9.04 19:21

Ahoj holky :-)))) ...............konečne jsem se dostala k netu :-))))
Pokud souhlasíte s tou Olympii,tak stačí stanovit nejaký datum a hodinu srazu.Me osobne je vcelku jedno jestli to bude o vikendu nebo pres týden...........takže se vyjádřete jak se to hodí vám......bude lepší,když se tam zamluví stul :-))))
Jinak mám za sebou první návstevu Větrníku a UTZ ve 20tt........:-))))))))

Elle+Adrianka :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.04 07:28

Ahojky.o))

elle jééé koukám že u vás se vyklube taky holčička.o))) tak to gratuluju.
Jinak tu Olympii mám sice z ruky… ale když mi napíšete jak tam dorazit (při dnešním rozkopaném úvoze fakt nevím odkud ted ty autobusy jezdí) tak dorazím taky.
Jinak na velký UTZ jdu za týden tak jsem zvědavá a trošku nervozní samozřemě - aby bylo všechno v pořádku. No snad jo.o)

Ahojky

Markéta + Zuzka 19 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.10.04 11:18

Ahojky,
vy se máte, doufám, že mě těma holčičkama nakazíte a já ji mám v bříšku taky!!!20 TT je ještě za moc dlouhou dobu, ach jo.Do Olympie fakt nevím, co jezdí,a jak.Ale myslím si, že je to ten autobus od starého Tesca.Říkají mi to tady mí žáčci, ale jsou někdy zmatení, tak je to na 50%.
 Tynda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.04 11:45
tynda píše:
Ahojky,
vy se máte, doufám, že mě těma holčičkama nakazíte a já ji mám v bříšku taky!!!20 TT je ještě za moc dlouhou dobu, ach jo.Do Olympie fakt nevím, co jezdí,a jak.Ale myslím si, že je to ten autobus od starého Tesca.Říkají mi to tady mí žáčci, ale jsou někdy zmatení, tak je to na 50%.
 Tynda

Ahojky Tyndo!
Tvoji žáčci mají 100% pravdu. Jeď opatrně!
 Alica.

• Citovat
  • Upravit
145
4.10.04 09:21

Už mě pořád špatný...:(

Zdravím všechny těhulky a miminka v bříškách!
Moc se omlouvám, že jsem se zas nějakou dobu neozývala, ale holky, musím si vám postěžovat a vylít srdíčko: :(
minulý týden jsem se byla nechat od mého praktického Dr. uschopnit a cítila jsem se fakt už dobře, jenomže ve čtvrtek to začalo zas… Úplně šílená, vysilující bolest hlavy, v krku a kašel takovej, že jsem vůbec nemohla spát. V pátek jsem nebyla schopná ani dojít k doktorovi, v sobotu jsem už volala na pohotovost a ode dneška mám UŽ ZASE! neschopenku a dokonce antibiotika. Zkrátka mě ta chřipka nechce pustit a dát mi pokoj, tak i když se antibiotikům bráním (tyhle jsou ale i pro těhulky, naštěstí), tak musím jít zas do postele.
Fakt mě to už štve a mrzí, že tím pádem zas tento týden na srazík nemůžu, moc jsem se těšila, ale v tomto stavu…
No, zkrátka se musím dát dokupy a pak už pevně doufám, že bude vše ok a všechny vás uvidím… :)
Nechám to na vás, jestli se už chcete sejít, tak se domluvte, jinak já budu snad moct už příští týden, mám kontrolu v pondělí, tak snad už to zabere a mohla bych.
Tak uvidíte - buď počkáte nebo se pak sejdem podruhý.

Tak se prosím nezlobte za to zdržování, je mi fakt mizerně a chudák mimišek už toho má taky určitě dost.
Teď už zas nebudu na příjmu, doma netík nemám :( , tak se ozvu až budu zdravá.
Mějte se moc hezky, opatrujte bříška a vyhýbejte se všem nemocem!!

Ahojky
Hajaja 16+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
5.10.04 19:45

Ahoj holky :-)

..........jak tak koukám,tak Hajaju ta nemoc nechce opustit.Tak ji přeju brzké uzdravení.
O me se pokoušel taky nejakej bacil,ale zahnala jsem ho hned jak se objevil.
Ted k tomu srazu.Co říkáte na čtvrtek 14.10.2004 ??? Kolem 16:00???.............poznávací znamení .....tehulky se poznají :-))) A místo?
Asi ta Olympie :-)
Takže holky…ozvete se...........at už si muzeme pokecat o pocitech,starostech,......:-)

Tak zatím pa,pa…a opatrujte se :-)

Elle + Adrianka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.04 20:54

Ahojky, taky uz nejsem tehulka, ale jsem z Brna-Mendlák. Mám svoji princeznicku Barborku už skoro za par dni 17mesicu.

Pa pa a drzim vsem tuhlkam pesticky at vse dobre dopadne :-)

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.10.04 09:52

Srazík???

Milé těhulinky :)
Je mi moc líto, že se to s tím srazíkem tak zamotalo a zatím se nic nekonalo, :( moc se omlouvám, že je to takhle způsobený kvůli mně :oops:
Včera jsem byla na kontrole u praktického Dr, a bohužel se mu to pořád nelíbí a nechal mě ještě týden doma. Abych řekla pravdu, už mě to dost nebaví a hlavně - chybí mi netík. Doma ho nemám a sem jsem se dostala po strááášlivě dlouhé době jen díky tomu, že jsem byla dnes na kontrole u gyn. a zašla do e-kavárny :(
Moc mi chybí povídání si s vámi, ale častěji se sem nedostanu.
Fakt mě moc mrzí, že do Brna ten srazík teď fakt nezvládám. Tak mám jeden návrh: jsem sice na neschopence, a teoreticky bych nikam neměla chodit, ale např. kontroly u zubaře apod. mám dovolený, taky doufám, že kontroly moc nehrozí :?
Zkrátka chci navrhnout těm, které jsou z blízkosti Rosic, jestli by nebyly prozatím (než budu fit a budu moct do Brna) pro malý srazíček v Rosicích? Nakazit už nikoho nemůžu, je to o dost lepší, nebojte.
Pošlu soukr. zprávu Elle, Tyndě, Maka a Llidušce (všechny myslím zhruba z okolí Rosic, jestli jsem zapomněla na někoho dalšího, moc se omlouvám, nestíhám všechno pročítat) s dalšíma podrobnostma. K netu se bohužel zas nedostanu, ani nevím, jestli sem odepíšete, tak nechám jiný kontakt. (Dnes tu budu ještě asi do max. 11hodin,pak už :(
Třeba nám to vyjde? Byla bych moooc ráda.
Tak uvidíme, přečtěte si soukr. zprávičky a zkontaktujem se.
Mějte se hezky, nenemocněte a snad brzy AHOJ!
Hajaja 18+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.11.04 10:06

Ahoj těhulky Brňačky a Brno-okolňačky :D Čas nám nějak pokročil a dlouho se nikdo neozval, tak se zase připomínám.

Moje nemoc, kdy jsem na srazíky v Brně nemohla už je naštěstí pryč, a tak se ptám, jestli se nechcete někdy srazit a popovídat, vyměnit zkušenosti, rady, radosti i starosti… :?:

U mě je především nové to, že mrňousek už krásně kope :D :D :D
Je to nádhera, bříško pomalu roste a už jsme za půlkou těhulkovství.

Tak se ozvěte, budu ráda, když zas dáte o sobě vědět, jak se máte a co mimišci.

Zatím ahoj a opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.11.04 17:02

Milá Hajajo,

chtěla jsem Ti poslat soukromou zprávu, ale nejde mi se přihlásit, jsem taky z okolí Brněnska, v 18 tt, někde jsem se dočetla, že už cvičíš, můžeš mi prosím napsat nějaké podrobnosti na můj mail, mohla bych se přidat k Vám do party?

Timmi, timmi@email.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí