Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jsem hledala na netu. Třeba otírat obličej bych tím zkusila, pokud není alergie na stříbro, nedá se asi nic zkazit.
Při extrémní konzumaci:
http://dermatology.cdlib.org/…wadhera.html
http://annhyg.oxfordjournals.org/…575.abstract
(koukni na abstrakt) http://onlinelibrary.wiley.com/…00557.x/full
(koukni na abstrakt) http://onlinelibrary.wiley.com/…01214.x/full
Nic se nemá přehánět
. Ale to mě jen nadzvedlo ze židle jak píšou, že to vůbec snad ani nemůže mít žádné nežádoucí účinky. Ono ve vysokých dávkách je přece nebezpečné všechno.
Holky děkuji, já jsem řekla manžovi, že tedy zkusíme pro toho kluka to stříbro- on to má v hrozném stavu, vypadá jak miss vředák
chudáááák…a já , jelikož mám jen jednoho vrácejícího se vředáka, zkusím léčbu krémem a jednou dvakrát si půjčím od kluka to stříbro na potírání…manža vykulil oči…že prej, jestli to „svinstvo“ chci dát doopravdy pít klukovi
, no jo, je mu se to řekne, on má obličej jak miminko heboučké, ani jeden beďárek
…a moc díky za radu, že si máme najít lepší kožařku, zkusíme, nebo kluk je už neěťastný, chce randit s holkama a má takové mindráky , furt se shcovává, je to až k pláči, že nemůže být jako ostatní kluci, chjo, vím jak mu hrozně je
Určitě si dáme na to pozor, aby to pití bylo v normě, a jen krátkodobě…a ta nová kožní, nám už pak určo poradí jak dál.Děkuji moc za rady, my zatím používáme jen ten Aknekolor- dermakol- ale mám spíš pocit, že se to dělá z toho- užíváme hrozně dlouhou dobu( že by?)…jinak diagnózu má kluk: furunkly, karbunkly.....ale tou jsou spíš jak píše Pavlak5 cysty…vždy po vymáčknutí hnisavého obsahu, to páchne silně za česnekem jakoby, to asi léčí ten Aknekolor, že?
Acnecolor je v pohodě (furunkly jsou ty cysty)je to léčebná a ochranná vrstva ,dobré je to ,ale v takovém stavu často odličovat .Až přide ze školy odlíčit a zase pokud chce nanést nový-mě to osobně pomohlo .
Jinak to stříbro jsem nezkoušela ,ale jak říkal můj lékař to co není na recept nemá potřebné množství léčivé látky a proto se hodí spíš jako podpůrný prostředek ,ale ne jako základ léčby u těžších forem .
Jinak právě to mačkání je u těch cyst problém ,protože ty mezi sebou tvoří v podkoží „cestičky“ a vymačknutí způsobí rozlití infekčního obsahu do podkoží infikuje prázdné cysty a točí se to pořád dokola ,my jsme to nakonec řešili tou elektrickou jehlou (kůže není násilně rozržená ,ale píchnutá a hnis se jemně vytlačí pak se desinfikuje a nejlíp ještě pár dní posypá ATB pudrem .Takže za mně nemačkat jestli je to pnutí nesnesitelné a bolestivé tak spíš pořídit v lékárně sterilní jednorázové injekční jehly jemně píchnou a vytlačit a řádně desinfikovat ranku -mě tedy překvapuje ,že vám neporadili ani toto ![]()
No právě, že on si to sám nesměl vypichávat jehlou, hned , jak se mu furunkl „nabubřel“, tak musel na chíru…a to bylo skoro 2-3× do týdne- na nervy fakt
A kluka to napadlo, že bude lepší, když si to bude vypichovat sám, jehlu si pokaždé vypálí nad plamenem na sporáku
a strčí na chvílí do skleničky, kde má trošku slivovice( tam to má pořád tu jehlu) a jen si do toho „ťupne“ a ten hnis se mu vyvalí ven…no kdyby měl stále chodit na chíru, tak stále mešká školu a chodí jen zafáčováný- oni mu tam pokaždé tak obvázali obličej- že lidé si museli myslet, že ho snad doma mlátíme
…
Tak si ti píchne sám, připlácne desinfekci a následně si to zalepí malinkatou náplasti( to si ještě délku a šířku nastříhá, aby mu to tak nebylo moooc vidět)…Ten Aknekolor dává jen , když už má ten vřídek jakoby zhojený…ale jak píšeš…stejně se to zase vrátí- jsou tam infikované cesty.....no hrůza a děs, kde se to tam bere a z čeho se to tam bere.....jednu dobu si „okusoval“ nehty…tak zakázali mu, že stačí nějaký baktér a je na světě toto…jinak mu kupuji antibakteriální mýdlo Protex…vychvaluje si a po umytí nechá přirozeně oschnout- bez utírání- aby se to nezanítilo. Jinak mě ten jeden vřed co se mi dělává často asi 4× už nařízli žiletkou obyčejnou- jen lehce omrtvili a to byla šílená bolest i přes to omrtvení- já jsem tam málem omdlela
…čistili mi to až do kořenu a prdlačky pomohlo…vřídek si vesele putuje po krevním řečišti
a vždycky ve stejnou roční dobu " na jaře a na podzim" hajzlík vyleze a hyzdí mou papulu…každý den něco odchází(kapka) a takhlee to mám do další sezóny, kdy zase nabobtná na mega kapsu.....a furt dokola
Ale si říkám, radši jeden, než celá obsypaná, viď?Jinak to může být dědičná dispozice, můj táta prý měl taky takové problémy …nechala jsem si poradit od Dědka kořenáře: www.dedekkorenar.cz a ten mi napsal, že bych měla pít nějaké bylinky na celkovou očistu krve.
no to mě rovnou doktor řekla ,když už se nebudu moct ovládnout at radši píchnu než mačkám .
Jinak dědek kořenář dobrý
vyzkoušet se má všechno zvlášt,když už není kam moc jít je to jediná naděje ,já zkoušela nemléčnou dietu ,výplachy střeva ,biolampu ,homeopatii i Bachovy esence ,dokonce mi jeden terapeut řekl ,že je to průchod vnitřní nenávisti vůči sobesamému ![]()
Vanes… ja bych to tim stribrem hlavne potirala, nekolikrat za den. Me to tak lip pomaha.