Tekuté stříbro z fitka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
1.3.11 22:32

Tak jsem hledala na netu. Třeba otírat obličej bych tím zkusila, pokud není alergie na stříbro, nedá se asi nic zkazit.

Při extrémní konzumaci:
http://dermatology.cdlib.org/…wadhera.html

http://annhyg.oxfordjournals.org/…575.abstract

(koukni na abstrakt) http://onlinelibrary.wiley.com/…00557.x/full

(koukni na abstrakt) http://onlinelibrary.wiley.com/…01214.x/full

Nic se nemá přehánět :srdce:. Ale to mě jen nadzvedlo ze židle jak píšou, že to vůbec snad ani nemůže mít žádné nežádoucí účinky. Ono ve vysokých dávkách je přece nebezpečné všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 09:11

Holky děkuji, já jsem řekla manžovi, že tedy zkusíme pro toho kluka to stříbro- on to má v hrozném stavu, vypadá jak miss vředák :oops: chudáááák…a já , jelikož mám jen jednoho vrácejícího se vředáka, zkusím léčbu krémem a jednou dvakrát si půjčím od kluka to stříbro na potírání…manža vykulil oči…že prej, jestli to „svinstvo“ chci dát doopravdy pít klukovi :lol: , no jo, je mu se to řekne, on má obličej jak miminko heboučké, ani jeden beďárek :lol: …a moc díky za radu, že si máme najít lepší kožařku, zkusíme, nebo kluk je už neěťastný, chce randit s holkama a má takové mindráky , furt se shcovává, je to až k pláči, že nemůže být jako ostatní kluci, chjo, vím jak mu hrozně je :-? Určitě si dáme na to pozor, aby to pití bylo v normě, a jen krátkodobě…a ta nová kožní, nám už pak určo poradí jak dál.Děkuji moc za rady, my zatím používáme jen ten Aknekolor- dermakol- ale mám spíš pocit, že se to dělá z toho- užíváme hrozně dlouhou dobu( že by?)…jinak diagnózu má kluk: furunkly, karbunkly.....ale tou jsou spíš jak píše Pavlak5 cysty…vždy po vymáčknutí hnisavého obsahu, to páchne silně za česnekem jakoby, to asi léčí ten Aknekolor, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
2.3.11 10:09

Acnecolor je v pohodě (furunkly jsou ty cysty)je to léčebná a ochranná vrstva ,dobré je to ,ale v takovém stavu často odličovat .Až přide ze školy odlíčit a zase pokud chce nanést nový-mě to osobně pomohlo .
Jinak to stříbro jsem nezkoušela ,ale jak říkal můj lékař to co není na recept nemá potřebné množství léčivé látky a proto se hodí spíš jako podpůrný prostředek ,ale ne jako základ léčby u těžších forem .
Jinak právě to mačkání je u těch cyst problém ,protože ty mezi sebou tvoří v podkoží „cestičky“ a vymačknutí způsobí rozlití infekčního obsahu do podkoží infikuje prázdné cysty a točí se to pořád dokola ,my jsme to nakonec řešili tou elektrickou jehlou (kůže není násilně rozržená ,ale píchnutá a hnis se jemně vytlačí pak se desinfikuje a nejlíp ještě pár dní posypá ATB pudrem .Takže za mně nemačkat jestli je to pnutí nesnesitelné a bolestivé tak spíš pořídit v lékárně sterilní jednorázové injekční jehly jemně píchnou a vytlačit a řádně desinfikovat ranku -mě tedy překvapuje ,že vám neporadili ani toto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 11:40

No právě, že on si to sám nesměl vypichávat jehlou, hned , jak se mu furunkl „nabubřel“, tak musel na chíru…a to bylo skoro 2-3× do týdne- na nervy fakt :roll: A kluka to napadlo, že bude lepší, když si to bude vypichovat sám, jehlu si pokaždé vypálí nad plamenem na sporáku :oops: a strčí na chvílí do skleničky, kde má trošku slivovice( tam to má pořád tu jehlu) a jen si do toho „ťupne“ a ten hnis se mu vyvalí ven…no kdyby měl stále chodit na chíru, tak stále mešká školu a chodí jen zafáčováný- oni mu tam pokaždé tak obvázali obličej- že lidé si museli myslet, že ho snad doma mlátíme :roll::zed: Tak si ti píchne sám, připlácne desinfekci a následně si to zalepí malinkatou náplasti( to si ještě délku a šířku nastříhá, aby mu to tak nebylo moooc vidět)…Ten Aknekolor dává jen , když už má ten vřídek jakoby zhojený…ale jak píšeš…stejně se to zase vrátí- jsou tam infikované cesty.....no hrůza a děs, kde se to tam bere a z čeho se to tam bere.....jednu dobu si „okusoval“ nehty…tak zakázali mu, že stačí nějaký baktér a je na světě toto…jinak mu kupuji antibakteriální mýdlo Protex…vychvaluje si a po umytí nechá přirozeně oschnout- bez utírání- aby se to nezanítilo. Jinak mě ten jeden vřed co se mi dělává často asi 4× už nařízli žiletkou obyčejnou- jen lehce omrtvili a to byla šílená bolest i přes to omrtvení- já jsem tam málem omdlela :lol: …čistili mi to až do kořenu a prdlačky pomohlo…vřídek si vesele putuje po krevním řečišti :zed: a vždycky ve stejnou roční dobu " na jaře a na podzim" hajzlík vyleze a hyzdí mou papulu…každý den něco odchází(kapka) a takhlee to mám do další sezóny, kdy zase nabobtná na mega kapsu.....a furt dokola :lol: Ale si říkám, radši jeden, než celá obsypaná, viď?Jinak to může být dědičná dispozice, můj táta prý měl taky takové problémy …nechala jsem si poradit od Dědka kořenáře: www.dedekkorenar.cz a ten mi napsal, že bych měla pít nějaké bylinky na celkovou očistu krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
2.3.11 12:13

no to mě rovnou doktor řekla ,když už se nebudu moct ovládnout at radši píchnu než mačkám .
Jinak dědek kořenář dobrý :lol: vyzkoušet se má všechno zvlášt,když už není kam moc jít je to jediná naděje ,já zkoušela nemléčnou dietu ,výplachy střeva ,biolampu ,homeopatii i Bachovy esence ,dokonce mi jeden terapeut řekl ,že je to průchod vnitřní nenávisti vůči sobesamému :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.3.11 15:58

Vanes… ja bych to tim stribrem hlavne potirala, nekolikrat za den. Me to tak lip pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová