Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jedna se o miminko v bříšku? Může tam byt někde atrezie, nebo může chybět zadeček. U syna se to ukázalo na UZ ve 36tt, byl to nakonec mekoniovy ileus, ma to od cysticke fibrozy. Také se ale stane, ze se miminko narodí, smolka odejde a je vše v pořádku. Držím moc palce! ![]()
Aha, tak s tím zkušenosti nemám. Napadá mne akorát nepruchodnost střev, ale nevím. Snad to dobre dopadne.
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu - setkaly jste se prosím některá s touto diagnozou - s tímto problémem? Na ultrazvuku byla zjištěna tekutina ve střevních kličkách - zajímalo by mě, jak se to řeší? Čekáme na další výsledky a konzultaci s doktorem.
Nerikam, ze to nutne musi byt ono, nicmene kdyz jsme byly s dcerou na ultrazvuku kvuli neceho jineho, tak mela take tekutinu. Na kontrolnim sonu znovu to stejne. Nakonec dceri delali odbery krve a zjistili mirnejsi laktozovou intoleranci.
Zdravím, prosím o radu - setkaly jste se prosím některá s touto diagnozou - s tímto problémem? Na ultrazvuku byla zjištěna tekutina ve střevních kličkách - zajímalo by mě, jak se to řeší? Čekáme na další výsledky a konzultaci s doktorem.