Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak už nevím, kdysi jsem si koupila telefon HTC desire C a problémový telefon, třikrát měněn za nový, tak šel do světa. jedna z chyb byla, že se mi např. FB načítal s dvanáctihodinovým zpožděním. prostě nic, nic a pak třebas za 12-14-10h začal vrnět a přicházelo množství zpráv. z předešlého dne… Tak jsem si pořídila alcatel, v pořádku, problém žádný. Teď jsem si koupila HTC 516 a co nevidím, teď začal vrnět jak šílenec a načítají se mi zprávy ze včera
tak už nevím, jsou to prostě šmejdské telefony? Dělá Vám to taky? Nebo zase kazový kus? jako tak přemýšlím, jestli ho zabalit a poslat ho zpět, stíhám ještě lhůtu 14ti dnů. Ale co si pak koupit, to nevím ![]()
@araw to je chyba aplikace, mi bylo řečeno v iStore. Mně to dělá jak Samsung Galaxy Ace tak iPhone 5S.
Když je na režimu stand by tak nic, ale jak třeba v pět odpoledne ťupnu, že chci vidět hodiny, tak to začne cinkat z celého dne.
To myslíš?
@BlueFairy píše:
@araw to je chyba aplikace, mi bylo řečeno v iStore. Mně to dělá jak Samsung Galaxy Ace tak iPhone 5S.
Když je na režimu stand by tak nic, ale jak třeba v pět odpoledne ťupnu, že chci vidět hodiny, tak to začne cinkat z celého dne.
To myslíš?
Jo, ani ale nemusím ""tupnout", ten předešlý zmetek mě takhle budil i v půl páté ráno
jak jako aplikace? Vždyť FB je tam v originále, nic jsem nedoinstalovávala. Co s tím?
@BlueFairy píše:
To myslíš?
A jestli jako chyba FB, tak je to přeci blbist, ten alcatel jsem měla asi 8 měsíců a tohle neudělal ani jednou
Asi HTC už niiikdy nekoupím ![]()
@araw píše:
Jjak jako aplikace? Vždyť FB je tam v originále, nic jsem nedoinstalovávala. Co s tím?
Někdy je lepší si tam přeinstalovat jinou verzi. Některé telefony nejsou s těm originálníma aplikacema moc kámoši. Možná to bude HTC, primárně je to však podle mě aplikací.
@araw píše:
A jestli jako chyba FB, tak je to přeci blbist, ten alcatel jsem měla asi 8 měsíců a tohle neudělal ani jednouAsi HTC už niiikdy nekoupím
Je to chyba aplikace. Mám jak Alcatel tak huawei a když zapnu NET, nacitaji se předchozí už dávno predctene zprávy.
Presne tak, preinstalovala sem FB a je to v poho
normalne stahnout FB v marketu nebo obchod play nebo co tam mas ![]()
Já mám už skoro rok HTC M8 a nikdy se mi to nestalo. Jen pokud chci mít klid, tak vypnu připojení k netu a když ho znova zapnu, tak mi upozornění začnou přicházet ![]()
@araw píše:
Tak ale já nevím jak preinstalovat v telefonu Fb. Jak?
Ve správě aplikací ten klasický odinstaluj a nainstaluj nějaký z Google Play ![]()