Text sms zpráv - žádost u operátora

Anonymní
6.3.15 14:10

Text sms zpráv - žádos u operátora

Omlouvám se za anonymitu.. Přítel má na mě telefonní číslo. Z výpisu jsem si všimla, že například o půl sedmé ráno v neděli píše na nějaké číslo atd. I v jiné dny a časy se číslo nonstop opakuje. Když jsem si je uložila do telefonu, tak se mně při synchronizaci kontaktů v telefonu ukázala na FB messangeru největší místní ště*tka. Máme s přítelem děti, takže potřebuji 100% důkaz, že tam něco bylo. Pokud ano, tak konec, s takovou špínou bych se nesmířila. I když si nedělám iluze, když mně zprávy nechce ukázat, ale jelikož pořád zapírá a vdušuje se, chci pro své svědomí udělat maximum a vidět to na vlastní oči. Jde zažádat o text sms zpráv u operátora? Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2800
6.3.15 14:16

Text smazané zprávy ti nikdo nedá ani kdyby číslo bylo Tvoje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 14:17

@zzzjancena To číslo ale je moje, je to číslo pod mým účtem, na mě jsou faktury atd… A slyšela jsem, že to jde, ale nevím jestli to nedávají jenom policii atd. Nevím, zkouším se zeptat..

• Citovat
  • Upravit
40270
6.3.15 14:18

Zažádat můžeš o cokoli, ale nedají ti nic. Kámošce takhle manžel tvrdil (taky měla účet na něj), že získal obsah jejích zpráv od operátora. Šla po tom a kulový, prostě jí jen vlezl do telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728

Kdysi to šlo, teď těžko, pokud nejsi majitelem sim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
@Anonymní píše:
@zzzjancena To číslo ale je moje, je to číslo pod mým účtem, na mě jsou faktury atd… A slyšela jsem, že to jde, ale nevím jestli to nedávají jenom policii atd. Nevím, zkouším se zeptat..

jo tak potom jo - zavolej nebo dojdi na operátora, požádej výpis sms, udělají ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
6.3.15 14:20
@Anonymní píše:

https://www.o2.cz/osobni/forum/?… text zjistit neleze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.3.15 14:20

Spíš bych mu tím pohrozila, že teda půjdeme spolu pro výpis.
Jestli by mu to za tu ostudu (a taky tobě) ale stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 14:21

@martina.se
Fakt? Tý jo, tak to by bylo super.. Akorát si nejvíce psali loni v květnu.. To je už asi pozdě, že? Nebo to lze i takto zpětně?

• Citovat
  • Upravit
102860
6.3.15 14:24
@martina.se píše:
jo tak potom jo - zavolej nebo dojdi na operátora, požádej výpis sms, udělají ho.

Pochybuju, že by udělali výpis i s textem SMS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
6.3.15 14:25
@martina.se píše:
jo tak potom jo - zavolej nebo dojdi na operátora, požádej výpis sms, udělají ho.

To ale udělají jen výpis čísel, jak smsky putovaly, ne obsahu, ne? Alespoň tak to teda tvrdí všude, obsahy zpráv neukládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 14:27

@Camael Ukládají se na 100% včetně polohy - to dělají kvůli policii atd. a prý to jde i když si o to člověk zažádá. Já poslala žádost na Vodafone, ale než mně příjde odpověď, tak jsem zvědavá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.15 14:30
@BlueFairy píše:
Spíš bych mu tím pohrozila, že teda půjdeme spolu pro výpis.
Jestli by mu to za tu ostudu (a taky tobě) ale stálo…

Máš pravdu, ale já s tím debilem nikam nepůjdu, styděla bych se a z něj ty zprávy prostě nedostanu. Jsem rozhodnutá na 98% odejít, ale chci mít čisté svědomí. Když odejdu s dětmi, tak musím mít jistotu, že s ní něco fakt měl. Kdyby si jenom psali o počasí (pochybuji, ale šance tam je), tak bych to časem skousla, ale pokud tam byl flirt nebo spolu něco měli, tak to bych nesnesla. Proto chci jistotu.

• Citovat
  • Upravit
72728
6.3.15 14:33
@Anonymní píše:
@martina.se
Fakt? Tý jo, tak to by bylo super.. Akorát si nejvíce psali loni v květnu.. To je už asi pozdě, že? Nebo to lze i takto zpětně?

jak moc zpětně to jde netušim, já to nikdy nedělala. Ovšem asi rok zpět mi kámoška ukazovala, že její chlap si to nechal vypsat a fakt i s textem :think:
@Camael viděla jsem na vlastní oči výpis, kde bylo vše vč textu.. ovšem jak píšu výše -sama jsem o to nežádala. Ale dotyčný to dostal - poštou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 14:34
@Anonymní píše:
@Camael Ukládají se na 100% včetně polohy - to dělají kvůli policii atd. a prý to jde i když si o to člověk zažádá. Já poslala žádost na Vodafone, ale než mně příjde odpověď, tak jsem zvědavá..

Opravdu si myslíš, že lze nějak zjistit text smazaných zpráv? Omlouvám se, že se vtírám do diskuze, zajímá mě to úplně z jinýho důvodu. Děkuju za odpo a přeju a´t vše dopadne tak jak si přeješ ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák