Televize od UPC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.9.16 10:55

Televize od UPC

Ahoj, mám problém. V pondělí mi technik od UPC přinesl wifi modem a set to box. Rozhodla jsem se, že si to vše zapojim sama. Wifinu už se mi podařilo rozhodit, ale televizi ne. Set to box mám zapojeny a v příručce je napsáno, že po zapojení se na televizi spustí instalace. Ale mě se tam nic neukazalo a na set to boxu je napsáno boot a po chvilce to přeskočí a točí se tam dokola kolečko a nic se neděje. Nevíte někdo co s tím? Nechci platit za něco co mi nefunguje.
 Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10235
23.9.16 12:11

@Terezka.nova25 Hele, nezakládáš tu poslední dva, tři dny tuhle diskuzi pořád dokola? Nebylo by lepší si zavolat technika UPC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 13:26
@Premek_Orac píše:
@Terezka.nova25 Hele, nezakládáš tu poslední dva, tři dny tuhle diskuzi pořád dokola? Nebylo by lepší si zavolat technika UPC?

Jenže tam je čekání tak týden a to to mám další týden platit když to nejde? Přece je plno lidí co má tv od upc tak někdo musí vědět jak na to :/ už jsem zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10235
23.9.16 13:33

@Terezka.nova25 No já tedy technika potřeboval asi dvakrát a čekací doby byla max. 2 dny.
Po prvním zapojení bych nechal modem hodně dlouho bez nějakého zásahu, on než se zaktualizuje a nastaví může trvat klidně 2 hodiny.
Pokud si najdeš na internetu přímo upc forum (upczone), tak tam ti někdo poradí možná líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 16:49
@Premek_Orac píše:
@Terezka.nova25 No já tedy technika potřeboval asi dvakrát a čekací doby byla max. 2 dny.
Po prvním zapojení bych nechal modem hodně dlouho bez nějakého zásahu, on než se zaktualizuje a nastaví může trvat klidně 2 hodiny.
Pokud si najdeš na internetu přímo upc forum (upczone), tak tam ti někdo poradí možná líp.

Modem mi jde, me nejde set to box právě:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.16 21:28

Chci si také pořídit kabelovou televizi a potřebuji k tomu prý set top box a má otázka zní jestli ten set top box potřebují i nové televize co mají ž nějaký set top box v sobě, ale jaký to nevím… a jak se přesně nazývá ten přístroj set top box si ne nebo jo? Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
7.12.16 22:07

Měla by ti stačit karta zezadu tv, nejspíš si na ni budeš muset koupit i takový drzacek. Zeptej se přímo v upc, kdysi jsem to od nich měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
7.12.16 22:07

Většina novějších televizorů má tzv. CI slot, do kterého se vkládá CA modul. Do něj se zasune karta od poskytovatele a slouží k dekódování programů. CA moduly však neumožňují využití všech funkcí poskytovatele, jako je např. videotéka, nebo zpětné shlédnutí. To umí právě set top boxy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.16 22:17

Děkuji… už se v tom trochu orientuju… takže set top box teda nebudu potřebovat.. nahrávání a přetáčení taky nepotřebuji :-) jde mi jen o základní kanály :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.12.16 22:56

@brulinka aby si nemusela mít STB (set top box), tak televize musí mít DVB-C příjem. Pozor na to, spousta TV má CI slot na použití CA modulu/karty, ale nemá DVB-C příjem. Bez DVB-C ti bude karta k ničemu. A kartu si můžeš od UPC buď pronajmout nebo koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
7.12.16 23:12

Vezmi si pouze Internet, ke kazdemu tarifu je ted TV Start v cene, kterou zapojis pres koaxialni kabel. TV Start ma cca 30 kanalu vcetne HD programu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
8.12.16 11:17

V televiti příjem DVb-c máme.. Internet už máme zdřívějška.. No nějak se mi to zamotává i se satelitním příjmem.. a kabelovou televizi.. Je to něco jiného že? ke kartě je potřeba i ten modul že? ale satelit ne nebo jo? to bych zase měla satelitní příjem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák