Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zajímalo by mě, zda má tady někdo zkušenost s hyperodvozem? Chtěli bychom přes tuto službu něco prodat. Víte někdo, jak dlouho trvá než přijedou a kolik toho můžou odvézt?
Nějaké recenze na tuto službu uvítám.
Děkuju
Taky se chystáme využít jejich služeb, máme tady obrovský pracovní stůl odhadem z první republiky, těžký jak kráva.
My prodáváme nějaké věci po dětech, ale nevím kolik a zda nějaký ty věci vůbec vezmou…No nezbývá mi nic jinýho než si zavolat.
@jitkandrt - já jsem je využila, jednalo se především o zánovní nábytek (4 měsíce starý). Po registraci přijeli do 2 dnů, vše naložili, odvezli, on-line můžu sledovat, jestli se něco prodalo. Paní byla do telefonu příjemná, pán, co dorazil byl také naprosto v pohodě, volal dopředu, že vyrazil a přijel na čas. Otázka je, jestli se něco prodá a za kolik ![]()
To máte pravdu. Tak děkuji za info, ještě pouvažuji. Ale četla jsem u nich, že když se neprodá, tak přivezou zpátky domů. Ale nevim, jako zda za to zaplatim třeba, když to přivezou zpátky.
@jitkandrt - na to jsem se taky ptala, co a jak - paní sdělila, lze třeba cenu snížit, nebo věci darovat na charitu a pokud by vezli zpět, platí se manipulační poplatek myslím 200 Kč, což mi přišlo docela solidní
Zatím ne, ale je to tam teprve hrozně krátce, na konci srpna to odvezli, pak si to sami znovu fotí, takže na netu je to teprve týden. Já na to nijak nespěchala, trápil mě spíš prostor, kam to všechno uložit, tak jsem byla ráda, že to odvezli rychle ![]()
Milé maminky, můžete prosim poradit, zda existuje nějaká podobná služba, jako Hyperodvoz, kde by se vyplatilo prodat nové oblečení ze salonu, věci z domacnosti hodnotnejsi a zbytek nosene obleceni? nebo se vyplati prodavat soukrome a trebavse predat nejake mamince k prodeji misto me? nechtel by nekdo tento privydelek - rada se s nekym z Vas z Prahy domluvim… nemam bohuzel cas prodavat veci sama, ale zase je mi lito jen vyhodit… dekuji