Temperamentní dítě - jak ventilovat hněv v MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
9.11.17 06:54
@Anonymní píše:
@Sashie chtěla jsem se zeptat, velmi mě zaujala ta popisovaná relaxační technika funění, myslíš, že je někde možné se dozvědět ještě o nějakých dalších? Experimentům se rozhodně nebráníme, jen na netu nemůžu na nic natrefit… díky moc

Určitě - zkus se zeptat přímo psycholožky, ale já jsem našla přímo tohle:
 http://dreamlife.cz/…-zrelaxovat/

Ono toho pro děti asi až tak moc nebude, ale třeba i to zatínání, jak jsem četla v tom článku by mohlo pomoci - určitě to odvede pozornost jinam a když se na to hodně zaměří a soustředí, tak z toho vzteku na chvilku vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.17 10:30

@Sashie Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.17 11:20

A jinak dámy, nejsem si jista, co teď dál. Byli jsme 3× u paní psycholožky, dělala se synem nějaké testy, ani jsem u toho většinu času nebyla. Pak se mě stále na něco vyptávala. Výsledkem byla zpráva obsahující stránkový elaborát o průběhu vyšetření a na konci jednou větou zmínka, že pro doporučení přístupu v rámci MŠ je vhodné vyšetření v PPP. Rada žádná. :zed: Mimo to nás tedy čeká ještě neurologie. Ale rady tedy žádné. Do PPP jsem volala a řekli nám předběžný termín únor-březen. Na můj dotaz, jak máme ale fungovat do té doby, prý si paní učitelka musí poradit sama. :zed: Prý jí mám říct, že věc je v řešení a ať vydrží. Já jí žádné rady dávat nemám, neb mají zkušenosti, že laická veřejnost dokáže napáchat víc škody než užitku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML