Teplota po kolonoskopii

7
13.9.17 18:46

Teplota po kolonoskopii

Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti se zvýšenou teplotou po kolonoskopii. Včera jsem tohle vyšetření absolvovala s celkovou narkózou, z nemocnice jsem odcházela sice v pořádku, ale bylo mi dobře. Dnes se cítím strašně slabá, buší mi srdce, břicho cítím ale žádná extrémní bolest a mám teplotu 37,4. Volala jsem doktorovi, ale má dovolenou a bude až v pondělí. Pokud máte někdo podobnou zkušenost budu ráda za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.9.17 18:50
@Sunny20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti se zvýšenou teplotou po kolonoskopii. Včera jsem tohle vyšetření absolvovala s celkovou narkózou, z nemocnice jsem odcházela sice v pořádku, ale bylo mi dobře. Dnes se cítím strašně slabá, buší mi srdce, břicho cítím ale žádná extrémní bolest a mám teplotu 37,4. Volala jsem doktorovi, ale má dovolenou a bude až v pondělí. Pokud máte někdo podobnou zkušenost budu ráda za každou odpověď.

Je to divne, kolonoskopii jsem mela nekolikrat, ale ani teplotu ani buseni srdce nikdy :-/

• Citovat
  • Upravit
5682
13.9.17 18:53

@Sunny20 Já myslím, že to klidně ještě může být reakce na tu narkózu, ale samozřejmě nemusí. Byla jsem na kolono snad už 20× a nepamatuju, že bych někdy měla teplotu, ale já tedy nebyla nikdy v celkové narkoze, jen nějaké ty lehce oblbovací injekce. A břicho mě pak pobolívá ještě pár dní po. Zkus pro jistotu brnknout nějakému jinému doktorovi. Jen tak pro zajímavost, jestli se můžu zeptat, proč celková narkoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.9.17 19:01

Zítra to zkusím obvolat, dnes po 16h kdy sem to zjistila už nikde nikdo nebyl a na pohotovost jet nechci, vždycky jsou akorát nepříjemný. Podle CT vyšetření měli podezření na zánět a jelikož jsem strašně hubená, dali mi celkovou, alw prý jen dětskou dávku. Zákrok byl do 30 minut hotový a já se probrala cca 20 minut potom. Takže žádný problém nebyl. Ale je fakt, že jsem toho pak už ani moc nedospala, večer mi bylo špatně, tak to může být taky jedno z druhým…kort když venku zima a ty přechody z tepla a ven nejsou nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.9.17 19:07

A co zjistili? Teplota by spíš ukazovala na zhoršující se zánět a nebo jak říkáš přechody teplo zima, prostě na tebe něco leze.. Kolonoskopie za to nejspíš nemůže, nejsem dr, ale dle laického pohledu.. Manžel na tom byl taky jen s oblbovákem a nic se mu nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.9.17 19:29

@Trinetka nic, prý normální nález s tím, že odebrali vzorek a příští týden si jdu pro výsledek. Tak snad je to teď jen nějaká viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
13.9.17 19:45
@Sunny20 píše:
Zítra to zkusím obvolat, dnes po 16h kdy sem to zjistila už nikde nikdo nebyl a na pohotovost jet nechci, vždycky jsou akorát nepříjemný. Podle CT vyšetření měli podezření na zánět a jelikož jsem strašně hubená, dali mi celkovou, alw prý jen dětskou dávku. Zákrok byl do 30 minut hotový a já se probrala cca 20 minut potom. Takže žádný problém nebyl. Ale je fakt, že jsem toho pak už ani moc nedospala, večer mi bylo špatně, tak to může být taky jedno z druhým…kort když venku zima a ty přechody z tepla a ven nejsou nic moc.

Tak jestli to bude i zitra pretrvavat, tak bych asi zavolala, za zeptani clovek nic neda, drzim palec at to nic neni :mavam:

Jinak bud rada za celkovou narkozu, o nic skvěleho si neprisla, kolonoskopie fakt nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí