Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
můj 5 ti letý syn je den po operaci pupeční kýly a má teplotu. V nemocnici mě bylo řečeno ,že děti už bývají 2.den po operaci bez teploty,takže je možné ,že na něj něco leze.Zajímá mě,jestli vaše děti,co jim operovaly kýlu byly bez teploty nebo s. Syn totíž běžně při virozách trpí na vysoké horečky,takže z mého pohledu,je to prostě reakce organismu na operci,ale dr. v nemocnici mě trochu znejistily.Syna nic nebolí,jen je unavený. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti.
Děkuji K.
co je to teplota? 37? Pracovala jsem na chir. takže do 37,2 jsme neřešily.. tělo se s tím vyrovnává.. pokud by přetrvávala do pátku, tak bych ráno zašla k pediatrovi.
Tak třeba to bude zítra dobrý, dcera měla taky druhý den teplotu…
Ahoj holky … já jsem chtěla založit nové téma, přesně tuto otázku … ale když už to tu je, tak se jen zeptám, abych zbytečně nevypisovala to stejný.
Dcera měla v pátek operaci kýly, všechno proběhlo v pořádku, dcerka neměla ani teplotu, nezvracela nic … tak nás pustili v sobotu domů. Dnes, v neděli ráno měla 38,4 … já myslím, že na ní něco leze-já sama jsem nakřáplá a byly jsme tam pak hodně spolu, spaly jsme v jedné posteli, bála se ode mě vzdálit, tak proto. Co myslíte, mám to dnes nějak řešit, když už teď teplotu nemá? Kdyby přetrvala do zítra, tak už zajdu k mudr … ale myslíte, že bych jí měla informovat i o tomhle? Včera večer jsme jí trochu sprchli prdku … pak se strašně klepala a byla úplně bílá-jak viděla to místo po kanyle na ruce-má to natřené tou zelenou náplastí
Jsem z toho tak trochu špatná … navíc mě vydeptala moje máma-zase vidí, že to určitě bude něco strašnýho a bla bla bla … ona je hroznej nervák, s každou teplotou s náma jezdila na pohotovost
takže hrozně stresuje sebe i okolí.