Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Katerina308 nejsou stejny. F4 ma o dost mensi zadni kola nez F6. Ale jinak ano, F6 je tezsi, robustnejsi, vetsi prestoze se na ni nacvakava stejna korba jako na F4.
Ja poridila Teutonii Mistral P a snad bude terenni dost, rucni brzda na prani.
Jenom oproti ostatnim kocarkum neni az tak prijemna na vozeni, ale verim ze odpruzeni a kola mi to vynahradi.
Děkuji za rady mrknu na to, Gesslein se mi celkem líbí teda až na tu cenu, ale uvidíme buď seženeme ojetější a nebo se holt plácnem přes kapsu ![]()
@mateska85 v Pardubicich v prodejne Gesslein maji i bazar tech kocaru. Kazdy kocar z bazaru je opraveny, vypucovany a davaji na nej i nejakou zaruku - jestli tohle nezmenili. Takze jestli to nemas daleko a nevadi ti starsi model, tak stopro lepsi bazarovy od nich nez z netu
Děkuji za radu Pardubice úplně nejblíž nemám, ale třeba si udělám výlet ![]()
Mám Hartan Topline X a má jenom ruční brzdu. Ale je starší z bazaru. Nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že se to u něj trochu během let měnilo. Některé roky myslím měly nožní a ručku jen na požadavek, tak je třeba si to prověřit. Má úžasně jednoduše přehoditelné madlo a do našeho náročného terénu si tento tank nemůžu vynáchválit, přestože má už pár let za sebou. Do města to ale samozřejmě není nic moc.
Zapomněla jsem dodat, že ta verze jenom s ruční není přibrzďovací, ale páčka zabržděno-odbržděno. Známá má ale podobnej typ Hartanu i s přibrzďovací na brusle, na objednávku.
Děkuji za rady, nakonec jsem se vypravila do Prahy na veletrh a neodolala kočárku od firmy Gesslein, takže jsem ho objednala v plné parádě
a teď čekám až mě přijde, snad nebudu litovat ![]()
@bee.rush zjistila jsme, že F6 je stejná jak F10 akorát se to liší těma předníma kolečkama, takže budu mít F6 i F10 poněvač jsem si objednala oba druhy koleček ![]()