Termín porodu Duben 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1595
12.11.10 18:15

Hezký večer

holky, tak mě tak napadá se zeptat, komu z vás tady na miminku vaše ratolesti lezou? Všimla jsem si Lidušky od Lacenky a ještě někdo?????????????????????????????????

• načítám...
5799
12.11.10 18:45

Brit ještě Adélka od Jitule ta byla první a dneska začal náš Aduš tak na půl něco mezi lezení a posouvání a vstáváním :mrgreen:

• načítám...
10351
12.11.10 19:20

Šóš- no..hotovo..jak se to vezme :-) Všechno sice ještě nemám, ale v průběhu dne jsem změnila nároky na sebe samu, takže technicky vzato hotovo mám :mrgreen:
Zítra mě čekají karboše, mlask :-)

• načítám...
4417
12.11.10 19:32

Brit - malá neleze ale plazí se a sedí opřená jen o jednu ručičku. :lol:

• načítám...
2667
12.11.10 20:18

Tak horečka zas vylítla,tak jsme jeli.Paní dr.řekla,že je to asi virový,dala nám probiotika a Honzíka mám jen kojit,max.mrkvičku nebo banán.Teplotu má furt,asle už spí brouček.
BrittHonzík neleze po kolínkách,spíš s plazí a přisunuje.Už se snaží si i sednout.
Letím se učit.
Všem hezký večer.

• načítám...
5799
12.11.10 20:30

Leni ono se nedi co divit, při tomhle počasí, tak ať je malý brzy fit :-D
Zuzi karboše mňam taky bych si dala :-D
Davídek jede k našim na víkend, takže se o volné chvíli budu věnovat vyrobě vánočních ozdob, páč je to na dlouhé lokte s Adou

• načítám...
5799
12.11.10 20:42

jupí už jsem se zaregistrovala do vánočního kolotoče :dance: :mrgreen:

• načítám...
4417
12.11.10 20:59

Leni - malému přeju brzké uzdravení. :-)
Mě zatím přihláška nepřišla, ale píšou že to budou posílat postupně běhen víkendu.

• načítám...
4478
12.11.10 21:21

Leni tak ať je malýmu co nejdřív líp :hug:

Britt náš ještě neleze,ale plazí se o 106.

• načítám...
8927
12.11.10 21:23

Ahojky, tak se zas hlásím. Poslední dobou to máme doma „hustý“, asi z toho stěhování. Už je to tu jakžtakž uklizené, ale spoustu věcí nemáme kam dát, nebo se jich potřebujeme zbavit (ale do popelnice nejsou) :-? , naštěstí jsou mimo byt. Teď už se to snad uklidní, zítra jdeme na koncert Buena Vista Social Club a v neděli manžel odjíždí na měsíc pryč. Docela se těším, až si s dětma uděláme nějaký režim a budu se nervovat jen s nima. :twisted: Poslední dobou mám fakt „nervy v kýblu“… třetí dítě bych fakt nezvládla.

Jinak Vili už se pokouší na všechny 4, taky se posouvá a přitahuje za ručičky, v podstatě se doplazí kam potřebuje.

Ten vánoční kolotoč je zajímavý. Já teda radši dávám dárky, tak se trochu obávám toho, co bych dostala. Tak přemýšlím, zkusit, nezkusit :?: , ale zas to může být dobrodrůžo :mrgreen:

• načítám...
4478
12.11.10 21:35

Bad věřím ti že toho máš po krk.Mně to stačilo jednou,a to bylo jenom 300km,a z bytu do baráku takže krámy se šoupli na půdu. Už nikdy více :lol:

Taky jsem se už zaregistrovala :pankac:

• načítám...
8927
12.11.10 22:03

Už jsem se taky zaregistrovala do kolotoče, bude to sranda :-).

Goldii dík za porozumění :huban: . Při stěhování asi na dálce nezáleží, ale na tom, kolik krámů dotyčný má :mrgreen: Náročný je to asi vždycky a my se stěhovali ve 4 do bytu ve kterém jsme byli předtím jen 2 s miminkem… takže jsme do teď nashromáždili spouuustu krámů.

• načítám...
8927
12.11.10 22:21

Holky, musím se pochlubit - mám kilo dole :lol: Ale je fakt, že moc nejím. Asi jak mám pořád dost práce a na jídlo není čas myslet. Taky jsem už začla menstruovat a nekojím každé 3h, spíš méně, asi odešlo dost vody. No uvidíme, příští týden jdu poprvé na zumbu. Tak pápá, koukám že tu jsem poslední. :mavam:

• načítám...
5799
12.11.10 23:08

já blbec otevřela diskusi o hrách a teď sem tu zkejsla :zed: :zed:
Bad úplně tě chápu, my se stěhovali předloni den před štědrým dnem a to byl mazec, krámu z 3+1 a dva sklepy a garáž, takže fakt děs :zed: už nikdy více :-? kila neřešim, začnu až po vánocích, páč žinýrovat se nehodlám :pankac:
no jdu spát, páč takhle dlouho vzhůru jsem už nebyla ani nepamatuji :mrgreen: tak dobrou :mavam:

• načítám...
4433
13.11.10 08:21

Dobré ránko všem :-),

Bad stěhování je hrozný, my se stěhovali párkrát z 1+1 do 1+1, takže to nebylo tak hrozný a naposledy z 1+1 do 4+1, ale ten jsme neměli vůbec zařízenej, takže jsme byli dost dlouho o krabicích. Teď už je to jakžtakž a zase zjišťuju, že ti, kdo stavěli paneláky měli asi místo mozku pivní kostku, protože jinak by to postavili tak, aby byla možnost více úložného prostoru. No a jestli se někdy budeme stěhovat někam jinam, tak to tady asi zapálím, páč to by mě asi zabilo :-)))).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+