Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4741
29.10.16 16:18

Ahojte dievčatá, rada by som sa k Vám pridala. Mám termín 11.4. Už mám jednu 2 a 3/4 ročnú holčičku a som z Prahy :mavam: Len asi nebudem mať čas tak často prispievať ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.10.16 17:56

@Basha3 ahoj to mas termin o jeden driv nez ja :) uz citis nejake pohyby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.10.16 19:51

@siimonna Jojo, asi u všech prvorodiček stejné :) Ale já jsem od tebe minimálně 14 dní pozadu, takže mám ještě čas. Ale strašně mi pomáhá angelsounds, to ty pohyby alespoň slyším :). Vážně, dneska jsem měla tak brutální křeče, že jsem zvažovala jet na pohotovost, ale když jsem si poslechla, že stále tluče, tak jsem to přestala hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
29.10.16 21:18

@siimonna ja si myslím, že ich cítim už od cca 12 tt, ale neviem ;-) Ja som druhorodička, takže ono je to už citlivejšie. A obe deti som cítila pár dní po oplodnení, že ma to tlačí a nemýlila som sa :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.10.16 22:19

@Basha3 Z vlastní zkušenosti samozřejmě nevím, ale dle všech instrukcí a informací je 12 tt brzo i na vícerodičku :nevim: Já zatím samozřejmě nic nepozoruju.
Jinak první znamení toho, že se to asi povedlo, tak jsem měla při jednom sportovním zážitku, kdy mě dost divně píchlo v tříslu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.16 06:47

@Fialová7 12 tt se mi také zdá i na vícerodičku brzy. nevím. Kdy máš Ty tedy termín? Já 27.4.
angelsounds je co? Nevím, neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.11.16 08:19

Holky tak ja myslim ze uz citim pohyby jen kdyz lezim a citila jsem to asi jen trikrat je to takovy tukani :) jsem skoro na konci 17tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.11.16 10:33

@Nataaalka Podle MS 27, podle UTZ 26. Uvidíme :) Takže jsme cca nastejno. Angelsounds je takové malé odposlouchávací zařízení :) Posloucháš tím srdíčko, je to slyšet od 12. týdne podle návodu, některé to slyší i dřív.
@siimonna Ty se máš :) :) Jsem zvědavá, jestli to já poznám, až to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.11.16 08:08

Holky zacly jste uz nakupovat? Me ted vsichni zacali desit ze to utece tak abych uz zacala. Tak jsem vcera vecer objednala par veci. :) jenze vubec nevim kolik ceho ve velikosti 56. Uz jste premyslli co pokoupite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.11.16 08:47

Ahoj, můžu se k vám přidat? :mavam: Čekáme třetí miminko, termín porodu je stanoven na 4. 4., tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.11.16 08:53

Ahoj holky, už jsem tu párkrát psala. Jsem v 16+0tt, já teda pohyby ještě necítím, jsem prvorodička. Doktor mi říkal, že to mám čekat až kolem 20 týdne :roll: :oops:

Holky, vy které jste už maminkama, byly jste v těhotenství nemocné? Mám asi chřipku, bolí mě celé tělo a v krku. Snad to neublíží miminku. Dnes jsem zůstala doma z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.11.16 08:54

@P.e.t.r.a ahoj, hezké datum 4.4. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
2.11.16 09:20

@Fialová7 Možno to bolo trochu pozdeji, ale ono sa to na začiatko strašne ťažko poiznáva. či sú to prdy, pohyby čriev. Zo začiatku je to také bublinkovanie, šimranie… A ono dosť záleží od dieťaťa. Prvú dcéru som necítila strašne dlho. Myslím, že to bolo dávno po 20 tt a ona celé tehotenstvo bola dosť lína. Občas som iba pocítila nejaké šťuchnutie, vôbec žiadne kopanie do močáku, do rebier, bolestivé… nič. Boule cez brucho som videla iba párkrát ;-)
@siimonna to je brzo, zbytočne sa ti budú kopit veci. Ja som minule začila robiť výbavičku až cca 2 mesiace pred pôrodom a to boli medzitým vianoce. A tie veľkosti - to je ťažké. Tiež každý, nekupuj moc 56, radšej väčšie… No a malá mala 49cm, 2550 cm. A manžel bol dokupovať 50 a 52 ;-) Ja myslím, že zo začiatku kúpiť pár kúskov a potom podľa situácie dokúpiť. ja som mala neblicie dieťa, takže spotreba nebola veľká, ale ak ti bude ublinkávať, tak bude rada aj za podedené veci ;-) Inak, keď príde čas, tak Vám môžem napísať, čo sa mi osvedčilo…
@P.e.t.r.a ahoj, tretie, jo? :-P
@Malcmi Ja sa teraz potýkam 3 týdny s rýmou. aj minule som mala a potom prešla do tehotenskej rýmy. Chrípku som nemala. A už si dosť ďaleko, takže si myslím, že už by miminku ublížiť nemala. Horšie sú infekcie. Len pozor aké lieky a hlavne bylinky si dávaš - určite nie šalviu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
2.11.16 09:59

@Malcmi Já dneska 18+0 a pohyby nikde, občas mám pocit že nějaký zabublání nebo zavlnění bylo od miminka, ale zatím jsem si ani jednou nebyla jistá.
@Basha3 Ahoj, těhotenskou rýmou myslíš co? Já někde vyčetla, že zvyšený množství tekutin těle se muže vrazit právě do rýmy. Já měla takovou zadní rýmu vždy, ale ted je to silnější, smrkat to nejde, ale teče mi to do krku, ráno musím vykašlávat až z toho mám návaly na zvracení. Fakt radost :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.11.16 11:28
@Malcmi píše:
@P.e.t.r.a ahoj, hezké datum 4.4. :lol:

Ahoj, podle MS by to melo byt 30.3., podle genetiky je mimi mensi a TP stanovili prave na 4.4. Neverim, ze by se povedlo… dcera se v breznu „opozdila“ o 10 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí