Poradna duly
Jana Čurdová
My jdeme na velký ultrazvuk pristi patek tak jsem na to zvedava…jaké mate zkušenosti? Jde se mnou poprvé i manžel ![]()
Tak máme po velkým UZ 21 týden a super vše máme v pořádku a krásně jsme si to s manželem užili a teď už se jen těšit na 30 týden kdy pudem znovu
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala pokud tu tedy neuvažujete některá jak si vyvolat porod od jen aby jste neměli znamení berana
![]()
@siimonna představ si že napadne a mě to dost rozhodilo o jedno jsme přišli a teď mám hodně složité těhotenství zdravotně a tak mě to nějak naštvalo
jinak já mám 8leteho chlapečka,3 leteho a teď čekáme překvapení hlavně aby bylo zdravé prvotrimestralni screening i triple testy dopadli skvěle a 13.12 jdu na druhý screening…mě zjistili první stupeň rozštěpu páteře takže se miminku zaměří na páteř od začátku beru vitamíny a oba kluci jsou naštěstí zdraví. Tp mám 17 a 20.4
@samanta2208 tak to fakt ziram je mi jedno co to bude za znameni hlavne aby bylo zdrave. A tobe preji at vse dopadne dobre. My taky cekame prekvapko akorat si myslim ze se mi doktorka na kontrole prorekla
my jdeme na druhy screening ve stredu tak se tesim.
ja mam TP 14.4.
@siimonna díky v dnešní době je fakt vzácnost narazit na někoho kdo si váží zdravého dítěte…super máme toho víc společného taky nechceme vědět co to vlastně čekáme
no a jak se ti prorekla doktorka??co ti řekla já už mezi dveřmi vždy hlásím chceme překvapení ![]()
@siimonna musíš hned dát vědět jak jsi dopadla na screeningu budu ti držet palce ![]()
@samanta2208 tak ja sama mam revma takze doufam ze to nebude mit nejaky sptny vliv na to a nedej boze aby to zdedilo mimco… no prorekla se ze je to holka ale hned to zakecala a ja delam doma ze nic nevim.
my i s holkou tak nejak pocitame
a co ty mas nejaky tuseni co by to mohlo byt?
ja doufam ze to dopadne v pohode vsechny testy jsou v poradku tak si rikam ze to musi byt v pohode ![]()
@siimonna tak to jsi na tom úplně jak já já ale nemám revma teď už jsem zdravá no ale na začátku roku podruhé prodělané priusnice :/ a erithema nodosum jako kopřivka akorát se ti udělají velké fialové fleky na nahou a bolí to i klouby a tak…no hele tenhle rok po zdravotní stránce fakt na prd…no mám tušení na holčičku a moc by jsme si ji přáli v mojí rodině má Bracha 2kluky a my dva kluky a manžela bratr 3 kluky z čehož si vydedukovala že i manžel má bratra…takže prostě sami kluci no…manželova máma čekala holčičku a doktor ji ji zabil 14 dnů před porodem a od té doby je to asi takové prokletí rodiny
a od nás se to očekává a všichni do nás vkládají naději že to budeme mi kdo bude mít tu vytouženou holčičku ze všech stran se to na nás valí občas si říkám že snad kdyby to byl kluk bylo by to lepší a všichni by dali pokoj ale ať tak či tak mě je to jedno přeji si jen zdravé dítě
Holky taky máte neděle od slova nedělat a tak gruntujete celý barák ![]()
@samanta2208 kdyby jen přes den poslední dobou bych mohla brát noční jelikož nemůžu spát tak po nocích žehlím a zašívám ![]()
@nanička tak to mě nesmí položit do postele protože jak mě položí tak spim ![]()
@samanta2208 to bych potřebovala taky já sice zaspím brzo ale sou dvě ráno a konec nemůžu spát a jen koukám do stropu
@nanička to je pro mě nejhorší pak premyslim nad kravinama
zkusnrict příteli či manželovi ať te zkusí praštit panvickou po hlavě prý to pomáhá
![]()