Poradna duly
Jana Čurdová
@samanta2208 no já sem musela jelikož mi vypadla plomba tak sem musela jít ale tak mám dobrou zubařku a sem s ní spokojená jen mě naštvalo že mi nechtěla umrtvit zub že to nerada dělá v tehu aby to miminka nedráždilo
@samanta2208 jj tak ono když se to dá vydržet tak proč riskovat
Koukám, že je to tu samá jihočeška, tak se přidávám do klubu
Já mám dneska po velkém utz ve 20 tt a vše dopadlo naštěstí v pořádku, ale naštvalo mě, že se prcek vůbec nechtěl ukázat, takže pořád nevíme, jestli holka nebo kluk. Naposledy tedy doktor povídal, že „asi kluk, ale není si jistý“. Na triplu mi vyšlo lehce zvýšené AFP, takže mě ve čtvrtek čeká ještě utz v ČB a tam už se snad ukáže…
@nanička Ježiš teď si mě vyděsila, já jdu k zubaři v pátek asi po roce, o jednom kazu vím určitě a jestli mi to neumrtví, tak na ní neotevřu pusu!
Mám ze zubaře hrůzu už od malinka…
Holky „Jihočešky“
byla jste některá na velkém UZ na klinice u dr. Čutky? Jakou máte zkušenost ![]()
@anit09 to já taky ale pro tu naši čumačinku sem byla ochotná to vytrpět a ono když sem dýchala tak jak mi radila zubařka a soustředila se na to tak to nebylo až tak hrozný a do zubu co vypadá na hluboký kaz se prý pustí až po porodu pokud mě to nebude extra bolet což zatim nebolí
@nanička ja byla u zubarky minuly teden. Hned mi vytrhla jeden moudral a v lednu me obednala na dalsi trhani. A do dubna mi vytrhne i ten posledni. A ten prvni mi vlastne trhala a to jsem nevedela ze jsem tehotna…
@anit09 Ty jsi odkud? Ne přímo z CB? Kdy máš přesně termín?
@Aqualech mám rizikové, byla jsem již 2×. nyní mne čeká ve 20 týdnu. vždy byli hodně příjemný, vše ukázali, vysvětlili. Manžel také koukal a fotil si na mobil z monitoru. ![]()
@Octopus46 užívej si těhotenství. Všechno dobře dopadne. Zítra jdeš na velký ultrazvuk?