Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
884
23.11.16 18:09

@devilla Aha, takže myslíš, že už je to zbytečný? Četla jsem si, jak by se měly projevovat první pohyby, ale zatím nic, nebo je to tak slabe, že si toho vůbec nevšimnu… :? Zato břicho už mám pořádný a v podprsence nosim tak 2 kila, manžel je moc spokojenej :lol: ještě by me zajímalo, jestli uzivate nejake vitamíny pro 2.trimestr? Já mám ted femibion 2 a předtím chytré miminko, ale když mi poprvé řekli v lékárně cenu, tak to se mnou málem švihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.11.16 18:27

@1Marci hele fakt v 19tt je to zbytecnost.no rika se ze prvorodicky citi dyl kolem 20tt ja jsem 18tt a taky nic neboj :D ja celou dobu jedu jen jedno a to femibion nejdriv 1 ted 2.jo je to drahy jak svina a kdyz byly v akci tak sem jich vzala vic baleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 18:52

@devilla Někdo me strašil, že se po takových vitaminech rodi 4 kilove miminka, tak se necháme překvapit ;) a na mazání proti striim máte něco osvědčeného? Já zatím jen olej od saloos, ale vadi mi ta mastnota, ale jinak funguje dobře, zatím popraskana nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.11.16 19:46

No nestras :D mne je cpe od zacatku muj dr. jinak obcas maznu olej od Hipp a taky zatim v cajku. mne zas nekdo rikal ze to je proste na prirode, ze mazat muzes a stejne treba ty strie mas a naopak ale pro klid duse obcas maznu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 19:50

Já teda mazu poctive každý den a asi už od druhého měsíce. Mam z puberty strie na prsou a na zadku, takže bych řekla, že jsem zrovna ten typ, kterému se udělají a zatím se tomu docela úspěšne vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.11.16 20:00

Já mažu občas kokosovým olejem, ale spíš protože mi voní a protože mam občas pocit pnutí kůže přes to břicho… jestli to má popraskat tak to popraská i když mažete hlava nehlava :D I když samozřejmě radši bych byla, kdyby ne… a občas fakt znamená tak 3 x do týdne max.
To samé vitamíny.. mám doma mamavit a strašně mi vadí, jak jsou ty kapsle obrovský, takže se taky tak 3 x do týdne přemůžu a lupnu ho do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 20:08

@anit09 Kokosový olej používám taky, občas na břicho, ale častěji na obličej. Je super, takový univerzální, na vlasy, na vaření atd. Tak ja doufám, že se mi to pravidelne mazání vyplatí, to by me teda fakt nakrklo :? A vlastně to mužu srovnávat s nemazáním, protoze břicho a prsa jsou jedine, ktere mazu, na stehna a zadek kašlu, takže uvidíme, pribiram postupne všude. A mužu se zeptat, kolik jsi přibrala ty? Manžel si děla srandu, že moc jim a pribiram, tak abych mela představu, jak jsou na tom ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.11.16 20:48

@1Marci Já mám nahoře pět kilo, láduju se furt něčím, první trimestr to bylo pálivé, slané a kyselé, teď ujíždím pro změnu na sladkém… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.16 21:02

Já mám tak 7 navrch. Draha polovička se někdy diví co do sebe nasoukam..během pár dní plus mínus bych měla cítit pohyby ty teď citim u naší fenky jak se v ní vrtí ty štěňátka(měla by asi tak za 10dni rodit) :P
Jsem celkem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 21:12

Já ted strasne ulitavam na mandarinkach, jsem schopna snist za den třeba kilo, tak aspoň mam dobry pocit, že jsou to vitamíny :) a jsem ráda, že jsme na tom podobne, manžel si ze me pořád utahuje :? Sladke se snažím docela omezovat, ale občas se to vymkne kontrole, při poslední kontrole u dr. jsem mela kvasinky a už mám obavy, že se mi zase vrací. Taky vás to trápí? Prý je to v tehu uplne normální, jinak už jsem je neměla několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.16 21:26

Ze sladkého mi začalo chutnat marsmalow. Z ovoce jablka, mandarinky a taky grep a pomelo, ale to bych podle doktorky neměla. Kvůli chininu ci čemu si takovému. Už abych jela na ten utz do Brna podívat se na toho prcka jak se tam uvnitř má… :dance: kdyz sem to malý viděla poprvé celkem se dost mrvilo asi jak doktorka mi přejížděla po břichu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 21:40

@Lidulu O grepu jsem věděla, pomelo me nenapadlo. Jsem z tech povolenych jídel docela nestastna, člověk pořád resi, co muže a co ne. Třeba ted, když jsem nachlazena, nevím, co mám pit, ktere ovocne čaje mužu a které ne. A těhotenskyma to taky nechci přehánět, tak si uvařím půllitrovy hrnek čaje a zbytek dne jsem na vodě… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
23.11.16 21:43

@Lidulu A jdeš na Veveri? Tam jsem byla ve 14.tt a ted ve 20. jdu ke svému doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.16 21:46

Z těmi čaji taky mám někdy problém. Většinou si varim obyčejné ovocné co mám doma nebo tchyne měla doma dokonce i kojenecký. Taky se to da pít. Ale nic se nemá prehanet.
Osobně si myslím, ze všeho s mírou ničemu neublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.16 21:48

Jo na Veveri je to tam pěkné a mily personál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí