Poradna duly
Jana Čurdová
@anit09 Ahoj, tak jak se dnes zadařilo? Byli jste na UTZ? Co jste viděli? ![]()
@Nataaalka @Fialová7 Ahojte, jméno jsme zatím neřešili. Mám jednoho favorita, ale naše diskuze doma bude jistě dlouhá tak si to nechávám na poslední chvíli
Třeba pak už nebude moc času a moje jméno bude vítěz ![]()
Před třemi měsíci jsme řešili naše příjmení. Nakonec jsem přistoupila na kompromis a mám teď příjmení dvě. Ale byl to dlouhý boj
Zatím máme jen „pracovní název“… LeBron…
Co vy holky, máte favority na jména?
@Octopus46 my vzhledem k tomu že manžel je Chorvat tak sem původně chtěla po jeho dědovi Vincenc to mi ale neprošlo a tak máme pro. kluka Damian Max a pro holčičku pořád nevíme buď Sandra Mia nebo Abbygail
Ahoj, no mě dneska slušně vyděsili. Jela jsem si tam s tím, že se stejně nic zásadního nedozvíme, že si jedeme jen pořádně prohlédnout prcka a místo toho teď ležím doma po amniocentéze
Ve zkratce - vše je v pořádku, až na jistou věc, kterou na svém ultrazvuku můj doktor neměl šanci odhalit. Znamená to buďto snadno odstranitelnou a nijak závažnou „kosmetickou vadu“ nebo Patauův syndrom. Nakonec nad mým ultrazvukem stáli všichni tři doktoři.. Starý Čutka je teda možná odborník, ale empatie na bodu nula, první na co se ptal, jaký je váhový odhad a mě pak vysvětloval, že to je proto, aby věděli, jestli lze ještě provést potrat
Paní doktorka skvělá, jako jediná uklidňovala a vysvětlovala, že s největší pravděpodobností to nic neznamená, protože miminko je jinak naprosto v pořádku, ale přesto jednoznačně doporučili amniocentézu. Můžu říct, že jsem v tu chvíli byla tak mimo, že kdyby mi dali podepsat papír, že se mi chystaj uříznout nohu, tak podepíšu. Samotná amniocentéza bezbolestná, zato injekce s protilátkama (jsem Rh -) štípala jak blázen. Plus mi brali šest ampulí krve a příteli dvě.
Takže teď ležím, odpočívám, přítel kolem mě skáče a dneska u nás vařila pizzerie
Snažím se nehroutit a nemyslet na tu druhou variantu, neustále se ujišťujeme, že jiné známky PS nevykazuje, jak říkala doktorka, a že to s největší pravděpodobností dopadne dobře, ale stejně… Do týdne by měli volat výsledky.
A jinak teda… má ho tam ![]()
@anit09 Ahoj, tak to musela byt teda rána… musela jsem si vygooglit, co to ta amniocenteza vlastně znamena. A přijde mi opravdu hrozny, že někteří doktoři jdou tak přímo k věci, že si ani neuvědomují, co všechno tim zpusobi
urcite to dopadne dobře, neboj, hlavně se tim zbytecne nestresuj a snaž se byt v pohodě, už kvůli malému ![]()
Jo páni doktoři by si občas měli dát na pusu chránič aby jim z ní nevypadávali takový keci
@Octopus46 My budeme mít Tadeáše, splňuje naše podmínky a líbí se nám
Reakce rodiny různé, ale s tím si hlavu neděláme.
Tohle už je pracovní deformace. Jak se jich to netýká osobně, tak jsou citlivý jako kus ledu.
@1Marci @Fialová7 Já to taky tak beru, na druhou stranu jsem ráda za paní doktorku. A pan doktor Schacherl, který dělal odběr plodovky byl taky úžasný a uklidňoval.
My budeme mít Matouše, ale byl to boj se na něčem shodnout. U holky bylo jasno hned, ale třeba příště ![]()
My teda ještě nevime jestli to bude kluk nebo holka. Jméno pro kluka by bylo Lukáš a holčička buď Verunka nebo Natalka ![]()
@anit09 Schacherl starší mě tehdá odrodil a dopadlo to dobře (porod 26 hodin a kleště)
Byla to kapacita. Tohle už bude jeho syn. U malého to bude jen ta kosmetická vada!!!
@Lidulu taky jsem chtěla Natálku nebo Karolínku, ale přijde mi, že je jich ted moc, tak od toho začínám trochu upouštět. Ještě zvažuji Danielu, ale doma jsme to ještě poradne neprobírali…
@1Marci hmm uvidíme. Přítel by si přál dceru a taky zřejmě u něho vyhrává Veronika. Do jména pro holku mu prý nemám kecat ![]()
@Fialová7 Člověče, byl to starší pán, možná to byl on… Otakar je křestním…