Poradna duly
Jana Čurdová
@Aqualech pokud vím tak nedoporučuji ani cvičení a vcestna placenta je důvod k rizikovému těhotenství s největší pravděpodobností se ti ještě vytáhne jak poroste děloha ale rozhodně to nepokoušel vcestna placenta je nejhorší varianta umístění placenty.
Holky mě dneska trochu rozhodla tchýně..už jsem psala u nás že všech stran v rodině se rodí jen kluci a na nás je nátlak na holčičku…Já si přeji jen zdravé dítě a ostatní je mi jedno..no a tchýně ona to nemyslela zle ale nějak mě to zamrzelo když řekla že jestli to nebude holčička tak bude zklamaná
však zdravé dítě je nejdůležitější proč všem tak záleží na tom aby to bylo to nebo to pohlaví
![]()
@samanta2208 no tchyne jsou kapitola sama o sobe:D ja mam neco podobnyho a rekla jsem ji na to: Mne je uplne jedno, co by jste si prala vy a jak moc zklamana budete ![]()
@Aqualech Gratuluju k super výsledku na velkém UZ. Jméno máte již vybrané? Jak vás tady tak čtu, taky bych ráda ho už měla za sebou.
Ještě mě čeká dlouhých 13 dní.
Osobně bych na plavání ani na jógu nechodila a fakt se šetřila.
@samanta2208 Na tchyni se vykašli. Nemůžeš se nikdy zavděčit všem. Ať si holčičku porodí sama.
@Fialová7 Sakryš zrovna když jsem si koupila permanentku na to plavání
no nic zdraví je samozřejmě přednější,6.prosince jdu do poradny tak se ještě zeptám doktorky.
Tyjo jména…
to bude u nás ještě boj, já bych chtěla Beatku, ale manžel ten nechce ani slyšet, prý že jí pak budou říkat Bety a to je prej jméno pro psa ![]()
@Aqualech Neznám žádnou fenku Bety a Beatkám se u nás teda říká „Beo“
. Beatku chtěla kdysi příbuzná. Ani ti nebudu psát, jak jí to tchyně s tchánem zošklivili
Potom jim radši řekli jméno dcery až po porodu.
@Leonel17 ahojky koukám že máme stejný termín držím palečky aby bylo vše v pořádku
@Fialová7 já jdu ještě mnohem později až 13.prosince termín mám 20.4
@anit09 no huraaaa!! Jestli ze chromozomx jsou v poradku, tak zadny Patauuv syndrom
Uf, ani nevis jak se mimza tebe ulevilo
Ostatni bude v poradku, jinak by ti nasli bud vysoky ductus nebo nejakou rustovou vadu hned na utz.
Mam radost
@Aqualech Taky jsem mela na poslednim UTZ placentu jako ty. A predevcirem po 3 tydnech uz je normalne vzadu, kde ma byt. Nic jsem nedodrzovala, sex, behani, tahani naseho velkeho psa, atd. A ejhle, nic se nestalo a placenta se posunula sama od sebe. Vydrz, bude to okay ![]()
@Fialová7 ja právě jména před příbuznými taky nechci moc říkat, protože nám pořád cpou co se líbí jim..a nechci, aby nám pak to naše takhle zošklivili. No tak uvidíme, teď teprve začneme vybírat, když už se nám výběr zúžil jen na ty holčičí
![]()
@Octopus46 Děkuji mic za vysvětlení a jinak jsem teď 22 týden ![]()
@Leonel17 Aha, tak pak se jedna o velikost postrannich komor. Kdybys mela abnormal (tj. nad 10mm), meli by malemu udelat magnetickou rezonanci… Ale to nemas, takze verim, ze to bude okay. ![]()
@Octopus46 Taky věříme že to bude v pořádku ale ten stres a když čtu tu příspěvky do měl co a jak tak me to úplně vystresovala. děkuji moc
![]()
@Leonel17 To chapu. Ja mela stres v prvnim trimestru. Mela jsem vysoke riziko trizomie 21, kvuli veku (41). Takze jsem si nehcala delat test DNA. Na plodovku jsem nechtela. Normalne trva test 2 tydny. Rozbil se jim pristroj v laborce a trvalo to o tyden dele. Myslela jsem strachy, ze se nedoziju dalsiho rana. Byla jsem uplne mimo. A kdyz mi volali vysledek, ze je vse ok (negativni), tak jsem se rozbrecela z toho stresu a jak to vsechno ze mne spadlo. Ale stejne jsem mela vitr, kdyz jsem byla predevcirem na genetickem UTZ. Zkratka porad stres…
Příspěvek upraven 25.11.16 v 20:48