Poradna duly
Jana Čurdová
@nanička Děkuji a taky ať ste v pořádku. Určitě tu dám vědět kak to dopadlo. A ty máš2.screening za sebou a jak ti dopadl ![]()
@Octopus46 No ja snad v noci nespim a když usnu tak se vzbudím ze strašných snů. Ve dne podrimuji. Mám tři deti a nejsem schopná se s nema učit.
Jsem myšlenkami úplně v trapu. ještě tri noci drž palecky. Nevíš budou mi brát plodovku nebo jak to tam probíhá? ![]()
@Leonel17 jj máme ho zasebou a vše je v pořádku tak sme si oddechli ale jen na půl ono dokud to není v kočárku tak je pořát nějaká obava
@nanička a až to bude v kočárku tak to bude zase další jiná obava..proste od těhotenství už člověk nikdy nebude v klidu…nejdřív aby bylo vše v pořádku, pak porod, pak sids, pak aby se pri lezení někde nezranil nebo na sebe něco neshodil, pak aby ho neprejelo auto když si bude venku hrát s dětmi, pak aby si neublížil při sportu, aby mu to ve škole šlo a neměl problém do budoucna s prací, pak prožívané první lásky…pak aby se dobře oženil, pak aby měli kde bydlet, aby s enedostal do dluhů..hele z tohohle kolotoče se už v životě nedostaneme ![]()
@Leonel17 Tak to je obdivuhodny, se 3 detma to musis mit poradny frmol. Tak drzim pesti, at to vsechno zvladas v pohode ![]()
Probiha to stejne jako na prvotrimestralnim screeningu. Nebo pokud jsi byla na screeningu v 16tt, tak je to stejne, jen je nyni vic videt - prstiky, nos a vsechny male casti tela. Prohlizi se podrobne kazda ruka, noha, hlavicka shora, zdola, z profilu… Zkratka vse podrobne. Vnitrni organy. Take srdecni komory, pupecnikove cevy, atd. Pohlavi bude urcite taky videt. Pokud by nasel lekar nejakou tezkou VV, doporuci ti odber plodove vody. Je ale jen na tobe, jestli to chces podstoupit nebo ne.
@Octopus46 Ja jsem v 16tt nebyla když to vse proběhlo v pořádku v 13tt tak sem uz v 16tt na tripl test nešla. A sla jsem az teď ve 22tt.Co se tyče dalsiho vyšetření se rozhodnu na místě a díky moc za podporu ![]()
@samanta2208 jj to už je náš úděl ochranovat ty naše drobečky až do konce svýho života
Já Teda určitě ne..
ja se minu, pritel ten to nemusí a rodiče vždy něco pošlou(takové máme hodné rodiče)jinak netrpělivě cekam na pátek čeká mě druhe vyšetření v Brně.
Dneska mi bylo pěkně zle, tak jen polehavam
Já už teda peču ale čekají nás narozeniny takže se to asi sní
@nanička to znám
já jsem dnes začala upecu 6 druhů plus nějaké nepecene no do středy to chci mít hotové
ať už mám pak pokoj…mě čeká velký utz až 13.12 na můj svátek což vypadá že ze všech budu až poslední..
Ahoj, to pecete už tak brzy? Já si říkala, že začnu az tak za 2 týdny
mě čeka ultrazvuk zítra, tak už jsem z toho nervózní, už ať je to za mnou a je vse v pořádku…
@1Marci neboj uvidíš že si to nakonec užijete aspon u nás to tak bylo ale nervní sem byla jako před všemi kontrolami na které du
jinak jak už sem psala slavíme narozeniny takže dnešní gratulanti už polovinu snědli
takže já na svátky peču až tak za dva týdny zatim vykrývám ty oslavy
Já zatím nepeču, ale chci začít o víkendu. Spíš ale průběžně uklízím. Dneska jsem poprvé pocítila kopání, tak přeci jen jsem se dočkala ![]()
@Fialová7 Taky už cítím pohyby. včera jsem udělala pár perníčků. Ale spíš na ozdobu. no zbytek se určitě sní.