Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
29.11.16 06:35

@1Marci já jedu na ultrazvuk příští týden. hlavně aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 07:23

Dekuji za podporu a pak dam vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.11.16 13:21

Tak teď je u nás trochu stres naše fenka pražského krysarika začala rodit. Jedno už je venku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.11.16 13:23

@Lidulu máte první štěňátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.11.16 13:35

Jo…tohle je u nás premiéra.
Já si na to svoje počkám až do dubna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.11.16 14:33

@Lidulu Ty bláho, tak pevné nervy!! Ať to holčička maličká zvládne. Já bych chtěla obě premiéry příští rok, max na jaře 2018.

@1Marci Držím palce!

@Nataaalka Jo, taky nás to čeká příští týden. Už se netěšim jak předtím. U Anit09 to byl šok, když jsme obě počítaly, že se tam jede jen podívat a dozvědět se pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.11.16 14:55

@Fialová7 pak pošlu fotky. Už jsou venku 2 a jsou to oba kluci. Černí po tatinkovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.11.16 14:58

Já proležela víkend po té AC, včera už jsem vyřídila nějaké pochůzky po městě a zaběhla i ke svému gynekologovi, který mě naprosto uklidnil, že se není čeho bát. Pokud by prstíky nebyly srostlé (což z ultrazvuku nikdo nepozná) a ten nadbytečný byl na malíkové hraně (což vypadá, že je) a nebyl jinak veliký, tak to prý cvaknou hned na porodním sále a zastaví krvácení a tím je vyřízeno. Prý to ani neumrtvují, že to miminko v tu chvíli stejně netuší… Prý ani nezabrečí… 8o Mluvil o tom s takovou samozřejmostí, jako by to dělaly každému třetímu dítěti… Ale je to bývalý porodník, tak asi má zkušenost… :nevim:
Dneska proběhla další fáze generálního úklidu před Vánoci a dokonce jsem zadělala na perníčky a teď jdu asi odpadnout na gauč :lol:
@Lidulu Jé, gratuluju! Zvládla to, holka? Já si den před tím, než jsem našla pozitivní test, přinesla domů kotě… Ale je to síla, vyvádí jak bláznivá, je to takovej trhloun pitomej, jestli se do dubna nesrovná, tak holt z kočky bytové bude kočka (polo)venkovní, protože to s malým miminkem dohromady rozhodně nepůjde…
@Nataaalka @Fialová7 Nebojte se holky, berte to tak, že tu smůlu jsem si vybrala já a u vás bude všechno v naprostém pořádku. Budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.11.16 16:01

@anit09 teď odpočívá a olizuje ty dvě
Teď ještě čekáme jestli ještě něco bude nebo už je hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 18:16

Ahoj, tak hlasim, že na kontrole vse v pořádku, pro jistotu doporučil velký ultrazvuk ve 22.tt, ale nechává rozhodnuti na mne. Urcite tam pojedu, bude to cca za 2 týdny, takže tam pojedu klidnější. Ode dneška jsem na rizikovém, takže mi začíná vánoční odpočinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
29.11.16 19:35

@1Marci tak to je super že ste v pořádku já sem na rizikovce od začátku těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.11.16 19:54

@1Marci To se divím, že až ode dneška, když jsi po IVF. Ale super, že je vše ok.

DOTAZ
Cca měsíc mě trápí pravé stehno. Když sedím, tak je vše ok, sotva delší dobu stojím nebo chodím, tak se mi jakoby přestane dokrvovat. Je to takovej ten pocit, když si přesedíte nohu, moc jí necítíte, ale pociťujete drobné mravence. Tohle je sice nepříjemné, ale když si nemám kde sednout, tak ta noha vysloveně bolí a každý krok je utrpení. Nedavno jsem dělala velkej nákup a musela jsem si během asi hodiny 2× na chvíli sednout, aby mě to přešlo. Připadala jsem si jako důchodkyně, fakt. Nevydržím dlouho něco dělat, jen ten blbej úklid dělám na xkrát. Hodně mě to omezuje. Dřív jsem tohle neměla. Chci se zeptat, jestli jste něco podobného zažily nebo víte, čím to tak asi může být.
Jak znám svého dr., tak ten tohle řešit nebude. Kamarádka měla velké problémy se žáhou a řekl jí, že je to v těhu normální, že to musí přežít. Nijak to neřešil, až jí pomohli na pohotovosti nějakou zázračnou tabletkou, kterou jí mohl taky předepsat, ale neudělal to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.11.16 20:22

@anit09 Já jsem se náhodou dozvěděla, že moje sestřenice to měla u maličké taky. Rodila před rokem. Hned na sále to podvázali a prstík odpadl. Žádná operace… Hlavu vzhůru! Nenech se vyděsit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.11.16 20:23

@1Marci Proč máš rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 20:24

Rizikové mi nabízeli od začátku, ale ja nechtěla, bylo léto a nechtěla jsem byt uvazana doma a hlavně to mela byt obrana přede mnou samotnou, abych se moc nepozorovala a zbytecne si negooglila kraviny, což se stejne stalo :D ale už jsem uznala, že nastal čas, zůstat doma a byt v klidu a hlavně po tom nachlazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí