Poradna duly
Jana Čurdová
@Kachna246 Vítej mezi námi. Nejsi ty já? Termín mám taky 12.4., taky čekáme kluka, první miminko a taky čekám na výsledky z amniocentézy.. ![]()
@Katirsko to je fakt sileny, vůbec jsem netušila, jak jsme na tom dobře ![]()
@Kachna246 Ahoj, vitam te
koukám, že duben bude patřit chlapeckum, to budeme mit na výběr ženichů ![]()
@Fialová7 Tak dej pak vědět, doufám, že to nebude nic vážneho…
@1Marci No jo jiný kraj, jiný mrav
Já to říkám furt že doma je nejlíp a nikdo mi to nechce věřit ![]()
@1Marci taky to tak vidím že si ty naše princezny budou ještě vybírat ![]()
@nanička to si piš
v mem okolí je to samy kluk a tady to samé, nakonec ještě budou holčičky nedostatkove zboží
včera jsem brouzdala na mimibazaru a objednala prvních pár věcí, asi deset
mela jsem štěstí, paní mela v nabídce spoustu věcí a průměrne mi to vyšlo cca 45 Kč za kus, takže super cena a vypadají na fotce moc hezky, doufám, že realita bude stejná. mam tam asi troje šatičky a nejake overalky, už se těším, az to přijde.
@1Marci taky už to pomalu dávám dohromady pokaždý něco a babičkám s tetama sem dala seznam co nám má kdo koupit tak uvidíme ale je fakt že věcí máme díky jedný babičce tak na 5 dětí
@1Marci je fakt že tady je to taky samý kluk a podle řeči i ti co čekají tak budou mít kluky
@nanička to se mas, ja fakt ještě nemám doma vůbec nic a ani jsem nechtěla, aby ještě někdo něco kupoval. Ale mám moc šikovnou mámu, ktera sije, takže mi usije zavinovačku, kapsářek do postýlky a takove ty polštářky, co se dávají po obvodu (teď si nevybavuji, jak se to jmenuje) a další věci, oblečení teda ne. Zrovna mi dnes ukazovala látky, ktere už má nakoupene. A tchyně zase ráda plete, tak ji pak zaukoluji a muže dělat čepičky ![]()
@anit09 tak to jsme na tom fakt stejně
ja už myslela, ze výsledky přijdou, uz je to víc jak tři týdny a pořád nic…tak snad zítra…pořád koukam do schranky
ale ty předběžný výsledky byly v pořádku, tak snad i ty kompletní…a jak dlouho cekas ty?
@1Marci tak to závidím já se po kapsáři koukám všude ale žádný není dle mých představ s ručními pracemi to u nás je blbý akorát sestra mi bude háčkovat capáčky a čepičky jinak vše musíme koupit i když máme štěstí že většinu věci zdědíme po neteřích a synovcích